Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Limbalik88

Co sądzicie o takim prezencie dla rodziców??

Polecane posty

Gość Stiepan bogacz
Mamie kup nowa pralke a tacie nowy TV i beda bardziej zadowoleni.

Gość hahahabuahahahah
WYGLADA JAK URNA NA PROCHY:D:D:D:D:D

Gość okropne w kosmos
co to za szajs ? wolałabym dać wiązankę kwiatów i zdjęcie w ramce niż taki koszmar

Gość drasklica
nie lepiej ladna posciel? komplet ręcznikow?

no racja, wygląda jak urna, chyba że sprawę pogarsza ta draperia na zdjęciu.

Gość lokatka
my kupilismy rodzicom w ramach podziekowan kwiaty i bardzo podobny album : http://allegro.pl/cudne-i-tanie-podziekowania-dla-rodzicow-prezent-i1336459805.html do albumu wywołaliśmy mase naszych zdjęć - praktycznie od malutkości i czasow kiedy bylismy "mlodzi" i sie nie znalismy, i pozniej juz te wspolne - generalnie taka "historia" z naszego zycia ;) w takim albumnie jest chyba z 200 miejsc na zdjecia, sporo mniejsca jeszcze zostalo, wiec rodzice wywolali najlepsze z naszego slubu i wesela i jeszcze zostawili sobie miejsce na wnuki ;) znam moich rodzicow, i jestem na 100% pewna ze prezent był udany :)

Gość mortadela55
pomysł moim zdaniem fajny, tylko wykonanie rzeczywiście tandetne. Poszukaj czegoś lepszego, są bardzo ładne "skrzynki-albumy" na zdjęcia, ale w prostej formie. I ja zrezygnowałabym z tej wystruganej dedykacji, bo tylko psuje efekt albumu.

Gość Ewusiak899
Ja planuję jakieś drobne upominki, natomiast moim rodzicom kupię nowe meble do kuchni bo wiem , że ich nie stać ;) Ale ten album mi się nie podoba.... w ogóle te upominki to taka tandeta jakaś. Sama się zastanawiam, co kupić.

Gość paszczakovva
Dla mnie też to wyglada jak urna z prochami. Sama konstrukcja OK, ze to album - ok, ale moze inna forma i nie tak kiczowate wykończenie. Cos prostszego i bez wsiowych grawerów

Gość Clarisssa
Boże mój Boże , jakie to wszystko ohydne, kiczowate i tandetne. Już ten album najlepszy, tylko bez tego cmentarnego graweru

A ja się teraz zastanawiam, czy w podziękowaniach powinnam się podpisac sama czy z narzeczonym. Bo skoro jest np. wierszyk, ze dziękuję za wychowanie itd. to przecież to chodzi o moje wychowanie, a nie nasze. Tak na logikę biorąc. Jak to z tym jest?

Gość dla mnie zalosne jest
korzystanie z jakichhs strasznych cudzych gotowców - wierszyków. Przeciez wlasnym rodzcow chyba kazdy powinien powiedzic , co czuje , czy ludziom juz calkiem rozum odbiera?

Gość same jesteście tandetne
album od laryss jest ładny