Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kim z Bonkiem

Co sądzicie o tym człowieku?

Polecane posty

Gość Kim z Bonkiem

Ma 28 lat, mieszka z matką i nigdy nie miał kobiety. Pracuje od kilku lat jako tzw. cieć na portierni, gdzie podnosi samochodom szlabany. Jest niski, podnieca się hiphopowcami, lubi robić zdjęcia pieniądzom i wrzucać je na fora, gdzie przesiadują w większości nastolatki. Od tych samych nastolatków bierze ich zdjęcia, pod przykrywką stworzenia "galerii" użytkowników forum. Proszę o pomoc, ponieważ martwię się o tego chłopaka. To dla mnie bardzo ważne.

Gość ropa z penisa kolegi
niewątpliwie jest to interesujacy i odpowiedzialny czlowiek

Gość ghfhjjg
moze martw sie o siebie... masz obsesje na punkcie tego oczowieka, sledzisz go, wiesz o nim wszystko

Gość Kim z Bonkiem
Proszę nadal o pomoc. To mój dobry przyjaciel i czuję, że przegrywa życie.

Gość no cóz począć
martwienie się - naturalny odruch, ale co on da? człowiek ma swój świat, jak go to cieszy to co robic jedynie co mozna zrobic , to byc nadal kolezanka, pogadac sobie z nim, nie wytykac mu zachowania mimo iz jest nietypowe

Człowiek jest szczęśliwy. Daj mu spokój. Niech sobie podnosi ten szlaban.

Gość Kim z Bonkiem
Ale w tym wieku przecież powinien mieć jeśli nie żonę to chociaż dziewczynę, a on nadal jest prawiczkiem i większość czasu spędzaq w internecie z wirtualnymi znajomymi, którzy często są młodsi od niego o dobre 10 lat. Do tego ta praca...

autorko nie dabatuj nad tyjm co jest dla niego dobre a co nie, bo jak widac on wie lepiej od ciebie co jest. juz wybral...to co robi sptrawia mu satysfakcje, nie kazdy musi sie zen ic i miec dzieci do cholery to co dla niektorych jest dobre dla innych nie musi takie byc.

Gość Prrrrrrrrrrr
Nie jest z nim źle. Ja znam 36 latka, też prawiczka, który nigdzie nie pracuje, mieszka z rodzicami i oni go utrzymują, nie miał nigdy kobiety, ba, wiem że nie uwierzycie, on nie ma nawet internetu!!!!!!!!!!!!! I piszę prawdę, choć samej mi ciężko w to uwierzyć. Także Twój koleś ma przynajmniej jakieś pieniądze i wirtualnych bo wirtualnych, ale zawsze to jacyś znajomi.