Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cenzura

Nieudane farbowanie. REKLAMACJA ?

Polecane posty

Gość cenzura

Wczoraj byłam u fryzjerki, która zrobiła mi dekoloryzację włosów. Jestem naturalną szatynką i zachciało mi się 'odświeżania' koloru.. robiłam to u fryzjera, ale wyszedł czarny z jakimiś czerwonymi prześwitami. Jedynym ratunkiem była więc dla mnie dekoloryzacja. Fryzjerka po zabiegu ściągania koloru miała zafarbować mi włosy na brąz mieszany z jasnym brązem, żeby jak najbardziej przypominał naturalny. Dziś, przy świetle dziennym.. włosy okazały się strasznie ciemne, niemal czarne. Nie ma już czerwonych refleksów, ale nie spełniło to moich oczekiwań.. a pieniądze poszły w błoto. Czy mogę pójść dziś z reklamacją do fryzjerki ?

Możesz jej nawtykać najlepiej przy klientach:) A tak serio to idź tam i niech naprawi to co zepsuła albo niech zwróci pieniądze.

Gość 0j.kkj
bo po dekoloryzacji włos jest wyjałowiony i mocniej chwyta kolor powinna położyć ciemny blond np.londy

Gość 0j.kkj
ale jest szansa że kolor się spiezrze i będzie jaśniejszy,spróbuj umyć włosy czymś takim: łyczeczka sody oczyszczonej i szampon około ćwierć szklanki razem zmieszaj,po tym mocna odżywka,bo włosy będą suche wręcz szorstkie

Gość 0j.kkj
dyrektore,z fachowcem rozmawiasz,nie wypadną na bank :)

Gość 0j.kkj
można umyć w ten sposób kilkakrotnie albo codzienie aż do porządanego efektu

Gość 0j.kkj
na odżywki nie warto żałować kasy zależy do gatunku włosów,na pewno taką,którą się spłukuje.nie obciążą włosów

Gość 0j.kkj
najlepiej kupić w salonie fryzjerskim profesjonalną