Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucky.girl

Jakie są plusy i minusy związku z starszym facetem?

Polecane posty

Gość lucky.girl

Jest taki jeden facet. Dla mnie ideał! Myślę, że ja mu się też podobam. Jest dla mnie miły i zauważyłam, że bawi się czasem moimi włosami. Tyle, że ja mam 18lat, a on 23. 5 lat różnicy. Nie wiem czy się w to zaangażować? Co na to rodzice, znajomi.. Jakie są plusy i minusy starszego faceta? Help.

Gość nxiaylicnlixs
5 lat to nie jest jakaś strasznie duza różnica wieku mój mąż jest starszy ode mnie o 16 lat i jest nam ze sobą suuuper :D

Gość 5 lat to nie gtak wiele
właściwie żadnej różnicy nie ma:/

Gość Panna_Agnieszka
To nie jest duża różnica wiekowa. Bywają większe. Zresztą co wiek ma do bycia razem i do bycia szczęśliwym . - nic . facet jest starszy, wie cna pewno jest bardziej dojrzały. i być może wie czego chce w życiu .Ale i nie koniecznie, czasami "dojrzali" mężczyźni bywają małymi dziećmi. Ale nie ma co gdybać gdy jesteście dopiero w relacjach "podoba mi się" . poznajcie sie lepiej i sprawdź na ile możesz sobie przy nim pozwolić, na ile sie otworzyć, na ile zaufać, na ile czujesz sie przy nim kobieta. na wszytko trzeba czasu.

Witam :) 5 lat to praktycznie żadna różnica wieku :) Mój M jest odemnie starszy o 6 lat gdy sie poznaliśmy ja miałam 19 a on 25 i było ok nigdy nie kręcili mnie młodsi ode mnie albo w moim wieku, przy starszym facecie czuję sie bezpiecznie :)

Między mną a moim facetem jest 8 lat różnicy i jestem zadowolona. Na razie niczego nie żałuję :) Jest super ;)