Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojaaaaaaniemoge

Magdalena Jaworska- miss która zmarła tragicznie

Polecane posty

Gość ojaaaaaaniemoge

Miss Polonia 84. Czytalam na necie krótką notkę o niej. Miss polonia, miss publiczności, studentka filozofii, pisza o temacie jej pracy mgr. itd. dziennikarka, projektantka. A na końcu : "Zmarła tragicznie podczas kąpieli w wannie w wyniku porażenia prądem z suszarki do włosów, która wpadła do wody". No poprostu... brak mi słów. Jak można suszyć głowę w wannie? A mówią, że Miss muszą być inteligentne. Czy to kwalifikuje się już do "wstydliwej śmierci"?

Gość ojaaaaaaniemoge
nie chce być kąśliwa, ale... takie rzeczy chyba nie dzieją się często

Gość bukaa
Nie, nikt nie wrzucił, bo pamiętam tę historię. Spieszyła się gdzies, kąpała i jednocześnie suszyła włosy. Bezmyślnośc i juz. Na mojej modelarce mam znak przekreślonego prysznica, czyli jednak nie ona jedna tak robi.

Na mojej modelarce mam znak przekreślonego prysznica, czyli jednak nie ona jedna tak robi Dziewczyno, na gruszkowym żelu pod prysznic Luksji jest napisane, żeby nie spożywać:o Więc ludzie pewnie chlali:D

Gość fffffgsdfgsdfhfhf
o ile pamiętam, to chyba była vice miss

{ I takich przypadków będzie więcej bo w szkole zamiast fizyki uczy się wychowania seksualnego } Hmm... nie znam programu nauczania teraz, ale z drugiej strony jak oni uczą o tym seksie, dalej jest tyle wpadek co przed wprowadzeniem tego przedmiotu. Tak gdzieś ostatnio czytałem.

Gość fffffgsdfgsdfhfhf
ani jedno, ani drugie nie wymaga specjalnego kształcenia, tu sprawdza się zwykły zdrowy rozsądek