Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady sol ady

moj maz nie wrocil jeszcze do domu

Polecane posty

Gość lady sol ady

powinien byc jakies 2,5 godziny temu, tel wylaczony, wiem ze mu siadl bo zapomnial zaladowac w nocy i mial tylko troche baterii. Nie pije, nie szweda sie z kolegami, kochanki tez nie ma.. No stresa mam takiego ze masakra....

Gość lady sol ady
no i jeszcze go nie ma, teraz to juz mam nerwa wiekszego niz katedra notre dame..

Gość pracujaca matkaaa
a nioe zdarza jemu sie dluzej w pracy zostawac?

Gość shauh
a moze poszedl cos zalatwic na poczte lub do banku

Gość lipka123
a nie mozesz zadzwonic do jego miejsca pracy / znajomych z ktorymi pracuje?

Gość bawi się w Mikołaja
zapewne

Gość megannnn
Moze pojechał po prezent na Mikołajki?

Gość lady sol ady
o własnie wrocil.... nawalony jak stodola... brudny i smierdzacy kupom na kilometr. zrobilam awanture, on powiedzial mi ze byl z kolegami na piwie i w drodze powrotnej wpadl w konskie łajno... ah te chlopy....

Gość lady sol ady
ten powyzej to podszyw On pracuje w duzej firmie, nie chce zeby pozniej gadali ze zona dzwoni za nim do pracy, chiciaz jak nie wroci za chwile to bede dzownic Nie mam pojecia, nie mowil mi ze cos planuje zalatwic:( I tak jak pisalam, pic nie pije, nie ma zwyczjau szwedania sie nie wiadomo gdzie.. o jaaa wrocil! wlasnie drzwi otwiera... zaraz napisze co i jak?

Gość Rum-cajs
a co, oni berbeluchę chlali w stajni ?

Gość lady sol ady
no i faktycznie - wrocil pijany, padl na lozko, pierdnal i zasnal

Gość lady sol ady
zostal po godzinach w pracy. To ja sie go pytam czemu nie zadzwonil bo sie martwilam a on ze przeprasza ze nie pomyslal o tym. Czy Wasi faceci tez czasem tacy sa? niedomyslni? najepsze ze jak kiedys jak wrocil z pracy i mnie nie bylo, wyslzam na chwile do kolezanki obok, to ten tez w stresie, bo nawet mu kartki nie zostawilam.. :)

Gość lady sol ady
jak juz pisalam moj maz nie pije i nie pali, zero alko i papierosow.

Gość żona jędza
a moj ostatnio wyjechał słuzbowo do innego miasta, pierwszy raz pojechal pociągiem bo mu sie auto zepsuło, mial byc max 5 godzin.. pojechal o 8 rano... dzwonilam do niego o 12, potem o 15 pisalam smsa zero odpowiedzi. Dopiero o godzinie 18 stej dał znak ze zyje. Wkurvilam sie jak mało kiedy, tym bardziej ze noc wczesniej mialam straszny sen i cale wydarzenie toczylo sie w pociągu... to co wyprawil moj facet to byla dopiero bezmyslnosc !!!

Gość lady sol ady
Zdesperowana Domowo Zono - widocznie masz racje,ale ja juz mam taka nature ze sie martwie. taa...a sprobuj Ty wyjsc i zniknij tak na 3 godziny to maz pewnie jzu zdazy policje wezwac albo obdzwonic wszystkich Twoich znajomych

Gość lady so lady
czy oni nie wiedza ze my sie martwimy? zona jedza - ja to bym chyba z nerwow padla na Twoim miejscu. Wiecie to nie tak ze ja kontroluje meza i musze wiedizec o wszystkim co robi, tylko wiesz, zawsze wraca na czas z pracy a tutaj spoznia sie i spoznia i czowiek zaczyna sie stresowac

Gość lady so lady
moj sie tam martwi jak mnie nie ma a np mialam byc o tej porze. Wtedy zazwyczja dzowni, a jak nie odbieram to czeka.. Ale masz racje, faceci to zawsze jacys bardziej lajtowi sa

On wróci, Ty zła bo tak długo i nie wiedziałaś co się dzieje. On na to - o co ci chodzi? :classic_cool: 🖐️

Gość lady so lady
ja zla nie bylam, ucieszylam sie ze juz jest w domu, caly i zdrowy Teraz zjadl sobie obiad i odpoczywa. Dobry facet z niego, nie moge narzekac.

Gość lady so lady
zostal dluzej w pracy, chociaz kto wie, pewnie dostane prezent pod poduszke:)