Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kcbr

czy to moze byc prawda

Polecane posty

mam problem :( wczoraj kochałam się z chłopakiem :( w pochwe i tzw tylek no i on sie przez pomylke spuscil w pochwe bo myslal ze jest w tylku...;( wiem że to obrzydliwe dla was moze byc ale wy mozecie mi powiedziec... I dodamm ze karmie piersia chce mala odstawic od piersi i w dzien karmie ja 2 razy a w nocy cala noc...no i czy jest 100% mozliwosc ze moge byc w ciaz???

Gość pracownik w kropce
karmienie piersią nie zabezpiecza cię przed ciazą:o

Gość wiwien83
jaki czas po porodzie? masz już okres?

Gość shishiona
hahahaha a:D tzw tyłek :D hahahha :D

Gość nie raczej nie zaszłaś
raczej nie ludzie kochajcie sie odpowiedzialnie ,w kazda dziurkę facet pcha to i mu sie moglo pomylic .Ucho tez nadstawiacie ? to juz piczka nie starcza ? :o

Trzeba było pomyśleć o zabezpieczeniu a nie teraz panikować. Z tego co mnie wiadomo, to po ciązy jest jeszcze większa możliwość zajścia w ciąże. Więc powodzenia!

i tzw tylek dobrze, że nie napisała - w przysłowiowym tyłku:D:D:D n sie przez pomylke spuscil w pochwe bo myslal ze jest w tylku spotykasz się z osobą, której zachowanie wskazuje na zaburzenia pamięci krótkotrwałej :D:D:D:D:D:D:D

Gość jhh
moja koleżanka tez myslała ze jak karmi to nie zajdzie no sie pomyliła niedawno urodzila juz 3 syna :-)

Gość 8o87o87lui;;yf
co to jest "tzw tyłek"? :D

Gość boshe najdrozszy
Biegnij do gina po tzw. escapelle :P Co prawda nie wiem jak sie ma to do karmienia, no ale to gin Ci powie.

Gość dzien dobry tvvnnn
oczywiscie, ze mozesz byc w ciazy

Gość Suszony brokuł
coż za rynsztokowe słownictwo, nie mówi się "tyłek" tylko "grota nestle" :O

Gość 7jbhm,
nie raczej nie zaszłaś raczej nie ludzie kochajcie sie odpowiedzialnie ,w kazda dziurkę facet pcha to i mu sie moglo pomylic .Ucho tez nadstawiacie ? to juz piczka nie starcza ? a ja coś podejrzewam od jakiegoś czasu : faceci chcą w dupsko,bo wszystkie baby w piczkę dawno wyruchane i chcą być chociaż w czymś pierwsi,kiedyś tu napisałam coś takiego i jeden facet to potwierdził

Gość 9i,mm.8
po porodzie łatwiej zajść w ciążę bo pipka i macica są luźniejsze

Gość
karmienie piersia zabezpiecza przzed ciaza tylko i wylacznie wtedy gdy jest regularnie na zadanie jesli tylko kilka razy to sorry ale przegralas a nie myslalas moze o ANTYKONCEPCJI? seks analny nia nie jest, zawsze moze sie cos ulac stosunek przerywany rowniez nie nie boisz sie o higiene? jak on najpierw bedzie penetrowal pupe a potem pochwe? i swoja droga jak niby mozna sie pomylic?! i to u kobiety ktora przynajmniej raz rodzila?

Gość .oj8y
bazienka,można,odbyt po porodzie też jest większy,z czasem wraca do normy i masz rację,z odbytu można przenieść do pochwy bakterie coli,to paskudne drobnoustroje,ciężko się ich pozbyć i przez anal najłatwiej można zarazić się hiv,nie przez pochwę

Gość fuuuuuuuuuuuuuuusyfiarooopierz
konieczna granic nie znasz pcychozo

Gość
no ja bym sie klocila co do ej wielkosci odbytu ale chodzi mi o to ze pochwa ma miesnie rownomiernie rozlozone na calej dlogosci a odbyt zwieracz ktory ciezko pomylic z czymkolwiek innym, bo nawet jesli towja teoria jest prawdziwa to zwieracz jest ciasniejszy niz wejscie do pochwy a po zwieraczu jest luz... zreszta milej zabawy jak to lubicie tylko na milosc boska dbajcie o higiene i zabezpieczajcie sie

Gość 7894589039034934
hehe jeden bahor was nie nauczyl jak mozna w ciaze zajsc:P