Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

*********Termin SIERPIEŃ 2011*************

Polecane posty

Vilia kaszek hipp jak na lekarstwo? No. Co Ty! Dzisiaj odkryłam całą mase :D :D :D Serio szlag mnie trafia że u nas jest takie wielkie gówno :o nawet sprite zero nie mamy :o w piotrze i pawle czasem "rzucą" jak pomarancze na swieta za czasow prl"u :o Mt wlasnie - po ile są takie napoje w de :D takie jak 1 l sprite zero czy coli bezkofeinowej? U nas ok 7 zl... Duzo taniej je tam macie? :O Vilia pogrzeb dobrze na all to znajdziesz cala mase kaszek ja dziś już prawie hippa kupilam ( uwielbiam ta marke) choć mam ich teraz mase z alnatury i milupy :P heheheh Ale nawet herbatek i sokow na latacje to u jednej sprzedajacej znalazlam z 10 roznych :o a u nas albo firmy x albo z hippa w saszetkach albo z kg cukru w 100 gr produktu :o a tam soczki bez cukru dla matek karmiacy : z czerwonych owocow, z zoltych owocow - z jednej firmy - masa z innej :o ach... Mt wynajmiesz mi pokoj :D jade do de na zakupy :D

moja tylko na wodzie bo nic innego nie podchodzi takze soki sa ale nie kojarze jakie. kupilam raz hipp i raz bebevita i sama wypilam. ja ogolnie z hippa wiekszosc kupuje bo malej od poczatku mleko przypasowalo i potem tak juz kupowalam hipp.

Vlia kuruj się! Do jutra :) mam nadzieje :) Aga no wszystko ma swoje plusy i minusy niestety... Mój ma wlasna dzialanosc i wbrew temu jak się wiekszosci wydaje nie gnije calymi dniami w domu wykorzystujac pracownikow :o wychodzi o 6 wraca najwczesniej za 12 godz a są takie sytuacje że "siedzi" dluzej... Zanim w ciaze zaszlam zdarzalo nam się pracowac od 7 do 1 w nocy np :o ja najpierw mialam swoja prace w terenie ( przedstawiciel handolowy) i "zwiedzalam" polske poludniowa przez np 12 godz od 7 rano do 21 a potem w biurze zaleglosci nadrabialam do 1 w nocy... I tak bywalo tygodniami :o a w weekendy szkola - czasem po 12 godz ( z reguly ) czasem zapominalam już jak się nazywam :o albo wsiadalam rano w auto i zapominalam gdzie ja mialam jechac :o ja w tej chwili zwolnilam baaaaarrrrdzzzzzzo, ale m niestety nie może :o obowiazki, obowiazki, obowiazki... Dlatego wiem że teraz w weekend jak w szkole bylam to byl najszczesliwszym facetem na swiecie bo wreszcie się mala nacieszyl :D spedzil z nia pelne 2 dni!!! Tak widuje ja chwile wieczorem i chwile rano... Czasem jak w firmie jestem ( ostatnio sporadycznie) to ja w ciagu dnia zobaczy... ok jak znikacie to ja knige biore :D może ktos się jeszcze zjawi? To jak coś to ja tu jestem :)

TNKS - dawaj poszalejemy po sklepach, spac jest gdzie! kiedys czytalam wlasnie ze w Pl nie ma zero napojow troche dziwne. 1l cos kolo 0,80ct, z promocji 0,60ct. 4 smaki herbatki hippa w granulkach wszystkie slodzone.

Ach jestem w końcu:) Dzisiaj mam dzień wariata:) Uskuteczniałam pakowanie na wyjazd:) Jutro jedziemy do rodziców na 2 tygodnie:) Zresetuje się trochę przed powrotem do pracy:) W sumie to mam nadzieje, że pojedziemy, bo najpierw rano z mała lecimy na kontrole tego gardła czy jakas angina jej sie nie rozwineła:O Ale moim zdaniem już jest lepiej, nie jest taka ochrypnieta i na noc wydoiła 200ml kaszki co jej się już dawno zdarzyło:) TNKS gratki dla Kalinki w związku z siadaniem:) Fakt teraz to będziesz miała oczy dookoła głowy:) M musi być dumny z "tata". Moja niestety jeszcze nic nie mówi:o Generalnie to krzyczy, pluje (zaciska usta i tak wypycha ślinę i powietrze, nie wiem jak to opisać:) ), piszczy i coś tam po swojemu uskutecznia:) Vilia wracaj do zdrówka 😘 Dobrze, że z Bartusiem już lepiej. Mt piękna pannica z twojej starszej córy:) Oj już niedługo będzie M przez zamknięte drzwi wyrzucał adoratorów :D (mój zawsze tak mówi, że będzie tak robił:) ) Znowu zapomniałam co miałam jeszcze napisać :O

Qwa! Mt ale się teraz wkurzyłam!!! Wybieracie się do pl? Jak tak to weź mi zero napoje!!! :D qwa ja 7 zl place za butelke! To jest 100 % przebicia !!! Masakra!!! A tak serio to chyba m wyciagne na wiosne na zakupy do de :p zamiast wczasow hehehehhe A te soczki to dobre miala? Ja widzialam hippa 500 ml w plastiku za 7,5 na all i bebevite za 5,5 - matkOooooooooo ale jaki wy tam macie wybor... Serio. Wam zazdroszcze tego!!!

Aaaa miałąm Wam napisać o inhalatorze. My odkąd mała pierwszy raz się rozchorowała (wyszła ze szpitala z zapaleniem gardła i katarem, po zapaleniu ucha - paranoja), kupiliśmy inhalator. Teraz jak mała ma katar albo kaszel to robimy jej 1-2 razy dziennie inhalacje nawet z samej soli fizjologicznej i po 1-2 dniach nie ma śladu kataru i kaszlu. Raz jak miała kaszel większy to dodawaliśmy trochę Mucosolvanu do inhalacji (na polecenie pediatry oczywiście). Mówię Wam dziewczyny to jeden z lepszych zakupów:)

Amber 😘 jeszcze raz dzięki za pomoc z outlookiem :* No "stary" dumny :D mala już wczesniej rzucila pare razy tata ale on nigdy nie slyszal :D a dziś się rozplynął :D co do córy mt to się zgadzam!!! Bardzooo ładna dziewczyna i powiem raz jeszcze - bedzieci miec przesrane hehehehhehe :D A co do gadania Nikolki to się nie stresuj :) widzialam się wczoraj z rocznym krewniakiem i też słowa nie powiedzial tylko robil bRrrrrRrrrrr :D a co do tego czego nie umiesz nazwac to moja robi to samo heheheheh Dobrze że Nikolka już zdrowsza :)

Amber 😘 jeszcze raz dzięki za pomoc z outlookiem :* No "stary" dumny :D mala już wczesniej rzucila pare razy tata ale on nigdy nie slyszal :D a dziś się rozplynął :D co do córy mt to się zgadzam!!! Bardzooo ładna dziewczyna i powiem raz jeszcze - bedzieci miec przesrane hehehehhehe :D A co do gadania Nikolki to się nie stresuj :) widzialam się wczoraj z rocznym krewniakiem i też słowa nie powiedzial tylko robil bRrrrrRrrrrr :D a co do tego czego nie umiesz nazwac to moja robi to samo heheheheh Dobrze że Nikolka już zdrowsza :)

TNKS no problem:) Na razie się nie stresuje tym "niemówieniem" Nikoli:) Ale aż mi szkoda jak czytam, że Wasze maluchy już "mama", "tata", itp:) Wcześniej miałam faze, że mała sie nie obraca z brzucha na plecy i odwrotnie i tp, a ona mi sie nauczyła jednego i drugiego w tydzień:) A teraz turla sie na wszystkie strony, próbuje raczkować i siadać:) Takze na mówienie też pewnie przyjdzie czas:)

ja do PL dopiero we wrzesniu, te soczki to tez przeplacasz, bo o ile dobrze pamietam to bebivita 0,80-0,90, a hipp 1,2 ja niedawno przy diecie dukana znalazlam przez przypadek sklep dukana w pl, towar niemiecki oczywiscie przebitka 3 razy. w szoku bylm bo ludzie nie maja pojeccia ile te produkty tu kosztuja i placa takie pieniadze. mamusie prosze sie tu nie wysmiewac;) bo juz niedlugo same bedziecie odganiac kawalerow. moj m to tylko mowi ze nie chce widziec turka, albana itp.

jestem, zaglądam do was co jakis czas i mordka mi sie cieszy ze aktywne jestescie:-D Amber czym tu sie przejmowac? mój dzisiaj jeszcze do południa rozmawiał na zasadzie " a gi" a po południu wykonał mega skok bo zaczął gadac sylabami dosłownie :Da Da w róznych tonacjach głosowych { mniemam ze to uwielbienie do pieluch :-D) i równoczesnie zaczął siadac ale nie z pozycji całkowicie lezącej ale półeżacej i cwiczy to zapamietale:-D TNKS przejzałam pobieznie twoją liste i oprócz nepomuckiej czytałam złego. ale nic ci nie napisze bo nie bede cie nastawiac. ps. zrezygnowałam całkowicie z herbatek mały pije wodę albo samą albo z sokami od babci .pił juz aroniowy agrestowy i wisniowy. najbardziej mu smakuje mu agrestowy. z chrupek kukurydzianych tez juz zezygnowałam - woli skórki od chleba.

Amber - moja tez nie mowi, za to drze sie w nieboglosy aaaaaaaaaaaaaa i dlugo tak potrafi. m nauczyl ja dawac czesc i daje ale tylko jemu, ja sie moge naprosic daj czesc to ona mi aaaaaaaaa, a m podejdzie i czesc dostanie. za to u mnie robi kosi lapki i juz nie piastkami tylko ladnie rozklada rece do klaskania i bez przykurczu w lokciach:) tez nie siada sama i nie raczkuje ale sie nie przejmuje.

Amber a moja za to ani widzi raczkowac :p obracac się też nie chce, a wiem że potrafi :p ale po co skoro rozedzrze dzioba i ja odwrocimy nie? :D na brzuchu ja poloze to lezy, rozglada się i za chwile się kladzie, poodpoczywa i chaja :D kazde dziecko jest inne i ja się tym nie martwi :) a co do mama to moja chyba w grudniu 1 raz powiedziala, potem pare razy wykrzyczala i od tego czasu cisza :D chyba celowo mowi wszystko po za mama heheheh z reszta mama tylko krzyczala wiec wole żeby mowila do mnie tata - byle spokojnie :p Mt naqwet mi nie mow takich rzeczy :o nie dosc że macie tam spokojnie 20 razy taki wybor jak my tutaj to jeszcze macie to za 1/3 ceny jakie my tu placimy :( glupio mi tak ale tych znajomych nękac żeby mi sprite zero kupili :p chyba serio zrobimy sobie wycieczke :p sprite itp. Kupimy pewnie w kazdym markecie wiec nawet jezyka nie musimy znac :p a Ciebie będę w między czasie nekac o info hehehehhehehehe :D ranyyyyy 0,6 za litr sprite... - euro dziś widzialam po 4,15 - to jest 2,49 zł!!! Qwa ja jade 40 km specjalnie żeby kupic za 7 zl !!! O ile jest bo często jade i gowno kupie bo akurat nie ma :o

co do chrupek przyjachaly z PL dlugie maja chyba z 15cm;) z 6 paczek mam, a mloda ich nie chce i tak sie zastanawiam, bo te u nas byly lekko solone i czy te polskie jej nie smakuja? rzuca nimi na podloge, a jak sie ktorys przyklei do reki to zla bardzo jest.

a macie ta kole bezkofeinowa i light, ja ja litrami w ciazy pilam

Ciotka zły najgubszy więc pewnie ściągne go z półki na końcu :D no i chyba "ciężki" temat więc dopiero jak slonce bedziue co się będę mogla odstresic :) zdielam za to makatke ( grochola & szelągowska) - przeczytalam kilka stron ( ok 60) i powiem Wam - fajna :D ja lubie taki humor, taki styl pisania - coś ala nasz Dziadek ;) polecam :) a i historyjki fajne :D fajne wydanie ( twarda okladka ) za nieclae 40 zl w empiku - ktos preznetu dla kolezanki szukal - jak czyta cokolwiek to polecam :) Dla mnie przent trudno zmascic - knigi i plyty cd albo dvd ( kocerty) lubie prawie wszystkie :D , prawie kazdy mnie ucieszy ( prawie bo tesciowa dala rade kupic mi ksiazke której z szacunku dla słowa pisanego nie wyrzuce, ale też nigdy nie przeczytam ani nawet nie zapamietam tytulu... I to nie dla tego że byla kupiona zapakowana w folie a w moim mniemaniu to zbrodnia bo książka powinna oddychac, ale dlatego że już kiedys ze 2 telenowele widzialam i mi wystarczy ) Tak teraz piszecie i dochodze do wniosku że moja wcale nie jest taka zacofana :D a do tej pory tak myslalam :) wszystkie raczkuja, krecą się jak bąki, ważą tyle ile powinny i nawet zęby mają heheheh a moja uparta jak osioł ( po tatusiu :p ) nie chcę się kręcic, je jak 3 dzieci a wazy jak 75% jednego i zębow też do szczescia nie potrzebuje :p

Hheheh ciotka no nieźle z tym Dada:) Wcześniej może bym sie przejęła, ale już trochę mi przeszło:) Chyba zmęczyłam się trochę:) Ale ja to miałam schiza całą ciąże (wiecie zagrożona ciąża, plus jestem po poronieniu w 14 tc) Hhheeheh ciekawi mnie do dzisiaj jak mój m to wytrzymał:) Podczas ciąży mówił "zero dzieci więcej" a ja na to, ze głupoty gada:) A na porodówce ja do niego: "Zero seksu, zero dzieci:)" Moja kiedyś czesto mówiła "agiiii", ale jakoś ostatnio chyba zapomniała i woli krzyczeć i pluć:) Moją chrzestny nauczył przybijać "piątkę". I wyobraźcie sobie, ze ona tą piątkę przybija tylko z nim albo z samą soba w lustrze:) Normalnie jak tylko lusterko wyczai, czy to w łazience, korytarzu, czy na macie edukacyjnej od razu przybija piatkę:D

TNKS - z chemia jest podobnie cenowo. nie wiem na czym to polega.

Mt mamy zero i light ale bezkofeinowej nie mamy :o a ja ją uwielbiam!!! Smakuje mi 100 razy bardziej niż ta zwykla :o no i mój sprite i fanta zero :o w ciazy jak bylam to m mi na allegro kupil 80 butelek sprite :D tyle laska miala na aukcji :D bo jezdzilismy od piota do bomi i nigdzie sprite zero jak na zlosc przez dlugie tygodnie nie było :o

Wiecie aż za przeproszeniem żal doope ściska jaki jest wybór u nas a w DE... U nas jak rzucą jakieś ochłapy za 200% ceny to już człowiek się cieszy, ale jak nic też się wybiore po świętach na zakupy:) Któraś z dziewczyn pisała wcześniej coś o herbatach w saszetkach z Hippa. Ja je znalazłam w tesco, także spróbujcie tam.

Amber 2 dni temu w tesco bylam i nic już z tych niemieckich produktow nie było!!! Jak pojedziesz do de to kup mi to i owo :D ja z wrocka odbiore :p Mt chemie też macie lepsza! Nie dam sobie wmowic że wasz persil i nasz to to samo!!! Fuck! Fuck!!! Fuck!!! Aaaaa mój m też by turka ziecia nie zniósł :D i ja też nie :p nie jestem rasistka ale ta ich baranina? A feeeee!!! No i jak mozna nie jesc schabowego? :D Amber moja też tak miala - mowila agi agu age aga itp. Po tem nagle przestala mowic cokolwiek i po czasie jakims już zaczela z mama baba etc agi już teraz znowu nie mowi... Ale rozgadala się fest teraz .... Cale dnie nawieja bababb babo pupa tata dada eeee ooo aaaa mate tema dadu ka itp. Itd. A ja najbardziej lubie "pupa" jak się moja mama podnieca że woła baba to zawsze używam argumentu że dla niej baba i pupa to to samo :D

TNKS heheheh no nie bądź taka niech sie babcia trochę cieszy:) A ty ją tu do pupy porównujesz:) Hheheheh dobre, weź to gdzies zapisz i wrzuć do tego pudełka co Kalince szykujesz na 18:) Ja to persil tylko niemiecki kupuje. Odkąd kupiłam pierwszy raz proszek z DE już nigdy nie kupie PL;) Nie ma porównania:) A namówiła mnie kiedyś koleżanka ze studiów jak sobie pojechałyśmy na zakupy na wykładach:) Heheheh nudno było:)

TNKS nie ma sprawy z tymi zakupami, tylko kurcze ja busa nie mam:P Nie wiem jak my sie spakujemy w nasze auto jutro:O Niby na 2 tygodnie a tu tyle rzeczy, dodam, ze ja z m spakowana w jedną torbę:) a reszta małej:) Ale tak to jest jak m kupuje auto kierując się pojemnością silnika a nie bagażnika:) Heeheh teraz to na prawde bus by się przydał:)

Amber ile masz do granicy? Jedz do de, kup mi to i owo :D co to jest to i owo to Ci jeszcze dam znac tylko mt zmolestuje :D a ja Ci w zamian przywioze "hranulky a syr" :D hehehe lentilki, jojo i może krecika gdzies znajde :D ponoc czesi maja najlepsze piwo a na slowacji maja dobra tanią whiskey :D hehehehehhehe kurde ja to z 400 km będę miala najmniej :o

Amber ja teraz busa dopiero doceniam!!! Ja plakalam jak m go kupowal! Sprzedal jeepa ślicznego i kupowal busa - wtedy mercedesa - marudzilam jak male dziecko tupiąc że mi będą rumuscy robotnicy na przystankach wsiadac :D potem sprzedal vito i kupil tego i już w ogóle wyłam bo to jeszcze brzydkie - takie "dostawcze" echhhh... A teraz? Wrzuce wozek bez skaldania i jade na wielkie zakupy do makro a m ciagle wozi jakies kartony z gratami a miejsca jest a jest :) to fakt! Bus się przydaje :D no i będę mogla miec 5 imion - dzieci do imion gratis hehehehhe :D

Do Zgorzelca mam jakieś 170km:) Heheh z Czechami to mi się absynt kojarzy:) Kiedyś siostry m przywiózł (jego rodzice mieszkają przy samej granicy), matko jak ja to spróbowałam to myślałam, ze mi oczy wyjdą:O Nigdy wiecej:)