Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedwabne rękawiczki

Czy można być seksowna, przyciągać mężczyzn

Polecane posty

Gość Jedwabne rękawiczki

bez wyzywających ciuszków i ostrego makijażu? Jestem z tych, które nie lubią odsłaniać za wiele ciała, źle się czują w szpilkach i nie przepadają za mocnym make-upem. W dodatku jestem nieśmiała i chociaż lubię taniec, dopiero od niedawna chodzę na imprezy.

Gość Jedwabne rękawiczki
Wczoraj byłam pierwszy raz na takiej typowo studenckiej (a jestem już na drugim roku), no i przyznam, że wciąż nie czuję się tam jak ryba w wodzie.

Gość Jedwabne rękawiczki
Hm ? Proszę o odpowiedź.

Gość her komendante
naturalne są ładniejsze niż zrobione ale są takie co umieją się malować

Gość her komendante
uważam że kobieta potrafi być piękna także gdy się odstawi

Gość her komendante
Jedwabne rękawiczki podoba mi się tylko i wyłącznie wtedy gdy miska jest ładna i jedzenie smaczne

Gość her komendante
to nie żaden ideał tak mają kobiety gdy o siebie dbają potrafią być urokliwe , cechują inteligencją , kulturą oraz dobrymi manierami zupełnie jak damy

Gość ikaikaika
ja sie nigdy mocno nie maluje -tylko tyle żeby czuć sie dobrze -np oczy- musze pomalować rzęsy bo mam bardzo jasne i bez tego wyglądam na potwornie zmęczoną ;P tak samo brwi- troche przyciemniam brązową kredką- bo bez nich wyglądam jak ofiara chemioterapii :P troche podkładu żeby cienie pod oczami zamalować i troche pudru taki make up nie jest wyzywający ani mocny, ale bez niego jestem jak biała kartka :P na imprezy sie zawsze tuninguje, ale też bez przesady -żadnych dekoltów, ale za to sukienki dość krótkie i do tego szpilki. nie jest to szła ciał, bo nie chodzi o to na imprezie żeby sie odjeb*ć i w ubikacji czy samochodzie z kolesiami świrować :S ale impreza to jedna z niewielu okazji gdzie można pokazać nieco inną siebie, gdzie na codzień nie ma sprzyjających okoliczności raczej ;) i mimo że nie ubieram sie jak Pani z nocnego klubu -Panowie nie skąpią mi komplementów :) tzreba wypośrodkować ;P dla mnie impreza to w sumie jedyny moment kiedy mogę sie zaprezentować kobieco i w szpilach :) na codzień nie mam na to czasu ani ochoty ;P

Gość makijaz musi byc
i na codzien tez, bez tego po prostu zle sie wyglad ai koniec. wystarczy tusz, jakis roz na policzki, jak lubisz. no minimalistycznie, ale ma byc.

Gość prawiczy prawiczek 28
Jedyny sposób żeby kogoś poznać: wywalać cycki na imprezach. dobre :D. Zacznij robić coś więcej w życiu i poszerzaj grono znajomych to w końcu kogoś fajnego poznasz.

Gość rozowy flamaster
o ile na imprezach to nie jest problem kogos poderwac to ja mam pytanie inne : jak to zrobic na wydziale, kiedy kolesie nie wygladaja na takich co szukaliby romansow ?