Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

Nowy sklep internetowy :) Zapraszamy :) Prezenty

Polecane posty

www.wypasbobas.pl Zapraszamy, dla pierwszych 10 osob prezent gratis do kazdego zamowienia, body lub spiochy :) Niedlugo pojawi sie spolecznosc, cos takiego jak nk tyle ze dla dzieciakow, bedzie mozna zbierac punkty i wygrywac atrakcyjne nagrody. Zapraszamy rowniez na facebook

Gość jagoda przeciez ciebie na wszy
stko stac :P autorko ładne spioszki nawet moglabym kupic ale po pierwsze za póxno bo juz jest mikołaj a po drugie za mały wybór ubranek i nie oplaca sie za przesylke placic

Gość jagoda przeciez ciebie na wszy
aha przeginasz z cenami i to porzadnie ten lezaczek z fisher u Ciebie 320zł http://www.wypasbobas.pl/k,4,Lezaczki_Bujaczki.html a na allego 200 z przesyłka a w auchan teraz w promocji za 179...wiec masakra jednym słowem

To jest nowy sklep, ruszyl 2 dni temu wiec nie wszystko jeszcze wstawilismy na strone, co do cen ciuszkow to sa takie poniewaz to nie jest badziewie chinskie ktore kosztuja po 10zl za pare spiochow czy bodow, tylko polskie z prawdziwej bawelny, pozatym nadruki robimy sami , mamy swoje wzory i na zamowienie jakie ktos bedzie chcial. Co do cen innych rzeczy to niew iem czy wiecie czym sie rozni kupowanie do sklepu internetowego a co innego kupowanie przez real, dlatego tez ceny sa nizsze, narazie nie stac nas na to zeby kupic po 1000szt. To jest nasz pierwszy sklep w hurtownii dali nam takie ceny na 1 raz, dlatego tez sa takie a nie inne, napewno z czasem beda lepsze :D

Gość sklepik sklepik
Myślę że zbankrutujecie macie kosmiczne ceny, nie na kieszeń lasek z kafe

byc moze ceny niektorych produktow nie sa promocyjne, ale my dopiero zaczelismy nie porownuje sie ze sklepami ktore sa w necie juz od kilku lat i napewno maja wieksze rabaty w hurtowniach i moga sprzedawac w atrakcyjnieszych cenach, jednak od czegos trzeba zaczac. Nie wiem ktore produkty maja az taka cene ze was zaskakuja, poniewaz z tego co widze na ceneo sa porownywalne z innymi sklepami, fakt nie mamy tandety! I moze o to chodzi, stawialismy na jakos a nie na ilosc, bo moglismy nakupowac badziewnych rzeczy za naprawde niska cene jednak uwazam ze dzieci sa dla rodzicow tak wazne ze wola kupic cos porzadnego i bezpiecznego.

Gość megiiiii
fakt nie można porównywać z innymi sklepami, ale..jeśli chcecie zdobyć klientów to na pewno nie zdobędziecie ich za pomoca wysokich cen, najpierw się zachęca klientów niskimi cenami a gdy juz się przywiążą do marki, polubią wtedy mozna ceny podnieść. Wybacz ale ceny macie z kosmosu.

Gość megiiiii
np: body 23 zł + koszt przesyłi, no sorki ale za ta cenę to już wolę ruszyć 4 litery i iść do h&m i kupic sobie dwie pary body!

drogo. za głupie body 23 zł? najpierw musicie czyms zachecic , bo cenami to napewno nie zachecicie

Gość rzeczydladzieci
Sukienki na Sylwka, tanie i dobre kosmetyki, urocza i tania biżuteria, artykuły dziecięce- kurtki, bluzki, czapki, szaliki, rękawiczki, super tanie i fajne klocki pod Choinkę. Zapraszam! : http://allegro.pl/show_shop.php?shop_id=19548008

jakbyscie weszly na allegro to wszystkie body czy spiochy robione na zamowienie z wasnym nadrukiem sa w tych cenach, a co do innych produktow to sory my narazie mamy takie ceny w hurtowniach i tez chcemy cos zarobic. POzatym jakbyscie zobaczyly dokladnie to wiekszosc produktow jest w nizszych cenach niz w innych sklepach internetowych, nie mowie ze we wzystkich bo napewno hurtownie ktore maja sklep stacjonarny i intenrnetowy maja ceny o wiele lepsze.

Gość megiiiii
Przyszłaś się tu kłócić czy reklamować swój sklep?? zauważ że wszystkie Ci mówimy że masz za drogo, jak bym miała więcej czasu to bym ci pokazała sklepy w których mają niższe ceny a produkty lepsze. Z takim nastawieniem nie zarobisz kokosów, poczytaj troszkę o marketingu to zrozumiesz że popełniasz błąd.

Gość weszlam na allegro
leżaczek u was 273 plus przesyłka http://www.wypasbobas.pl/o,56,Lezaczek_bujaczek.html na allegro 179 z przesyłką! http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-3w1-0-18-kg-m7930-i1336711297.html Przecież za 100 zł mogę kupić coś sensownego dla dziecka a te leżaczki są identyczne. To choraaaa marża. Jak się doliczy koszt przesyłki to na allegro starczy na 2 leżaczek! U was body 23 zl na allegro 14 http://allegro.pl/body-koszulka-z-nadrukiem-grafika-zdjeciem-i1325245970.html To chyba sklep dla bogaczy, albo dla idiotów, którzy lubią płacić podwójnie za daną rzecz.

Gość megiiiii
Chciałaś przykładów to masz, koleżanka wyżej świetnie wyszukała!!

No ja kupiłam kilka dnie temu leżaczek-bujaczek z fp Planet 214 zł z przesyłką a u ciebie 290 zł + przesyłka. W sklepie stacjonarnym jest po 252 zł (w tym w którym ja byłam). Na początku biznesu trzeba wręcz do niego dołożyć.

Gość sklepik sklepik
drogo jak cholera kupują na allegro i sprzedają u siebie w sklepiku dajcie spokój z tymi cenami kiedys kupowałam kilka rzeczy od gościa z krakowa w sklepie internetowym ale miał naprawdę super rzeczy i ceny

Gość rzeczydladzieci
Autorko klient ma gdzieś Twoje relacje z hurtownią, klient idzie tam gdzie jest taniej. A Ty -cóż, sprzedawaj po cenach hurtowych pierwszy rok albo i taniej, inaczej nie masz szans na rynku. Wiem co piszę. Pozdrawiam Zapraszam: http://allegro.pl/show_shop.php?shop_id=19548008

Gość rzeczydladzieci
''To sory my narazie mamy takie ceny w hurtowniach i tez chcemy cos zarobic.'' I to Was zgubi, bo pierwsze dwa lata do sklepu się dokłada a nie zarabia, i piszę do z własnego doświadczenia. Polegniesz.

Gość megiiiii
i jak autorko trafia coś do Ciebie??nasze argumenty??

Autorka zaczyna dopiero swój biznes. Trudno jest przyjąć krytykę. Ale ona też pomaga. Na poprzedniej wersji mojej strony otrzymywałam krytyczne komentarze dotyczące jakości zdjęć. Poprawiłam Miałam za wysokie ceny-obniżyłam. Za duży koszt wysyłki-obniżyłam chociaż nie raz do niego dokładam. Wiem jeszcze ,że na mojej stronie jest brzydka grafika-pracuje nad nią.Tak samo staram się robić jak najczęściej dostawy chociaż nie jest to łatwe wychowując samotnie 2 letnie dziecko. Ale robię wszystko aby było jak najlepiej. Autorko nie martw się krytyką. Polecam obniżenie kosztów wysyłki-tzn jeden koszt wysyłki niezależnie od ilości ubranek.Ewentualnie niższy jak ktoś kupi coś lekkiego i wtedy jako list polecony. Zmniejsz ceny a umieść reklamę na stronie,z której też coś czasem wpadnie.

Gość rzeczydladzieci
Ja też mam sklep od niedawna ale wcześniej miałam inny biznes i mam już trochę doświadczenia. Nie ma się co obrażać tylko zmieniać! Autorka obrała bardzo złą taktykę. Skoro hurtownia dawała wysokie ceny to trzeba było szukać innej, skoro wszystkie były drogie to się bije do producenta. A autorka pisze że dopiero zaczyna a chce zarobić więc klientki muszą zrozumieć że ona ma takie ceny w hurtowni :) Nie, nie muszą. Klient idzie tam gdzie jest taniej i ma w dupie problemy sprzedawcy! Sklep to taka instytucja że pierwsze dwa lata tylko się dokłada kasę a nie zarabia. Z takim podejście nie masz szans.

Gość zaraz oszaleję!
może poszła obniżać ceny :) i czytać o marketingu :)