Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łojjojo

polskie społeczeństwo jest popierdolone, dlaczego?

Polecane posty

Gość łojjojo

po pierwsze istnieje tysiąc idiotycznych stereotypów, w które się święcie wierzy i na ich podstawie ocenia się ludzi po drugie istnieją tematy tabu których nawet ANONIMOWO W INTERNECIE nikt nie chce poruszyć (widać to jak np. pojawiają się 'klopotliwe' pytania na kafe na które nikt nie odpowiada ewentualnie wyśmiewa) po trzecie sposobem na poprawę własnego samopoczucia jest poniżanie i wyśmiewanie innych po czwarte każdy na wszystko narzeka i nie potrafi docenić tego co ma, wiecznie widzi same wady co byście dodali?

Gość dfrgty
pewnie jesteś taka sama

Gość łojjojo
ale większość tłamsi jednostki i w gruncie rzeczy stają sie one takie same a po za tym mówiąc np. polskie społeczeństwo jest społeczeństwem starzejącym się nie mówimy, ze wszyscy są starzy, lub mówiąc np. to społeczeństwo konserwatywne nie oznacza że nie ma liberałów. społeczeństwa opisuje się na podstawie zachowań większości więc uogólniania nie można uniknąć

Gość hiuhu
wkurwia mnie polactwo, ktore gloryfikuje wszystko co jest zachonie i krytykuje rodakow:O Czy ty naprawde myslisz, ze na zachodzie wszyscy sa tacy zajebisci, nie kieruja sie stereotypami, rozmawiaja przy stole o kosystencji kalu i w ogole sa tacy nowoczesni i do przodu?:O:O Gowno w takim razie wiesz i przestan obsrywac swoj narod:O

Gość raritet delikatet bier
Za dużo wojen było i komuna!

Gość łojjojo
ja pierdole, no właśnie o tym mówię KURWA gdzie ja gloryfikuję jakikolwiek inny naród? gdzie jest najmniejsze porównanie do zachodu? pisze polskie bo mówię o polskim a nie o innym. pokaż mi cytat gdzie pisze że na zachodzie jest fantastycznie(piszesz "w takim razie gówno wiesz" czyli licze na dokładny cytat) DOKŁADNIE nie mieszkam w niemczech czy gdziekolwiek indziej więc NIE MÓWIĘ o tamtym społeczeństwie, bo tamto społeczeństwo jest mi obojętne, widze co się dzieje tutaj i co mi tu nie pasuje że nie mogę czegoś otwarcie powiedzieć (czy tabu musi dotyczyć kału?! no chyba kurwa nie) bo zostanę obdarzona morderczymi spojrzeniami pt."jak śmiem mówic o tym głośno"

Gość kolo przyjaciol RM
wy ksenofobiczne swinie

Gość dodatkowo
Polacy wiecznie się kłócą :O