Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mała majka

grzybica jamu ustnej prosze o wypowiadanie sie !!!

Polecane posty

Gość mała majka

Jakies 2 mce temu przyjmowalam antybiotyki i dostalam grzybka w pochwie, swedzialo piekelnie ale kupilam masc i przeszlo. W czwartek bylam u gina i powiedzialam mu co i jak i przepisał mi FLUMYCON 200 mg, biore raz dziennie (opakowanie 7 tabletek), wziełam dzisiaj czwarta tabletkę i zaczął mnie boleć jezyk, szczypie tez. Patrze w lustro a jezyk ma bialy nalot i blizej gardla krostki jakby ropne, mysle sobie grzyb!!!! czytam co moge jesc a czego nie, podobno wskazana kapusta kiszona wiec zjadlam bo limit na slodkie wykorzystalam i krostki teraz sa czerwone dosc mocno. Poza tym od jakiegos czasu burczy mi w brzuchu pomimo, ze jadam dosc pokaźne porcje wiec to dziwne:) i czasami okropnie boli mnie zołądek. MOje pytanie do osbo ktore cos takiego mialy, dlaczego ten lek nie dziala, a przez niego mam jeszcze grzybka w jamie ustnej? jutro nie dam rady isc do rodzinnego, no chyba, ze wstane rano i bedzie tragedia to chocby sie walilo i palilo to pojde, jak sie tego pozbyc? PROSZĘ PISZCIE WSZYSTKO CO WIECIE !!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować