Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gal Anonimus

Rekiny atakują w Egipcie ... szok!

Polecane posty

Gość Gal Anonimus
w zeszłym roku rekin odgryzł mi fujarę i teraz zamiast ptaszka mam kawałek skórzanego farfocla :(

Gość No tak, ale mamy jeszcze
Hungharde i inne miejscowosc, jak Taba i.t.p. Chyba nie zrezygnuje z wakacji w Egipcie. Poplywam w basenie i przy brzegu. Hotel w ktorym bylam, mial plaze i szlo sie w glab morza po kostki wody z 600m ( Calimera). Na takiej plaszczyznie chyba rekin nie zaatakuje.

Ja tam wiesz... biorę materac... do tego taki pływający stojak na driny i leżę cały dzień w basenie. Co najwyżej boję się jak ktoś nasika do basenu albo własnych bulgoników basennych :)

i dobrze po co sie pakuja do wody :/ maja baseny niech plywaja w basenach !!! przeciesz rekiny zyja w morzach wiec jest to ich dom i dlaczego maja byc zabijane bo kurwa jacys ludzie stwierdzili ze beda nurkowac tam gdzie one akurat maja swoje lowiska a dobrze im tak... szkoda tylko ze zabijaja te rekiny....

Nie nurkować :) Pływali sobie normalnie przy brzegu :) Byłem już 5 razy w Egipcie. Pełno ludzi kąpie się wskakując do wody, na końcu betonowym bądź plastkiowym molo. Można sobie oglądać rafy .... i właśnie tam, tuż przy brzegu zaatakowały te rekiny :)

no to pech ale przeciesz ludzie musza sobie zdawac sprawe z takich rzeczy to nie jest baltyk :P

Największa bka, że w Sharm el Sheikh jest zatoka, która nazywa się "Sharks' bay" ... sam myślałem, że ją tak dla jaj nazwali.