Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kipoioo

dlaczego kobiety mówią ze liczy sie charakter

Polecane posty

Gość kipoioo

skoro i tak najbardziej liczy się wygląd

Gość fghjklkhgdf
niedawno w autobusie stalam kolo takiego kolesia.. jak wszedl sobie pomyslalam - ale paszczur . ale zaczal gadac z jakims kolesiem obok bo sie chyba znali, niechcacy podsluchiwalam ich bo stalam obok, gadal w taki sposob ze wydal mi sie super sympatyczny i zalowalam ze to nie ze mną rozmawia.. ale glupia nie zagadalam i wysiadl i przepadł..

Wygląd przyciąga a charakter zatrzymuje, ale nie zawsze Bierz po uwagę to, że gusta są naprawdę bardzo różne. To, że nie spodobasz się jednej nie oznacza, iż nie będziesz podobać się drugiej :)

Gość zależy dla kogo
facet może być brzydki jak noc. ważne, aby mnie szanował.

Gość ertyuuaaa
akurat gusta sa zawsze podobne ludziom podoba sie to samo.

Gość eryusaaa
bo jesteśmy hipokrytkami:P

Gość Dziwne czasy nadeszły
Bo charakter się liczy. Ale nikt nie będzie z kimś kto mu się nie podoba, nie pociąga go. Ale dziwią mnie faceci, którzy żalą się, że dziewczyny mówią, że chodzi o charakter a nie chcą kogoś kto im się nie podoba to chyba oczywiste. A jeszcze bardziej dziwi mnie to, że faceci zwracają uwagę tylko na wygląd dziewczyny i wstydziliby sie podejść do według nich "paszczura" a sami wymagają żeby kobieta miała klapki na oczach i brała ich w ciemno

Wiecie co, też myślałam, że wszyscy majo takie same gusta. Zaznaczę, że jestem wysoką blondynką, niedawno powiększyłam sobie biust, no i mówię wam, nie ma kolesia na dzielni, który by za mną się nie obejrzał, jak się lansujemy z kumpelami pod marketem. Ale ostatnio spodobał mi się jeden taki chłopak, niby z pozoru nic takiego, szatyn, w okularkach. Zobaczyłam go w tramwaju, gadali z kumplem o jakimś filmach, które lecą w dkfie. No to założyłam moje bikeje, miniówe, nowe tipsy i poszłam do tego ich dekaefu. No i on tam też był, faktycznie. To tak, niby mimochodem, robie do niego oczy, zagaduje, czy widział ostatni odcinek Tap Madl. A on tylko tak popatrzył na mnie dziwnie, coś tam odburknął i poszedł sobie. I zrozum tu faceta. No ja już chyba głupia jestem 😭