Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akukakao

robi mi pretensje o plaszczyk

Polecane posty

Gość akukakao

kupilam plaszczyk, w ktorym nieskromnie mowiac wygladam swietnie. i nie chodzi mi tu o przechwalanie sie, tylko chce jasno nakreslic obraz sprawy. jest sexy, ale elegancki, DO KOLAN, BEZ duzego dekoltu, podkresla wcieta talie. moj chlopak zaczal miec pretensje, ze zbyt dobrze wygladam i mowi ze nie zniesie jak wyjde w nim na miasto, ze beda mnie zaczepiac itp. mowie mu zeby dal na luz, bo martwic sie jakims plaszczykiem ? nie rozumiem, jak mam mu wybic z glowy takie glupoty ?

powiedz mu po prostu że powinien być dumny że jego dziewczyna ma świetną talię i podoba się innym,ale tak na prawdę zależy Ci tylko na tym żeby jemu się podobało,inni mogą tylko popatrzeć:)

Typowy przejaw zazdrości :) oby się ona nie przerodziła w chorobliwą :(:(:(:(:( a co do wyglądu to ja jestem faktycznie dumny gdy inni sie ślinią na widok mej kobiety:):):):) a czemu nie jestem zazdrosny ???? bo wierzymy sobie i ufamy bezgranicznie !!!!:) On chyba jeszcze Ci nie ufa :( popracujcie nad ty:)

Autorko---chodź w tym płaszczyku i nie przejmuj się idiotycznym gadaniem faceta. Ja uważam, że kobieta ubiorem powinna podkreślać swoje atuty a nie maskować. Ja też chodzę tylko w ciuchach dopasowanych, podkreślających figurę i nie wyobrażam sobie abym ubierała się inaczej.

Gość akukakao
okazało się, że na plecach jest wypaprany krowim plackiem :(

Gość akukakao
tez tak wlasnie mysle, ze nie ma co brac do siebie...tylko mam wrazenie, ze on chcialby ze mnie zrobic szara mysz, a to po prostu nie moja bajka. lubie te wszystkie kobiece ciuszki, a on zapewne chcialby mnie ukryc pod szerokimi swetrami i spodnica do kostek :( drazni mnie to, o co tu sie denerwowac ? ta zazdroscia jeszcze bardziej mnie zniecheca do siebie

Gość a moze wcale nie
to jest powodem. Moze ten plaszcz wcale mu sie nie podoba, albo ty mu sie w nim nie podobasz i zamiast robic ci przykrosc wymyslil inny powod, zeby sie plaszczyka pozbyc a jednoczesnie cie nie zasmucic......

Gość w jakim rozmiarze ten
plaszczyk?

Gość akukakao
to raczej niemozliwe, zreszta on zawsze mial poniekad problem z tym. kurde takie glupoty psuja nasze relacje :(

Gość akukakao
M

jaki kolor?

Gość akukakao
czarny. a czemu pytasz ?

zastanawialam sie czy rzucasz bardzo w oczy...a;e nie

Gość akukakao
ale ma duze ozdobne guziki. troche sie rzuca w oczy, no ale to nie powod

jakiej firmy ten plaszczyk? pytam bo z duzymi guzikami byly modne 4-5 lat temu

moze tutaj nie chodzi o stroj tylko twoj wyglad: makijaz, wlosy itd :-)

nie pozwalaj sobie na to,żeby Tobą rządził....tak właśnie zaczyna się chorobliwa zazdrość...z resztą,nie po to kupowałaś płaszczyk,żeby go nie nosić:) PS.Szkoda,że na mój temat nikt mi nie odpowiedział....:P

tak po prawdzie powinien sie cieszyc ze dbasz o siebie a np nie chodzisz w pozyczonych ciuchach....jesli ma problemy powiedz ze zabierzesz go na zakupy i nie pogniewasz sie gdy uzyje swojej karty...pozniej moze rzucac kalumnie....

Gość akukakao
czy modny, czy niemodny, jest świetny i naprawde swietnie lezy. a o wlosy i makijaz sie nie czepia.

skad WY bierzecie takich plytkich chlopcow....chociaz pelnoletni nadal dziecinne zachowania...

Daj już spokój pokaż mu że ty pod tym względem nie ustąpisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tak bardzo Cię Kocha to odpuści głupie swe zachowanie :) jestem facetem i dobry sposób na faceta to zagrać mu na jego ambicji :) wtedy zrobi sie jak potulny baranek:) "JEŚLI MNIE KOCHASZ TO MI UFASZ JEŚLI MI UFASZ TO BĄDZ DUMNY ZE MNIE !!!"