Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniKarKa

jak zaczyna się miłość?

Polecane posty

Gość paniKarKa

Czesc mam 23 lata spodobał mi sie pewnien chłopak był raz u mnie na imprezie i cos jak by zaiskrzyło ... tydzien pozniej zaprosiłam go na obiad .... oczywiscie w gronie znajomych .... obiad zakonczył sie impreza ... i sie pocałowalismy kiedy wychodził obiecał ze na nastepny dzien zadzwoni... oczywiscie zadzwonil ... miło nam sie gadało zaprosił mnie na impreze w nastepny czwartek i powiedział ze jeszcze sie odezwie... dzisiaj napisałam mu sms on odpisał ... myslalam ze zadzwoni wieczorem ale sie nie odezwał ... oczywiscie mysle ze jak bym mu sie naprawde podobała to by zadzwonil znowu... oczywiscie ja nie bede sie ponizac i pisac pierwsza bo tak nie wypada... i chciałabym zapytac co myslicie dziewczyny o tym przypadku...? jak było z waszymi nowymi znajomosciami? czy przez to ze nie zadzwonil to znaczy ze nic odemnie niechce?

Gość po...ne to wszystko
zrób mu loda z połykiem, to pokocha cię...może na 15 minut.

Gość paniKarKa
wiem ze mam problem gorzej jak laska z podstawówki ale chciałabym wiedziec co myslicie

Gość kasiulaxxxxxxxxxxxx
nie martw sie tez mam taki problem i nie wiem co zrobic

Gość kasiulaxxxxxxxxxxxx
ale mysle ze zadzwonił to jest najwazniejsze gorzej jak by sie wcale nie odezwał

Gość kasiulaxxxxxxxxxxxx
co nikt nic nie powie na ten temat?

Gość koniu powoniu
masz racje ze sie pierwsza nie odzywasz

Gość koniu powoniu
jak gosciowi by zalezało to by dzwonił nawet 100razy dziennie

Żyjecie opowieściami, rodem z damskich, żenujacych pisemek. :classic_cool:🖐️ Ja jakos nie raz na poczatku odzywalam sie do obecnego faceta, a teraz jestesmy razem i uważamy sie za miłości swojego zycia. :classic_cool:🖐️

Gość po...ne to wszystko
na początek lodzik - a potem będzie ok

Gość koniu powoniu
a on czemu nie dzwonił?

Gość po...ne to wszystko
wyruchajcie mnie w moja osrana dupe .... przyznam sie bez bicia jestem prawiczkiem

Gość paniKarKa
ale jak myślicz CarrieB. czy to cos znaczy wszystko co napisałam w topiku ze moze mu sie podobam ale .. czemu nie dzwoni codzinnie

Gość paniKarKa
powiedzial ze jeszcze zadzwoni

Gość paniKarKa
ale jak by chciał byc ze mna to by zadzwonił :/ wiem chore myslenie

Masz 23 lata, a zachowujesz sie jakbys miała 15. Korona Księżniczce z głowy nie spadnie, jak zadzwoni pierwsza i zaproponuje wypad na kręgle, do kina czy gdziekolwiek indziej. 🖐️

Gość paniKarKa
naprawde nie wiem czemu sie tak zachowuje chyba mi odbiło przez tego chłopaka ale nie chce sie poniżyć jak zadzwonie zaprosze go gdzies a on mi powie ze nie ... to wtedy wolałabym umrzec

Gość paniKarKa
nie chce ale jak narazie tak jest ... ale w sumie to cos miedzy nami było ... boze ale nie wiem czy mam w sobie az tyle odwagi... tym bardziej ze przez 5 lat byłam z jednym chłopakiem i juz chyba zapomnialam jak sie podrywa facetów

napisz do niego z rana zyczac mu milego dnia jezeli jestes taka niezdecydowana i boisz sie

Gość paniKarKa
o rany napisałam mu juz dzisiaj bo mi za mocno zaciagnał reczny w samochodze i nie mogłam opuscic,,, on mi zaraz odpisał ze w takim razie musi przestac godzic na siłownie bo juz nie ma chyba wyczucia i tyle nie napisał nic wiexej