Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszla lejdi zgada

Ważne ! jak dostać pracę w reklamie / serialu / telewizji ??

Polecane posty

wie ktos ? wiem ,ze sa castingi ,ale jak to wyglada ? co trzeba zaprezentowac ? jestem z wawy wiec niby zadanie ulatwione ,ale moze ktos ma wieksze doswiadczenie ? :)

w taki sposob nie chce tego robic :)

Gość her komendante
przecież 90% karierowiczek tak zrobiło i zobacz jak dobrze stoją

Gość pytanie do her
a co ma zrobić facet ?:O przez lozko sie nie da przeciez , laski maja lepiej

Gość Na przykład tu:
www.stars-impresariat.pl

Gość her komendante
laski mają lepiej facet może jedynie oczarować i przespać sie z szefową ale to wątpliwe dlatego musi być bezwzględny i bezkompromisowy dla rywali

Gość kijemtego
podpisuję się pod tym pytaniem.. też chciałabym dostać się do jakiejś reklamy/ katalogu/serialu może nie koniecznie

musisz chodzic do agencji ( nie towarzyskich :D ) i tam sie rejestrowac , inaczej jest trudno , szukaja roznych ludzi , starych i mlodych ... mlody ma wieksze szanse na kariere wiadomo , ogladasz tv to wiesz co sie liczy - osobowosc , albo wyglad - super laska albo ktos z oryginalna urodą + jakis procent tych co dostaly sie przez lozko Sam chcialem isc do Stars , ale kumpel byl , dali mu za statystowanie pare groszy i znany nie jest :D

ze strony stars : Aktualnie poszukujemy kobiet i mężczyzn w wieku 35-50 modelek, fotomodelek, hostess dziewczyn i chłopców (mile widziani skaterzy) w wieku 16-18 lat do nowego filmu fabularnego Castingi: wtorek i czwartek godz. 11-15, 15-19 ul. Al. Ujazdowskie 24/12 (Warszawa) Chcesz wziąć udział w polskiej edycji programu Polowanie na singla i wygrać atrakcyjną nagrodę pieniężną? Jeżeli masz 18-29 lat, jesteś singlem, singielką lub w związku, i chcesz przeżyć przygodę, zgłoś się do nas, wyślij maila na adres: m.mellin@stars-impresariat.pl, d.lementowicz@stars-impresariat.pl lub zadzwoń: 022-314-69-20 Poszukujemy kobiet i mężczyzn pochodzenia chorwackiego wiek 20-50 do programu telewizyjnego.Casting w Warszawie, wtorek-piątek, 11-19 z przerwą 14-15

Gość pytanie do her
a nie wiesz co trzeba tam robic? Czy tylko zanosze zdjecia i juz ? i mam czekac na telefon ?

nie mam pojecia , jeszcze w zadnej nie bylem ;) to co znalazlem na stronie ; Casting to po prostu rozmowa, dzięki której lepiej Cię poznamy i będziemy mogli zaproponować taką rolę, która do Ciebie najbardziej pasuje. Nie obawiaj się tremy. Najpierw poprosimy Cię o wypełnienie ankiety - będziemy wiedzieć o Tobie tyle, na ile nam pozwolisz. Następnie nasz fotograf zrobi Ci kilka zdjęć, a operator nagra krótką scenkę z Twoim udziałem. Pamiętaj, że stawiamy na naturalność - nie bój się zatem wpadek i potknięć. Bądź sobą. Po wizycie w STARS informacje, które nam o sobie przekażesz, zostaną wprowadzone do elektronicznej bazy. Zadzwonimy do Ciebie, przygotowując realizację kolejnych projektów. Jeśli zmienisz numer telefonu, lub adres koniecznie powiadom nas o aktualnym. Chcemy mieć z Tobą jak najlepszy kontakt.

Gość taaa juz to widze:)
najlepiej isc do klubu szukac wplywowych ludzi i dac im dupy :)))

Gość kto był z was grzeczny?
ja chce pisac scenriusze reklam:) np cocal cola swieta:) muzyka zosaje ta sama:) coraz blizej swieta coraz blizej swieta:) zajezdza autobus czy tir nie pamietam....a w nim zmarzniete..futrzaki... Koło choinki stoi facet:P w jeansach białej rozpietej koszuli ma goły brzuch i klate;) na dłoniach ma rekwiczki z wycietymi palcami, pierscionki, na szyi niesmiertelnik, na głowie czapke w paski..biało-granatowa. Taka wełniana jak na zimie. prosta wciagana..i okulary ciemne. Pije cole! I mu gorąco:P Wsiada do tira i zastepuje kierowce. W tym momencie zapalaja sie swiatełka dookoła. Jadą. A potem po drodze zabierają zmarzniete gremlinki..była taka bajka:) one są słodkie, choc gryzą..wsiadajądostają cole od niego pija cole, siedza obok niego. Autobus pełny i jada dalej..miedzy choinkami..a słychac głos coraz blizej swieta..coraz blizej swieta:P I napis coli sie swieci na tirze. Na sam koniec. Ps ale za ta reklame trzeba spac z gremlinkiem:P trzeba byc gejem:P

Gość zdąze nagrac
reklamówke z kosmetykami? Bo nie mam kasy a potrzebna mi na swieta:P? :PP

Gość cieawksakaa;)
a byl ktos na takim castingu ? tez bym chciala cos reklamowac :)

Gość naplone nastolatki
Chcemy taką reklame:D! chcemy zobaczyc kaloryfer:P

Gość cieawksakaa;)
upup :))

Gość SZAARLOTAA26
a wiecie ,ze tam trzeba ludzi śmialych ? Zdjecia sa robione przed twarza ,z bliska !!! wiec jesli ktos siebie nie lubi to nie ma co sie pchac :D tylko sie osmieszycie pajace :D

Gość naplone nastolatki
szarlota te wszystkie reklamy w pl to po znajomosci i za tyek. I wypraszam sobie uzwania moich nazw bo jeszcze przed swietami dostaniesz od faceta od coli po ryju. Jak do ciebie słowem niedociera to biciem

Gość SZAARLOTAA26
nie macie szans !!!! na tym forum przeciez siedza sami brzydale i frustraci i niedrozwoje emocjonalni :D kariery wam sie zachcialo ? haha :classic_cool:

Gość naplone nastolatki
stary durniu lesszczu..ile razy ma mówic ze moj komputer to prywatna sprawa..a ty dalej zagladasz w moje pliki!!! I to co pisze! chamie! po to jestem na kafe by sprawdzac czy zuywasz moich nazw..ciulu

Gość SZAARLOTAA26
nie macie szans :) trzeba byc ładnym , wygadanym , miec fajny charakter , oryginalna osobowosc a wy co ? narzekacie na pryszcze :D

Gość SZAARLOTAA26
ja jestem takim maszkaronem , tradzik zmarszczki ,wypadajace wlosy ,krzywe zeby wiem co mowie :)

Gość SZAARLOTAA26
jem kupe ;)

Gość no jaaaak
No jak? Bez znajomosci?