Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okolik

bardzo prosze o pomoc boje sie co mu dolega

Polecane posty

Gość okolik

Cześć wszystkim Moj synek ma chyba skaze białkową, a ale nie jestem pewna... Szukam pomocy tu pogniewasz w mojej okolicy nie ma eksperta... Od 1 tygodnia życia karmiłam go aptimelem, dlatego ze miałam problem z pokarmem po 2 miesiącach dostał wysypkę na twarzy takie czerwone szorstkie krosteczki, więc wezwałam lekarza stwierdził ze to skaza białkowa przepisał mu mleko bebilon pepti pił go ok 5 dni i zaczął ulewać ulewać, dostał biegunkę był niespokojny wiec lekarz zmienił mleko na nutramigen, ale nie dawałam mu go Od razu zaczęłam dawać mu to mleko, które pił od urodzenia aptamil i bardzo ładnie go pił nie ulewał robił normalne kupki po 3 tygodniach zrobił Sie niespokojny wiec wykupiłam nutramiogen pije go 2 dni ulewa robi zielone mokre kupki. Na ciele ma liszaje takie suche plamki. Nie wiem, co mam robić. Jeśli miałyście taki przypadek bardzo proszę o pomoc. Jestem z okolic Rzeszowa, jeśli znacie jakiś dobrych alergologów dajcie znać. Z góry dziękuję:)

Gość ana bana
moja córka miała tak samo,po miesiącu przestałam karmić piersią i zaczeło się dokładnie to co pani napisała! Moja córka też piła bebilon pepti i też ulewała, na ulewanie polecam zagęszczać specjalnym prduktem żywieniowym NUTRITON INSTANT w aptece ok.25zł starcza na 1,5 miesiąca i NAPRAWDE POMAGA!!! A na wysypki dostałam od dermatologa maść którą robi się w aptece (5zł) skład: HYDROCORTISONI 0,5 AG.DST EURERINI ACI AD 100.0 M.FUNG. Przepisze ja pani pedietra-JEST NIE ZASTĄPIONA!!! i oczywiście wizyta u alergologa żeby potwirdzić jaka to alergia.

Gość ana bana
moja córka miała jeszce okropną ciemieniuche,urodziła się jak mała cyganka kruczo czarna a po 3miesiącach była łysa jak kolano. ma cieminiuche jak sięzdarzy polecam maść tranową (2zł) śmierzdzi ale pomaga. życze powodzenia długa walka przed panią,moja dzisiaj kończy 11 miesięcy a ja nadal walcze.

Gość Jumpol89
Mój Synek od czwartego miesiąca był na nutramigenie. Zielone kupki to normalne po tym mleku, a szorstkie plamki mój M też miał Lepiej to niż czerwone wypryski i niespokojne dziecko. Równo z roczkiem skaza przeszła i wróciliśmy na NAN. Głowa do góry jakoś musisz to przeżyć