Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki sobie gość

Mam podejżenia o zarażenie sie wirusem hiv

Polecane posty

Gość Taki sobie gość

Pokochałem się z przypadkową kobietą...jest początek zimy i rozumiem ze delikatnie grypa mogła mnie złapać,są też skoki cisnienia przez co odbija mi się to na kosciach... Czytalem o objawach jednak..i na przyklad jednej nocy pociłem się mocno Wiekszej ilosci przypadków tego typu ni dostrzegłam... Mimo faktu obawiam się hiv Mozliwe ze tylko moje obawy w charakterze fobii mogą mi sprawiac ukłucia w okolicy podbrzusza... Wybrałem się na testy jednak po 4 dniach od stosunku niewiele moze test wykazac..i podobno trzeba czekac od 8-12 tygodni. Przemyslalem czytając o obiawach kobiecych łącząc tez fakty...myslę ze kobieta była nosicielem hiv Sądząc po jej delikatnej opryszce na ciele,braku apetytu,i depresjiprzez którą brała tabletki psychotropowe,i bardzo mozliwe osłabiony organizm..mozna stwierdzic iż była nosicielką hiv Kontakt płciowy był bez zabezpieczenia..i pytanie teraz gdy się pokocha z taką kobieta...czy jest pewnym ze czlowiek moze sie zarazic? Jestem osobą aktywną w łóżku... i mam nadzieje ze ona nie była nosicielem... Podobno sie nie badala...ma problemy i mimo wieku 35 lat nie posiada dziecka... Trochę to dziwne ..co tez daje do myslenia iz mogla być nosicielką... Mam okropne obawy i nie mogę zasnąc .. a nie chce mi się czekac 3 miesiące by zrobic kolejny test ... po obecnym tygodniu czasu... kiedy test otrzymam podobno nie wykaze ze jestem nosicielem jesli takowe zagrozenie istnieje.. Gdzie mogę sie zgloscić by zrobic testy szybciej i być bardziej pewniejszym ... czy mozna dostac plan miast w których robią takie testy w natychmiastowym tempie?

Gość gggg343
Nigdzie nie robią. Trzeba odczekać pół roku i już... Tak więc powodzenia, 6 miesięcy w celibacie cię czeka.

Gość Taki sobie gość
na szczęście się okazało , że to żeżączka