Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorrrąca_24

wy też macie tak, że jak widzicie obrączkę to zrobicie wszystko

Polecane posty

Gość Zuzanna Ameliaa
Zgadzam sie , ze facet z obraczka moze rozbudzic silny instynkt konkurencyjny i moze byc odurzajacy. Ale to jest Twoje uzaleznienie. Nie chce tu psychologizowac dlaczego potrzebny Ci jest az tak silny bodziec. Uwazaj tylko z jednym. Wbrew temu co piszesz to ty jestes uzalezniona od tego narkotyku a wszelkiego rodzaju uzaleznienia stawiaja ich posiadacza na bardzo slabej pozycji. Badz bardzo ostrozna.

Gość muszelek..
ja mam podobnie - obrączka obudza we mnie "wojownika" :D i taki facet mnie mocno interesuje, ale.. nigdy do niego nie uderzam :D za dużo moim zdaniem kłopotów mogę ściągnąć na siebie.. i nie mówię o zemście wściekłej żony, tylko po prostu o tym że bałabym się, że się np. zakocham

Gość ewrtyuikol
nie ma wiernych mężczyzn. Nie ma. Wiem to, mimo że sama nigdy nie byłam zdradzona. Tylko jakieś naiwne kobiety mogą myśleć że mąż jest 100% pewny. Jak tylko zjawi się odpowiednia sucz, z olśniewającą urodą, ponadprzeciętnym intelektem (by wiedziała z jakiej strony "ugryźć" takiego faceta), do tego mega sexy - każdy jest ugotowany. Pierdolisz głupoty. Ja NIGDY nie zdradziłem żadnej z moich kobiet, a tymbardziej Żony, którą kocham nade wszystko i nie ma takiej opcji żebym to zrobił, z prostego powodu- oprócz uczucia jakim Ją darzę, jest Ona najbardziej sexowną kobietą na świecie. Nie jest to możliwe aby jakaś laska kręciła mnie bardziej. Okazji miałem kilka i nie korzystałem. Jesteśmy razem 13 lat.

Gość Eleeeene
muszelko-i takim etapie pozostan. To co wyprawia autorko jest CHOROBA.

Gość cos mocniejszegooo
ja rowniez nie zdradzilem zadnej ze swych kobiet, od ponad pieciu lat mam zone i jest ona moja jedyna (i ostatnia) partnerka seksualna od 9 lat ! ja mam 32 lata, zona 27, owszem lubie zawiesic oko na ladnej dziewczynie:) i tyle, zreszta mnie sie nie podobaja "wyzudane" tepe malolaty, lubie fajne, spokojne subtelne kobiety, moja zone kocham i juz, zeby isc z kims do lozka musze kochac ! i kocham, w zyciu nie pomyslalbym o zdradzie, mamy syna, mamy dom, kochamy sie, moja zona jest nieziemska w lozku, tyle w temacie, jeste za powazny na takie numery, brzydze sie tym tzn zdrada

Gość tak religijne
kazdeko mozna zdobyc( kwestia czasu ) tylko trudniej utrzymać przy sobie

Gość Eleeeene
milo czytac takie wypowiedzi panow. Ludzie oprocz chuci maja tez rozum, wole, rozsadek i sto milionow innych rzeczy, ktorymi sie kieruja. Na szczescie a tacy. Ktos o slabszym kregoslupie moralnym , jesli natrafi na kobiete Modliszke , jest ugotowany w goracej wodzie. Potem go zzuje i wypluje jak przezuta gume na asfalt.

jak jestem na dyskotece, na zakupach itd itp to tez zawsze najpierw patrze czy facet ma obraczke:D z jednym sie spotykam ale nie chce mu rozbic rodziny. jego zona od ponad 10 lat była za granica. spotykam sie z nim od 2 lat ale na te swieta jego zona wraca na stałe... niestety w zwiazku z tym chyba sie rozstaniemy... zaraz bedziecie pisac ze dawałam sie wykoprzystywac itd ale on nie nalezy do takich. tak w ogóle to nie chciał na poczatku w to wchodzic ale jakos mi sie udało:D ja byłam dziewica jak sie zaczynalismy spotykac. strasznie chciałam sie z nim bzykac ale on kurwa czekał... w konu do tego doszło. w ten weekend bedzie ostatni raz...;(

Gość Po prostu jesteś
Zimna suka czy ty sobie zdjajesz sprawe jaka krzywde robisz ludziom?

Gość Zuzanna Ameliaa
Zdrada to nie sprawa chuci czy rozumku tylko wadliwosci zwiazku. Ludzie , ktorzy sa spelnieni , nie zostali "zlapani na smycz" i wczesniej sie mieli okazje wyszumiec i potwierdzic nie beda mieli potrzeby robienia sobie przygod. Ludzie, ktorych uklady funkcjonuja poprawnie tez dobrze sie zastanowia zanim rozbija taki zwiazek. Zdrada to wynik zapotrzebowania na zdrade a nie rezultat sposobu myslenia. Noszenie czy nie obraczki nie ma tu nic do rzeczy.

trzeba zda c sobie sprawę z tego, że podobno każda kobieta jest do zdobycia, trzeba tylko wiedzieć, gdzie jest ten guziczek, który trzeba nacisnąć, z chłopami pewno też tak jest, ale jak między małżonkami jest już taka sytuacja, lużna to może się udać autorce podryw i facet jak lubi rosyjską ruletkę..... Jeśli ma zbyt dużo do stracenia, mogłabyś się pannico zesrać i tańczyć z gołą piczką nic nie wskórasz, jeszcze w dzisiejzych czasach, kiedy taka przygodna znajomość to tak jak ruletka ruska.....

Gość pookampxdwp
no coz nazwijmy to po imieniu jestes zwykla kurwa!!!!!!!to gorsze nawet od prostytutki;(zalosne

dziewczyna jest społecznym zerem i buduje swoją wartość próbując udowodnić, że jest lepsza od kilku żon. Otóż dziecinko jest to debilne. Jakbyś była lepsza, to już byś z którymś rozwodnikiem była, a nie jesteś. I gdyby sie ktos pytał to mój mąż mnie nie zdradził, podbijały do niego 4 24-latki. Postawiły sobie za punkt honoru uwiedzenie mojego męża i szczylkom nie wyszło:-D Rozwiedliśmy się z innego powodu. Teraz jest sam i na żadną z nich nawet nie splunie. Jesteś żałosna i kiedys ktoś ci otłucze ryja, ale na szczęście twój skarb to dupa więc o nic się nie martw.

Gość Eleeeene
witaj Zuzanno.Polemizowalabym co do tej wadliwosci zwiazku. Zwiazek moze funkcjonowac dobrze a jednak wystarczy czasem sprzyjajaca mozliwosc -alkohol , wyjatkowo podniecajaca kobieta i wiele nie trzeba. Nie czytasz wypowiedzi, ze ludzie maja wszystko w zwiazku a jednak pojawilo sie pozadanie do obcej kobiety i klops. Dlatego w takich sytuacjach powinien WLASNIE zadzialac mechanizm rozsadku,lojalnosci , przede wszystkich rozumu -czy warto dla jednej chwili badz chwil , zepsuc cos co funkcjonuje jak w zegarku . Dla mnie problem poruszony jest o wiele gorszy niz zwykla kochanka. To jest kobieta , ktory czyha na "ofiary", lapie w siec , zjada je i nastepny do golenia....

Eleeeene to nie kobieta a niedorosły wymoczek, kobieta w tym wieku to już mysli o rodzinie lub chociaż o pracy, a ona jest po prostu zboczona i emocjonalnie niedorozwinięta.

Gość Zuzanna Ameliaa
Witaj Eleeene i dobranoc bo zaraz ide spac. Jezeli ludzie mieli "wszystko" a jednak zdradzili to dla mnie oznacza , ze jednak wszystkiego nie mieli. To jest niejako wykladnik tego czy naprawde wszystko maja. To tak jak ludzie , ktorzy maja "wszystko" a jednak nie sa szczesliwi. Czegos im do tego sczescia brak. Ja nie uwazam zeby autorka byla gorsza od kochanek czy zon. jest wiele zon , ktore same pozostawiaja duzo do zyczenia. Osobiscie nie widze zagrozenia przez taka kobieta jak autorka. Dobranoc wszystkim i milych snow.

ogólnie to faktycznie sporo ludzi tak robi i to żadne osiągnięcie. Jak facet jest w porządku to żony nie zdradzi, a byle huja to wyrwie każda byle szmata. ot tyle wielka mi duma z 2 rozwodów

jeśli facet, ulegnie takiej kobiecie i zdradzi swoją żonę, to zwykła szmata, jakaś zapijaczona, bez hamulców moralnych. Może nawet pannica odnieść jakiś połowiczny sukces, ale jeśli facetowi , nawet pod wpływem alkoholu, nie zapali się światełko "stop", tzn, że jest normalną zwykłą szmatą, i mięczakiem, co może ruchać wszystko, co nie ryzie i na drzewo nie ucieka.

Gość Eleeeene
dobranoc Zuzanno. Rozwodko- swiete slowa mowisz.Tylko tak smutno, ze takie mlode kobiety sa tak spaczone.Jakie z nich beda przyklady dla dzieci?

spoko, dla jakich dzieci? one pewnie penetrują się czym wlezie i już im macicie wypadają :-D chyba, że pytasz o te dzieci z rozbitych związków, no cóż, już pisałam, że ktoś jej kiedyś ryja obije, jeszcze się bedzie awanturowała, że starsza pani dostała od gówniarza, ale my będziemy wiedzieć, że jej się należało :-D

Gość dfhdfh
Ja uważam że każdy facet jest w stanie zdradzić. Wsyatrczy np. kłótnia ze swoją kobietą, wyjdzie gdzieś z kolegami, wypije i nagle pojawi się zajebiście sexy laska, któa zrobi WSZYSTKO żeby zdobyć tego konkretnego faceta. A faceta do łózka jest zaciągnąć o wiele łatwiej niż kobietę. Więc taka laska nie ma naprawdę aż takiego trudnego zadania. Sądzę że wierność to nie postawa życiowa, ale brak odpowiednich warunków. Jak myślicie - czemu wszystkie znane gwiazdy filmu, muzyki w końcu się zdradzają? Odpowiem: bo mogą. Bo mają mnóstwo mozliwości. Prędzej czy później jakąś wykorzystają. Mój pogląd jest właśnie taki i osobiście uważam, że przekonani w 100% co do wierności są ludzie jacyś mocno idealistyczni...

Gość Eleeeene
rozwodko- ja myslalam o ich dzieciach, bo kiedys zapewne zdecyduja sie na nie.Nie sadze, ze osoby z ta skrzywiona psychika same z siebie ja naprawia , wiec beda dalej lizac z innych misek a dzieci na to patrza. I tak swiat bedzie wariowal , gdzie zasady moralne sa dla nielicznych . Bmblondyn -milo, ze jestes nastepnym wiernym mezem. To jest budujace.

Wybacz kochana ale to, że Cię jakiś mąż rucha to wcale nie znaczy, że jesteś zaraz lepsza od jego żony. Błędne przekonanie. Jak już znajdziesz tego męża to życzę Ci takiej rywalki jak Ty sama.

Gość dfhdfh
Moim zdaniem wasze poglądy byłyby miarodajne dopiero gdybyście wyznawali je pod koniec życia :) To że teraz mówicie że nie zdradziliście, nie zdradzicie... to nie jest wiarygodne :) zakładam że jesteście w większości młodymi ludźmi, 20-, 30-parolatkowie. Jeszcze dziesiątki lat przed wami. Możecie zdradzić i możecie zostać zdradzeni. Zwykłą głupotą i ignoranctwem jest mówić że NA PEWNO NIE.

Gość Eleeeene
a pod koniec zycia to kiedy ? Czy 50 przezytych lat to juz mozna cos powiedziec czy tez za malo? :-P 🖐️ dobranoc dyskutujacym .

ale mi chyba wolno powiedzieć na pewno nie? może to nie koniec życia, ale koniec małżeństwa na pewno. NIE ZDRADZIŁ, choćbyście się zasrły z żalu

Gość izia87
tego samego ci życze gdy ty bedziesz miała męża i jakaś wywłoka jak ty ci go odbije w tedy to będzie smieszne.