Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwokastarakwoka

rozstałam sie z acete..myślałam, ze sie ciesze

Polecane posty

Gość Kwokastarakwoka

rozstalismy sie 2 tyg temu..myslałam ze to dobrze ze tak sie stało.. własciwie to była wspolna decyzja o rozstaniu, bo on nie umiał sie zaangazowac (czyt. nie kochał) mnie tak jak ja jego. i wiele inych czynników sie na to złozyło..w zasadzie oboje sie meczylismy 2 tygodnie miałam dobry nastrój było ok..ale ost 2 dni mam doła, moze nie płacze ale jest mi smutno i mam myślówy jeszcze bedac dzis w W galerii patrzyłam na te całujace sie pary i mnie scisneło....masakra..pozazdrosciłam był to mój pierwszy acet, z jakim spałam z jakim byłam a mam 24 lata. teraz boje sie ze znowu nastepne lata bede sama bo nikogo nie poznam:O

Gość Kwokastarakwoka
ktoś miał podobnie teraz np mysle ze moze z kims sie spotyka?:O i to by mnie bardzo zabolało nie lubie juz być sama:O

Gość Kwokastarakwoka
na poczatku myslałam ze taki zwiazek ejst lepszy niz bycie samemu...ale po blisko roku juz byłam wypruta emocjonalnie. Zylismy razem i byliśmy para....ale tak naprawde na niby. Wiem ze dobrze sie stało ogolnie ciekawa jestem co u niego itd.. mam nadzieje ze poznam kogos kto mnie pokocha i ja jego;) samotność jest przykra szczególnie na dłuższą metę http://www.youtube.com/watch?v=qYUdE_d3Zpc

Gość Kwokastarakwoka
??