Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opihnjk

czemu niektórym jest pisane życie w samotności?

Polecane posty

Gość opihnjk

jest mi tak strasznie źle... nie mam się komu wygadać... mam przyjaciółkę, ale nie chcę żeby wiedziała, jak ze mną jest naprawdę... czuję, że każda rzecz za którą się zabiorę, skończy się fiaskiem. chodzi mi głównie o sprawy miłosne. nigdy nikogo nie miałam i nie będę mieć. już nie mam siły.

Gość Safari123
Nie poddawaj się. Nigdy nic nie wiadomo. Ile masz lat?

Gość opihnjk
21. ale już nie mam siły. może jestem młoda, ale za dużo rozczarowań mnie w życiu spotkało... nie chcę zostać sama, ale nie chcę też nikogo szukać. kolejnego rozczarowania nie zniosę.

masz 21 lat ,to przeciez chyba najpiekniejszy wiek ,wszystko dopiero przed Tobą,nie uzalezniaj swojego zycia od tego,ze nie spotkałas do tej pory kogos,dla kogo bedziesz diamentem.Poczekaj.Nic na siłe...

Gość opihnjk
wiem, ale ja już nie mam siły i nie chcę na nikogo czekać. nie mam siły na kolejne rozczarowanie. chciałabym uciec stąd gdzieś daleko. chciałabym żyć swoimi marzeniami, bo to jest najbezpieczniejsze. wiem, że nigdy się nie spełnią, ale przyjemnie jest marzyć.

rozumiem cie. mam to samo. nigdy nikogo nie mialam i nie zapowiada sie na zmiany. wszystkie znajome i kolezanki maja facetow, i kilku za sobą a ja NIIIIC, pustka. ale staram sie tym nie przejmowac. jak juz ktos wczesniej napisal, kktos musi byc sam, chocby dla statystyki;/

Gość raztaman
Kobiety są dziwne... Sam mam za sobą parę związków, w tym jeden długi i poważny, ale od kilku lat jestem singlem z wyboru i jestem naprawdę szczęśliwy! Nareszcie mam dość czasu i pieniędzy na swoje pasje. Nie muszę nikomu sie tłumaczyc gdzie, z kim ide i kiedy wrócę. Sprzątam kiedy mam na to ochotę, jem to na co mam chotę, nie musze odpisywac na 100 smsów dziennie itp, itd... po prostu święty spokój i żadnych problemów! Miłość i małżeństwo sa przereklamowane i tak naprawdę tylko w nielicznych przypadkach dają szczęście, a dużo częściej zadają ból. Jesli kiedyś poznam tę jedyną, która będzie warta poswięceń to sie zmieni, ale obecny stan bardzo mi odpowiada i nie spieszę sie by było inaczej. ps. nic nikomu nie jest pisane. Każdy jest kowalem własnego losu! pozdrawiam

Gość opihnjk
nie, nie zawsze jesteśmy kowalami własnego losu. niektórzy są nieatrakcyjni, nie podobają się płci przeciwnej i z tego powodu nigdy nie znajdą miłości. ja nie jestem wystarczająco dobra.

Gość raztaman
a znasz porzekadło "każda potwora..."? U mnie w pracy jest taki jeden gostek po 30stce. Jeszcze rok temu był prawiczkiem. W sumie nic w tym dziwnego. Niezbyt bystry i rozgarniety, okulary jak denka od kufli, cały jakis "nieforemny... Zawsze marzył by miec dziewczynę. troche go popchnelismy by poszukał w sieci. Zajeło to jakies dwa lata i znalazł! Żadna piękność, chyba ze 100 kg, ale jak widzę ich razem to cieszę się ich szczęściem! Obecnie mieszkaja razem, sa bardzo zadowoleni i niedługo będa obchodzic rocznicę... Jak się chce to sie da!

Gość mam kolege
ktory rozstal sie z dziewczyna juz jakis czas temu. od tej chwili nie wyobraza sobie zycia z inna kobieta. najzwyczajniej w swiecie zniecheca do siebie wszystkie laski. mowi, ze wystarczy mu milosc do jego eks. staralem sie jakos mu pomoc, wytlumaczyc, ze na jednym zwiazku swiat sie nie konczy. podejrzewam, ze ma juz spore problemy psychiczne. traktuje te laske jak boginie i nie daje powiedziec na jej temat zlego slowa. wszystko co robi, robi dla niej. mimo wszystko wie, ze ona nigdy z nim nie bedzie. ma innego. i co z tym fantem zrobic, mile kafeteriuszki? :)

raztaman- ja sie całkowicie zgadzam z Tobą...kaza potwora znajdzie swojego amatora..jednemu to pisane jak ma lat 20 a drugi jak ma 30 i więcej..nie ma sensu szukać na siłę...ta osoba sama się znajdzie i nawet wtedy gdy bedziesz siedziec w domu nie wiem pod piecem na przykład...ona znajdzie do ciebie drogę.. a takie wyczekiwanie na siłę jest najgorsze..wrzuć na luz autorko ciesz się wolnością..:) Pozdrawiam

Gość mam kolege
upup

Gość hfhshhhh
Bo niektorzy są nonkonformistami

Gość hfhshhhh
Bo niektorzy nie są połowkami, jak większość debili.

Gość ale ja chciałam
poważnych odpowiedzi.