Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek78

Zdradzila mnie, mam konkretny dowod i jeszcze sie nie przyznaje.

Polecane posty

Gość darek78

Mam rozmowy na gadu gadu z archiwum, mam zdjecia, i jeszcze mowi ze wszystko moze mi wytlumacic. Pisaly jak sie kochali i wogole wszystko, czy ona mysli ze jestem glupi, czy ma cos z glowa ?

po kiego ghrzyba tu sie rozpisujesz??? kopnij lafirynde w dope i tyle, chyba ze potrzebujesz wsparcia stulejarzy !!!!!!!!!!!!

Ale to co pisała nie świadczy o tym, że zdradziła przecież tak? może miała ochotę na taki wirualny romans... Lepiej taki niz w realu miałaby Cie z kimś zdradzić.

po stopach całować! i dziękować że wybaczyła ci szpiegowanie archiwum! ps. moja zna hasla do gg, poczty,moje nike na kafesrerii komórkę mam jedną czesto zostawiam przy niej i nie mam tajemnic, nie ma szpiegowania

Tym razem- posiedziałaby troche ta twoja luba na kafe to by ja zaraz kolezanki uswiadomily, ze ufac nie wioleno a szpiegowanie jedynym gwarantem wiernosci mezczyzny :-)

Gość cilest cilest
błagam ,czy ma ktoś cilest( choćby 2 tabletki nawet jedna mnie ratuje) , nie mogłam odebrać recepty na czas a potrzebuje jak najpilniej wziąć ( pierwszy tydzień) Błagam, odwdzięczę się i oddam tabletki, oczywiście kupie również opakowanie, jesli bedzie potrzeba. kiwi100157@wp.pl \ Wrocławianie, POMOŻCIE!!!!!