Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrraaa

kubek ze zdjęciem zmarłej

Polecane posty

Gość grrraaa

czy taki prezent na gwiazdkę jest nie na miejscu? chodzi o najbliższą rodzinę, ja bym się wzruszyła ale nie wiem, moze nie wypada?

Ja bym nie ryzykował robienia szopki ze zmarłych.

Gość niezalogowana furgonetka
żartujesz tak??

Gość ..NATALA..
No.Nie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gogleeeenieboliiiii
nie wzruszylabym sie i tak co popatrze na zdjecie mamy to placze bylby to dla mnie troszke niesmaczny prezent pomimo dobrych intencji ale to Ty znasz osobe ktora chcesz obdarowac i wiesz jak zareaguje,ja poplakalabym sie i mialabym po wigili

Gość leniwe moja miłość
Makarbra:O

Gość paszczakovva
To raczej nie jest dobry pomysł

Gość grrraaa
chyba rzeczywiście to nie najlepszy pomysł :(

jak dla mnie to chory pomysł, jak ktoś będzie chciał popatrzeć na zdjęcie bliskiej mu osoby to zrobi to sam.. może jeszcze do zestawu dołącz bryloczek ze zdjęciem, długopis z datą śmierci albo poduszkę z nadrukiem... szczerze mówiąc dawno nie słyszałam o tak niesmacznym pomyśle

Gość kubek absolutnie
jesli juz chcesz dac cos z wizerunkiem zmarlej, to jedynie medalion jest rozwiazaniem ale to jest juz zdecydowanie wiekszy wydatek niz kubek

Gość najpierw klikamy na te psy
moze podkladke pod mysz do kompa?? :o

Gość kubek absolutnie
Oblubienica - a Ty chyba nie bardzo rozumiesz znaczenie slowa "obrzydlistwo" a dawaloby sie, ze taka elkowentna jestes nie obraz sie ale wizerunek zmarlej osoby, nawet na kubku to nie 'obrzydlistwo" to co najwyzej nietakt, brak dobrego smaku, wyczucia i rzecz nie na miejscu, ale nie "obrzydlistwo" zlituj sie kobieto :O

Gość grrraaa
nie miałam złych intencji, bardzo kochałam te osobę :( ale rzeczywiście to głupie

Gość rtyuk,mb
matko ze wszystkiego się dzisiaj robi szopkę i odpust... :O

Gość rtyuk,mb
"Oblubienica - a Ty chyba nie bardzo rozumiesz znaczenie slowa "obrzydlistwo"" np toż przecież ona określiła tak samą ideę, a nie gadżet ze zmarłą

Gość rtyuk,mb
oczywiście, ze obrzydlistwo gadżetomania i to w najgorszym odpustowym wydaniu trochę smaku, drodzy państwo...

autorko napewno nie chciałaś źle, ale jak widzisz każdy reaguje negatywnie... uważam, że takich spraw nie powinno się ruszać, każdy inaczej przeżywa swój ból i czego innego oczekuje... jako osoba w żałobie sama bym się wkurzyła gdyby ktoś próbował w jakiś tam sposób ingerować w mój ból.. moim zdaniem należy wyjść z załozenia, że jak ktoś będzie chciał sobie sprawić taką czy inna pamiątkę to napewno zadba o to sam

Gość kubek absolutnie
ok, ale ja bym tego tak dosadnie nie nazwala

Gość rtyuk,mb
"dalej nie rozumiecie" jesne, wyrocznia się odezwała jedyna osoba rozumiejąca to jakże zawiłe i pokrętne zagadnienie a poszła ty w szmaty ze swoim wysublimowanym intelektem rozumiejącym to, czego inni pojąc nie są w stanie i... dobrego poczucia we własnej lordowskiej skórze

co złego jest w tym że zdjęcie nieżyjącej osoby jest na kubku? tzn że wszystkie inne rzeczy i gadżety tej osoby trzeba wyrzucić? nie bardzo rozumiem ja bardzo bym chciała dostać taki prezent, piłabym z tego kubka dumna a jak ludzie robią sobie tatuaż z podobizną zmarłej osoby to też coś złego???