Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stangrusio

Jaki wozek wielfunkcyjny z fotelikiem i adapterem ? cena do 5 tys zl

Polecane posty

Gość stangrusio

??

Gość bugaboo bee
:)

Gość my sie przytulamy a synek
bugaboo frog :)

Gość dawwqa
quinny buzz polecam, wg mnie super sprawa :)

Gość ,,,,,,,,,,,nie rozumiem
frog jest starym modelem, nie jest juz produkowany.

Gość xxxxxxyyy
bugaboo cameleon - te duze tylne kolka przydaja sie na nierownych chodnikach i kraweznikach:) oraz na trawie i innym terenie, tudziez podczas sniegow lub bee plus (starego typu bee tez juz nie produkuja) - zaleta - w pelni rozkladane siedzenie , nieco szersze niz w cameleonie, ale ma tylko male kolka - jak sie spisuja w warunkach mniej cywilizowanych nie wiem, osoboscie wolalam nie ryzykowac

Gość ale mozna dokupic kolka zimowe
pasuja zarowno do froga jak i kameleona. Ktos pisal ze nie produkuja juz Froga,ale jeszcze ok. 2 miesiecy temu mozna bylo go kupic na stronach amerykanskich dystrybutorow. Ja kupilam nowy od jakiejs babki w UK - 500 funtow,ale ze wszystkimi akcesoriami, wciaz w opakowaniach fabrycznych. Jestem bardzo zadowolona :)

bee nazywa sie nadal bee choc zmienili w nim budke i kola, ale nazwa wciaz ta sama. nigdy nie widzialam nazwy z plusem. :) frog jest modelem sprzed jakichs 6 lat. :) jesli jest cos w sklepach to niezle resztki ktos trzyma. w miedzyczasie byl jeszcze model classic i geco, no i rozne limitowane kolekcje.

ale to jeden czort i w sumie tylko wygladem sie troche roznia.

znaczy sie wygladem tapicerek. :P

Gość xxxxxxyyy
Bee + tp tego roczna nowosc - wejdz na strony np. Johna Lewisa tam sa - glowna zmiana w nich to nie sa tylko kola i tapicerka , ale wlasnie to szersze siedzenie oraz to, ze teraz on sie sklada w jednym kawalku jak wszystkie inne parasolki - wiem , bo pytalam osobiscie w sklepie i stad tez wiem, ze starego bee juz nie produkuja i "lepsze" sklepy juz ich nie prowadza. 500 za Froga - drogo , my tyle dalismy za Cameleona - najnowszy model w kupowany w sklepie.

Po co mam wchodzic na John Lewis jak moge wejsc na stronke Bugaboo i widze jak wol, ze Bee nadal nazywa sie Bee. Specyfikacja techniczna mnie aktualnie nie interesuje wiec nie bede sie wyklocac, bo zakupy mam juz na szczescie za soba i nie planuje narazie nowych dzieci. :)

Polecam Emmaljunge. Gondola duza i obszerna, spacerowka tez jest duza i jak dziecko zasnie to nie beda mu zwissac nozki jak w poniektorych tu wymienionych modelach. Naprawde super wozek i przede wszystkim wygodny dla dziecka.