Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to znowu jaaaaaaaa

kto mi pomoże z komputerem?????????

Polecane posty

Gość to znowu jaaaaaaaa

mam viste wgraną fabrycznie ale coś nie bardzo mi pasuje ten system , mam na laptopie 2 partycje (chyba tak się to nazywa), jak wejdę na mój komputer to widać: vista (C data (E i chciałabym wgraź windows XP ale nie wiem jak to zrobić przy tych dwóch partycjach? Kiedyś miałam laptopa z 1 partycją i wkładało się cd instalacyjne i leciało, a tu??? Może to idiotyczne pytanie, ale chciałabym wiedzieć jak to zrobić żeby nic nie spieprzyć....... Acha i jeszcze jedno, czy mogę pliki z dysku C które chcę zachować jakoś uchronić od skasowania ich przy instalacji ?????

Gość czy dobrze rozumiem?
chcesz zainstalować xp zamiast visty?

Gość to znowu jaaaaaaaa
tak zamiast visty chcę mieć xpka dlaczego ma nie działać??

Gość czy dobrze rozumiem?
przystojniaczek - co Ty pier@?

Gość to znowu jaaaaaaaa
no wiec?

Gość to znowu jaaaaaaaa
widze ze sie nie doczekam :-(

Gość to znowu jaaaaaaaa
ale nie mam żadnego sprzętu podłączonego do komputera więc jakich sterowników nie będzie? Kiedyś przeinstalowywałam z Me na Xp czy innych niższych wersji na wyższe ale nigdy na odwrót i na kompie z partycjami dlatego pytam

nie wiemjakich nie będzie, ale może być problem z np. katą graficzna, dzwiękową, kamerką internetową, portami usb - brak zasilania, jak nie wiesz o czym pisze to sie lepiej nie zabieraj za to daj informatykowi to ci to zrobi dobrze.

Gość vgbc
sama nie przeintsalujesz systemu bo to jest klopotliwe jesli chodzi o laptopy z vista

Gość drunken_sailor
Xp-ka do napędu, reebot kompa i dalej wiesz co dalej robić :P [ew. najpierw zmieniasz w BIOSIE ustawienie, aby Ci komp najpierw z CD-Ka czytał]

Gość to znowu jaaaaaaaa
ja potrafię korzystać z visty ale nie lubię tego systemu i i tak go przeinstaluję, sterowniki sobie znajdę w razie czego to nie problem. Prosiłam o pomoc z partycjami ale jak widzę każdy tu ma za przeproszeniem g.......... do powiedzenia. I jak to na kafe bywa zwykle nie na temat. Nie pytałam czy sobie poradzę czy nie, tylko jak to zrobić gdy są dwie partycje ale widocznie znacie sie na tym tak jak ja