Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

conisia

co na prezent dla babci

Polecane posty

Potrzebuję kupić ładny, stylowy prezent dla swojej babci która ma 82 lata. Mam kilka propozycji i nie potrafię zdecydować. Co byście wybrali na moim miejscu: 1. ładną piżamkę 2. Jakiż syrop/ tonik na wzmocnienie organizmu czy 3. masażer do stóp?

Gość ..NATALA..
Syropek.

Gość silver_star
Wiecie z tych wszystkich propozycji najbardziej mnie się podoba opcja z piżamką, witaminy na wzmocnienie też mogą w sumie być. Moja babcia jest w podobnym wieku co Twoja i bardzo lubi czytać więc pomyślałam, ze na gwiazdkę kupię jej jakąś fajną książkę. Hołownia napisał ciekawą książkę. Myślę, że babci się spodoba, a co myślisz o tym, żeby swojej babci kupić książkę ??

Z tych rzeczy mogłaby być ewentualnie piżama, syropu, ani żadnych leków bym nie kupowała - to nie dobry pomysł na prezent moim zdaniem. Mnie ostatnio zachwyciły sprzęty marki Savion. Mają bardzo ładne, dizajnerskie czajniki elektryczne, lokówko-suszarki, itp. Babci chciałabym kupić u nich właśnie czajnik. Ona sama takiego z pewnością by sobie nie sprawiła, a ja wiem, że się jej spodoba:).

Gość styl girly
Zawsze możesz złożyć się z rodzeństwem albo kuzynostwem i dać babci prezent prezent w postaci wyjazdu :) Ostatnio szukając zabiegu dla siebie trafiałam na taką ofertę: http://www.primaveraspa.pl/szczegoly-nowosci&subgo=174&tytul=Prezent%20dla%20babci%20i%20dziadka.html. Każda kobieta bez względu na wiek lubi takie przyjemności, które sprawiają że jest bardziej wypoczęta i piękniejsza, czyż nie? :)

Gość ntybarbi
WIBRATOR

Gość dorosła...
szal na ramiona

Gość zamów msze za zdrówko babuni
sie ucieszy ...:)

Gość oo albo miejsce pochówku
jej zamów ...albo pogrzeb z orkiestra !

Gość mała łobuziara
a ja już nie mam obu babc...

Gość stylonka
Według mnie masażer może być narpawdę dobrym pomysłem. Na electro.pl widziałam taki aparat do masażu stóp Shiatsu, który jest nagrzewany podczerwienią i pomaga w zlikwidowaniu uczucia zmęczenia i bólu stóp. Moja babcia z pewnością ucieszyłaby się z takiego podarku.

Gość gość
Eeeeh.... też mam babcię w tym wieku i jedno wiem na pewno - ma całą szafę nietrafionych prezentów. Masażer ma swoje dobre strony, ale okazuje się być dość ciężki i niewygodny w obsłudze dla samotnej staruszki. Wszelka elektronika odpada, nie dają sobie z tym rady. Kompletów filiżanek i wszelkiego szkła mają już tysiące i rozdają je dalej. Elegancki czajnik elektryczny za dużo prądu żre (babcie mają fobie oszczędzania prądu), moja zresztą zapomniała, postawiła go na gazie i spaliła. Cięzko tu z czymś trafić, na pewno prezent powinien być prosty w obsłudze i lekki bo one już nie mają siły. Moja bardzo ucieszyła się np z kompletu kolorowych naczyń piknikowych bo to jest lekkie i się nie tłucze. Używa tego na co dzień w domu. Ciepła, lekka kołdra, śmieszne ale babcia przyznała sie że nie ma siły czasem wygrzebać się spod tej starej ciężkiej, a już zmiana pościeli to tortura. Trochę pod tym kątem pomyślcie. Zafundować jej nowe okulary u optyka, wygodną lampkę nocna. Coś co ułatwi wyczerpujące codzienne czynności, a nie kolejny klamot do szafy.