Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze o topmodel

jeszcze o topmodel, calkiem obiektywnie na swiezo

Polecane posty

Gość jeszcze o topmodel

nie ogladalam programu, ale w sieci o niczym sie nie pisze tylko o tym dzisiaj zerknelam na filmiki z programu z udzialem calej trojki i paru innych dziewczyn poniewaz nie mam zadnych sympatii i antypatii, a ocenialam na podstawie tego co zobaczylam 10 minut temu zastanawiam sie, po co wydawac kase na te wsyztskie zadania ?? po co wymyslac cuda, niewidy i dziwne sesje zdjeciowe, skoro nie od wykonanego pozytywnie zadania zalezy wygrana fakt paulina, ladna, aczkolwiek nie w moim typie - uroda na fotomodelke, dosc dyskusyjna, jak ocenil w jednym odcinku pirog chyba, taka paniz reklamy - starczy ale nie wykonala chyba ani jednego zadania, widzialam niewiel ale z tego co widzialam ulubionym slowem dziewczyny byla niesmialosc, a zajeciem placz po co te zadania, skoro przetargali na sile te dziewczyne ?? te dwie pozostale byly rewelacyjne biorac pod uwage poziom programu, zwlaszcza ta z pieprzykiem !!! na czym to w koncu polegalo ?? dziewczyna wygrala, gratulacje, ale na jej miejscu wykorzystalabym szanse, bo tamte moge sie zalozyc beda plynac na fali, a tu skonczy sie kontrakt, skoncza sie propozycje zdjecia drewniane, bo "facet ja rzucil", bo co ?? czy w modelingu tez sie tak cackaja z dziewczynami ??

Gość taaaaaaap mdl
Tez sie zastanawiam po co były te zadania, Ola (ta z pieprzykiem) zdjęcia miała rewelacyjne, często najlepsze ze wszystkich. Anię dostrzegli w mediolanie i zaprosili na pokaz mody (jako jedyną). Paulina zawsze była gdzies w srodku lub pod koniec, no ale zgrywała bidulkę i durni widzowie zlitowali sie nad nią :-o

Gość jeszcze o topmodel
hmm, mam nadzieje, ze nie szykuja kolejnej serii programu i nie to, ze zycze tej co wygrala zle, ale moim zdaniem jurorzy zrobili krzywde tej dziewczynie, nie jestem superznawca, ale chyba przy takim kontrascie jakim byly dwie pozostale dziewczyny nie trzeba byc aby zobaczyc ze dziewczyna, ani psychicznie nie jest przygotowana do tego zawodu ani nie potrafio pokazac swoich najlepszych cech fizycznych powiem szczerze, ze ta z pieprzykiem baaardzo mi sie spodobala

Gość Przemozledd4
jak dla mnie ta paulina to dupodaja któraa zgrywa swietoszke, jestem podobna do niej, też wszyscy mnie mają za aniołka aa jestem cichodają ale nie użalam sie tyle nad sobą, chcoiaż z braku innych zalet też bym sie tak zachowywała. ja wam mowie to szmacisko :) nawet jesli nie fizycznie to mentalnie na pewno . w ostatnim odcinku pokazała..."och juz nie jestem szarą myszką' ona nigdy nie była szarą myszką ale ludzie lubią dziwki. lubią takie jak np. doda czy jola r wiec i ta musiała wygrać!!!

Gość hmmmmmmm mmm mm m
zadania były dla sponsorów lub dodawano i obcinano klatki na sesji, a według sesji dziewczyny przechodziły dalej lub odpadały.

Gość cytryna1223
tylko wezcie pod uwage ze ola miala swiene zdjecia ale na pokazie nie poszlo jej rewelacyjnie do tego nie jest wysoka jak na modelke, a co do ani to fakt na pokazie jej poszlo super ale ze zdjeciami bylo gorzej, praktycznie do ostatniego odcinka nie zachwycala jurorow, zarzucali jej ze nie umie odpowiednio grac przed aparatem itd paulina tez super wysoka nie jest no i napewno jej postawa w programie przekonala widzow, wiadomo ludzie lituja sie nad takimi zamknietymi, niesmialymi osobami, dlatego bledem tego programu jest to ze decyduja ludzie, powinno od samego poczatku do konca wybierac jurorzy w koncu sie lepiej znaja na tym

Gość hmmmmmmm mmm mm m
nie opowiadajcie jaka ta dziewczyna jest bo nie wiecie, wszystkich rozumów nie pozjadaliście. Brutalna prawda jest taka, że żadna z nich nie nadawała sięna top model pokroju Anki Rubik i żadna z nich takiej kariery nie zrobi. Zrobią pieniądze, ale nie karierę.

Gość hmmmmmmm mmm mm m
nie, ta mała z mam talent to akurat talent ma :P

Gość hdtrhdhd
Tak samo jak w Mam talent wygrała sierotka bez talentu za to bidulka. __________________________________________________________ Chcialabys miec taki talent jak Magda :o

Gość hmmmmmmm mmm mm m
ma piękny głos, jako dziecko wspaniale nad nim panuje i jak nie w Polsce, to zagranicą zrobi karierę, to perełka.

Gość cytryna1223
to fakt ze zadna nie jest supermodelka, bo gdyby tak bylo to nie musialyby brac udzialu w programie bo juz mialyby jakies kontrakty podpisane, dlatego ten program nie jest nastawiony do konca zeby wylonic top modelke pokroju naomi campbell czy nawet anji rubik, co nie zmenia faktu ze to nie ludzie powinni decydowac, bo wybiora po prostu ladna buzie a nie buzie nadajaca sie na pokazy mody, chociaz z 3 strony to zadna z tej 3 nie zachwycala na dobra sprawe wiec trudno bylo wybrac sposrod nich, mialy podobny poziom

Gość jeszcze o topmodel
ja nie oceniam ani jednej z dziewczyn w innych kategoriach niz tylko te, ktore dalo sie zauwazyc na wizji hmm, czy ta co wygrala jest dupodajka czy nie, mnie nie intersuje, a ty powinnas troche bardziej dobierac slowo, tym bardziej, ze jej nie znasz moim celem nie bylo obrazanie dziewczyn tylko widze bezsens tego programu, pic na wodze moze i tamte tez nie beda druga Anja Rubik, ale przynajmniej maja szanse... co do mam talent, niestety mam takie sam eodczucia - te prgramy robia krzywde dzieciom ;- takiej magdzie, i tej calej kulawik z pierwszej edycji - stare malutkie piekne glosy owszem, ale szczerze ?? dziwie sie rodzicom powiem tak takich co wyjda na scene i potrafia zaspiewac, tak zeby zwalic z nog jest wielu, trzeba miec jeszcze pomysl na siebie i troche szczescia magda ladnie spiewa, ale nie zwalila mnie z nog badzmy szczerzy

Gość hmmmmmmm mmm mm m
ale w tym programie chodzi o to, by był to program opłacalny finansowo, a nie wyszukujący top modelki :D więc głosują ludzie i opłacają show :d

Gość taaa mada zmama talent
zrobi dokladnie taka sama keriere ak biedna kulawik zenada !!!! zwyciezce powinno wybierac jury !!!

Gość jeszcze o topmodel
dobrze, ze tego nie ogladalam jak widze jaka wojna trwa na forum, jak ludzie to przezywaja moi znajomi z reszta tez zrezygnowalam juz dawno z programow tego typu jak jakies wybory miss - widze tu podobnie polskie konkursy sa zenujace

Gość jeszcze o topmodel
to samo pomyslalam jak zobaczylam final tyle ze chyba w idolu mozna bylo startowac powyzej jakiegos pulapu wiekowego z reszta slusznie nawiedzeni rodzice nie mieli szansy wysylac swoich pociech do tego typu programow

Gość hmmmmmmm mmm mm m
żadna z nich top model nigdy nie będzie, widzowie wybrali w głosowaniu tą a nie inną dziewczynę. Ta co wygrała ma przynajmniej kontrakt na 3 najbliższe lata. Te co z nią przegrały muszą płynąć na fali, bo jak wypadną to już koniec. Telewizja rządzi się swoimi prawami :D

Gość hmmmmmmm mmm mm m
a moim zdaniem to jest ok. Przynajmniej się dziecko od małego nauczy realiów, a nóż się uda.

Gość cytryna1223
a tam czepiacie sie tych dzieci, mnie bardziej urzekly klaudia i magda niz zespol w tej edycji czy koles z dredami, w ogole niczego nadzwyczajnego w nich nie widze, duzo osob umie spiewac ale nie kazde dziecko ma tak potezny glos, nie przesadzajcie ze to nie jest talent

Gość hmmmmmmm mmm mm m
to jest talent, koniec i kropka. A skoro jest tyle śietnych dzieci, to dlaczego nie robią pożytku ze swojego talentu? Bo a) tylko im się wydaje, że mają talent, b) nie mają odwagi, a na takich nikt nie będzie czekał c) są za słabi by zmierzyć się z konkurencją

Gość nikt nie napisal, ze nie jest
tylko prawda jest taka, ze bylo wiecej doroslych utalentowanych ludzi, ktorym zabralko szczescia i sympatii publiki ktora wlasnie zawsze polasi sie na bidulki i dzieciaki a klaudia gdzie obecnie robi kariere ???

Gość jeszcze o topmodel
no coz, ja uwazam, ze dla takich dzieci jest za wczesnie dziwie sie naprawde rodzicom osobiscie smiesza mnie dzieci ktore zeruja na patetycznych piesniach niczym ody do narodu polskiego czemu zadne z tych dzieci nie zaspiewa normalnej piosenki, radosnej, itd ?? czemu kazde male wychodzi i grzmi mi sie to nie podoba aa prawda jest taka, ze gdyby magda i klaudia zaspiewaly zupelnie inny typ repertuaru, nie byloby tyle zachwytow

Gość cytryna1223
niby jaki dorosly byl bardziej utalentowany, szczerze to ta edycja dla mnie byla dosyc przecietna nikt z doroslych mnie nie urzekl, no moze ten koles co stepowal, a te dziewczynki napewno w ciaglu najblizszych lat nie zrobia kariery, bo wlasciwie to o czym mialyby spiewac o puszku okruszku ? ale zostaly docenione, zauwazone i napewno jak podrosna maja szanse, a wygrana to tylko pieniadze w koncu, nie zaden kontrakt, kasa jest wyrazem uznania i sympatii, a nie przepustka do kariery, ci co nie dostali kase rownie dobrze moga zrobic teraz kariere po programie jak ktos ich zauwazy

Gość hmmmmmmm mmm mm m
bo widocznie ich głosy pasują do takich repertuarów. Tej Klaudii nie znam, nie wiem jakim głosem dysponuje. Maria Callas - boska Callas - a też nie każdą operę wykonała, bo nie wszystkie partie mogła odtworzyć.

Gość cytryna1223
z takim glosem to i reperturar jest zawezony, one mialy wielkie glosy, dlatego spiewaly piosenki wielkich artystow, nie wyobrazam sobie ich w piosence dody czy candy girl :O ewentualnie mogly sprobowac z jakimis zagranicznymi utworami ale do tego jeszcze trzeba dobrze znac jezyk, zeby nie sie nie osmieszyc

Gość jeszcze o topmodel
tego nie lubie najbardziej ze skrajnosciw skrajnosci pomiedzy doda a edyta geppert jest mnostwo wspanialych artystow ale czego spodziewac sie po osobach, ktore jak kon, z klapami na oczach pedza tylko na przod... z takim podejsciem to juz dla mnie wszytsko jasne troche obiektywizmu

Gość ale chrzanicie eeee
osoba ktora potrafi spiewac i jest artystycznie dojrzala zaspiewa praktycznie wszytsko pitulenie ze z takim glosem nie da rady jest zenujace i juz wiadomo, mamy takich zwyciezcow jakie mam spoleczenstwo !!! :O:O:O

Gość calkiem obiektywnieeee
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,8758961,10_powodow__dla_ktorych_Paulina_wygrala__Top_Model_,,ga.html tak bylo i sie temu zaprzeczyc nie da !! wiec faktycznie, po uja te zadania byly

Gość hmmmmmmm mmm mm m
za dużo jadu w polakach... nie potraficie się cieszyć z tego, że mamy w polsce kogoś, kto chce śpiewać i mu wychodzi. U nas sukces się piętnuje, ale jak się z rozrzewnieniem wspomina wiecznie przeszłość, żyje się tragediami i śmiercią... to ludzie, którzy chcą coś osiągnąć - są piętnowani, bo polaków tylko bieda jednoczy, zło, ból... nie potraficie się cieszyć z niczego.

Gość cytryna1223
no masz racje miedzy edyta gepert a doda jest duzo artystow ale jesli mowimy o tych lepszych na poziomie to niestety wszystkie ich piosenki sa za dojrzale dla tych dziewczynek chcac nie chcac, osoby ktore uwazaly ze one spiewaja zbyt patetyczne piosenki oczekiwaly chyba ze one beda spiewac puszka okruszka, a co za sens spiewac piosenki zbyt proste, ktore nie pokazuja mocy ich glosu tylko po to zeby pokazac ze ta piosenka jest odpowiednia do wieku, niestety one mialy glos nad wyraz rozwiniety i co mialy na sile obniżać loty ? gorzej jakby nie udzwingnely tych utworow ale poradzily sobie wiec o co wam chodzi ?