Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja to wiem więc powiem

MIŁOŚĆ TO COŚ WIĘCEJ NIŻ SEKS !

Polecane posty

MIŁOŚĆ TO COŚ WIĘCEJ NIŻ SEKS ! :)

ale się cieszę że to odkryłam! :) pamiętajcie o tym ludzie ! seks z osobą którą się KOCHA jest najcudowniejszy! Ma cudowny wymiar nie dający się poznać tym, którzy oczekują od seksu jedynie fizycznego spełnienia, fizycznej jakości realizującej się w dwóch odrębnych egoistycznych odczuciach przyjemności... a gdzie wspólnota? Ten wymiar jest nieuchwytny, niepowtarzalny, nie do podrobienia! Polecam. Ale trzeba czekać i szukać -wnikliwie i krytycznie patrzeć na wartość każdej relacji. Aż się uchwyci , nie wiedząc jak, sedno. (rum, sangria i dodatki)

:)

Gość Liza@22
Przynajmniej powinno tak być,że miłośc to nie więcej niż sex ,ale niestety w tych czasach jest sex bez miłości,a gorzej już znaleźć miłośc bez sexu

no pewnie że są..... Wszystko można spieprzyć, jak się b.chce. Jak się z pewnych spraw chce uczynić świętość , to da się. Polecam - z dwojga złego lepiej być "cnotką niewydymką" (wg pogardliwego języka większości) aż do właściwego momentu, niż być jednym/-ą z nich...... codziennie coś kiełkuje, ale szybciutko zdycha że nawet na kafeterii są ludzie podzielający moje zdanie! Zadziwiające :)

jest taka piękna zasada: "Szukajcie a znajdziecie" " pukajcie a otworzą wam" stąd płynie prosty wniosek: nastawcie się na szukanie tego czego naprawdę chcecie! Prawdziwej nieskażonej "szybkością i prymitywizmem doznań" miłości. Miłości Prawdziwej, niebylejakiej. My -zamiast przystosowywać się do podaży, tj.brać co popadnie zwątpiwszy w to że może być lepiej, powinniśmy... ...formować POPYT!!! Niech mężczyźni wiedzą że seks to nie wszystko, że to wisienka na torcie a nie spoiwo..... Rozmiar ma znaczenie? I pomyśleć, że faceci potrafią wpaść w depresje z tak błahego powodu. To jest wina tego naszego wyzwolonego społeczeństwa ........

Gość Milutki_
założenia piękne, ale skoro dziewczyny w wieku 21-22 lat są już przeruchane to z kim mamy robić tą idealna miłość?

dla facetow seks to czyste zaspokojenie potrzeby fizycznej. dla nich nie liczy sie to z kim to robia, dla nich to jest czysto fizyczne. uczucia osobno (jesli w ogole odczuwaja uczucia) i seks osobno. :o

Faceci to wręcz nie posiadają świadomości ! Więc jak mogą kochać ? To takie automaty... Raz, raz, raz, raz... A ta cała nasza facecia poezja jest dziełem przypadku tak jak ... Jak... Jak kurwa Pompeje.

wierzę, że to tylko GŁUPI STEREOTYP. Oni sami się nakręcają, usprawiedliwiają się, słysząc głupie teksty z serii : "wszyscy faceci......" "żaden facet...." "dla mężczyzn to tylko czysto fizyczne..." Nie dla każdego!!! Nie wszystkie są "przeruchane" ... trzeba tylko dobrze szukać, nie poddawać się, i klasyfikować dziewczyn. Jeżeli dziewczyna paląca, przeklinająca i należąca do grupy "seks to zdrowie" na facebooku okazała się nie być dziewicą, nie oznacza wcale, że inna mająca te same trzy cechy też nią nie jest. Pozory mogą bardzo mylić! Sam Lew-Starowicz powiedział jakiejś dziennikarce że zdziwiłaby się które dziewczyny są jeszcze dziewicami ! Tkaie które na to totalnie nie wyglądają! Mini spódniczka + ciągłe żarty z podtekstem seksualnym , a potem okazuje się że..... jest wciąż dziewicą! życie jest zaskakujące :) dajcie się zaskoczyć :) Ja bym chciała się dowiedzieć że mój chłopak jest prawiczkiem :)

Gość Milutki_
szkoda że na Sympatii w kryteriach wyszukiwania nie ma opcji: tylko dziewice :o tak przeglądam profile w wieku 17-22 i musze zgadywać

ALE NAS JEST PRZECIEŻ DUŻO! Tylko jesteśmy tłamszeni przez media! :/ spokojnie znajdziecie ludzi "nieużywanych" (czyli nie-traktujących seksu jak sportu) jeśli tylko wciąż będziecie szukać

up

" 00:22 [zgłoś do usunięcia] ja to wiem więc powiem jest taka piękna zasada: "Szukajcie a znajdziecie" " pukajcie a otworzą wam" stąd płynie prosty wniosek: " że trzeba szukać i pukać jak najwięcej do puki możemy...

Gość Milutki_
tylko czy te dziewice są ładne?

Gość prawda prawda prawda
ale ja raczej powiedzialabym, ze milosc to cos wiecej niz tylko seks. A tak w ogole to to sa dwa odrebne pojecia. I tak samo jak mozna zajebiscie kochac bez seksu, tak samo mozna uprawiac zajebisty seks bez milosci......

Gość fytka
seks jest zawsze fajny,ale popieram KOCHAĆ SIĘ z kimś kogo się naprawdę kocha to pełen odlot...coś pięknego...

dokładnie frytka.... to jest największy rarytas na świecie, największy "odlot" jak to powiedziałaś :)

Gość Milutki_
seks jest zawsze fajny? z jakimś pasztetem też?

Gość prawiczy prawiczek 28
Sami byśmy na to nie wpadli. Ale uczucia bez seksu to też nie będzie to.

Gość Milutki_
dokładnie sa to dwa rozne obszary