Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona dziewczyna z czewy

Zamieszkałam z chłopakiem be ślubu u jego mamy... jestem debilem...

Polecane posty

chodzimy juz ponad 2 lata.. milosc na zaboj zamieszkalismy rok temu razem na wynajmie (a teraz od lipca 2010 u jego mamy zeby zaoszczedzic na wesele - ha-ha-ha)- w sierpniu 2009 -WBREW MOJEJ MAMIE NIE ROZMAWIALA ZE MNA ROK (jej zasady nie pozwalaja na takie zeszmacenie) w grudniu oswiadczył mi sie - w samochodzie zadzwonilam do mamy ze chcemy sie z nia spotkac w kawiarni ze planujemy slub mama moja nagieła sie ustalilismy ze pobierzemy sie w kwetniu (mama chloapak nie wnikała praktycznie w ten temat) nie wyrobilismy sie ze slubem na kiwecien temat został zadeptany. no to wpadł pomysł ze jednak wezmiemy cywilny 18.09.10 nie udało sie no to terz pomysł ze lipiec 2011r Matka chlopaka nie partycypuje w rozmowach których nie ma. U chlopaka widze bezwład (moge zrozumiec zmeczenie bo pracuje od 6-21-jest kierowca) ale nie wiem co mam robuic moja mama mnie zamecza pytaniami o slub a ja nie wiem co mowic.. czuje ze nic nei znacze.. ze nikomu nie zalezy oprocz mnie i mojej mamy na slubie (musze dodac ze swatki sie nie cierpia) mieszkam z chlopakiem jego mama i jej drugim mezem... chce mi sie płakac \DZIEWCZYNY NIE ZAMIESZKUJCIE Z CHLOPAKAMI BEZ SLUBU!! I 200000KM OD TESCIOWYCH) Pomijam juz fakt ze czuje sie nieszczeliwa w tym domu..

Gość dcvsz
dziecko, najpierw naucz się pisać ze zrozumieniem i zgodnie z zasadami ortografii, zanim założysz rodzinę :o

Mam 22 lata umiem pisac tylko jestem zdenerwowana i zrobiłam to nieco chaotycznie.. czy naprawde aż tak ciezko dosc dojsc do sedna sprawy?

Gość ehhhhhe
weż ich wszystkich do miesnego i kup po baleronie a zapanuje zgoda na wieki

też napisałam przez "rz" o boże.. :/

Gość MAAABEEE
To wyprowadż sie z powrotem do mamy, niech on teraz sie stara i o ciebie zabiega. Wtedy będziesz widzieć czy mu na tobie zależy.,,,gdzie nie chciany tam nieobecny,,,,,

zastanawiałam sie nad tym,mam wrazenie ze ja nie pasuje jego matce na synowa.. tylko moze nie maja odwagi mi poweidziec wprost..

Gość MAAABEEE
To nie mecz sie tam tylko wyprowadż sie. Poznasz lepszego bez takich komplikacji. po co ci to.Zycie to wybory a nie przeznaczenie.