Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggdrgvgccvd

jak długo gotować rosół???

Polecane posty

Gość ggdrgvgccvd

odpowiedzcie proszę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rosioł
od soboty do niedzieli

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość marmurowa.
tydzień

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ggdrgvgccvd
bez zartów, mam 15 lat i 1 raz gotuje zupę

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rosioł
ło Boże! to powodzenia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ggdrgvgccvd
no pomoże ktoś normalny???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
rosol nawet 3 godziny na wolniusienkim ogniu niech sobie delikatnie pyrkoli

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Dwayne Wayne
im dłużej tym lepiej, tzn co najmniej 1,5h.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość halooooo
ja gotuje ponad godzine na malutkim ogniu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ggdrgvgccvd
dzięki kaciaa, tak myślałam że ok, 3-4h ale pewna nie byłam :) od 11 się gotuje to tak do 15,15 i będzie git

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość martaaa8998
no min godzine poltora az warzywa beda miekkie na malutkim ogniu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie gotujaca
a tak wogol eto jak sie robi rosoł kto poda bardzo łopatologicznie przepis na dobry rosol ja nigdy jeszcze nie robiłam....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
lopatologicznie :) ja bez kostek veget itp gotuje potrzebujesz kawalek kuraka np udka ze 2 skrzydelka wolowinki kawalek i kawalek szpondra :) pluczes wstawiasz do zimnej wody gotujesz na wolnym ogniu zbierasz szumowiny i jeszvze jakis kwadransik gotujesz dodajesz ( ja daje ) cebule mozna przypalic nad palnikiem zabek czosnku w calosci marchewke nie za duzo bo rosol bedzi mdly i za slodki korzen pietruszki kawalek selera ja przyprswiam sol pieprz liscie laurowe mozna dac troszke lubczyku a zamiast magi sos sojowy ;) dla ryzykantow mozna dac szczypte ostrej papryki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie gotujaca
dzieki bardzo nie wydaje sie taki trudny:)) trzeba wkoncu sprobowac przy tych garach cos:))

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
rosołu nie gotuje się na brojlerach (udka, skrzydełka) tylko na kurze! a z krowy polecam szponder

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jest latwy nie dawaj veget bulionetek ziaren smaku itp rosol to ma byc z miesa i warzyw a nie z ulepszaczy i kostek wyjdzie Ci powidzonka :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zawsze gotowalam na szpondrze wolowinie i udkach wzglednie na kurze roslowej orawdziwy rosiol to bodajze 5 rodzajow mies w tym z krolika

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×