Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LAJDAK

ilu z Waszych partnerów (mężów) wychowuje nie swoje dziecko myśląc że jest jego

Polecane posty

Gość LAJDAK

sam mam syna na boku.wychowuje go facet którego znam.razem pracowaliśmy ,oni ze sobą kręcili.ona zawsze miała na mnie chęć i trzy razy się bzykneliśmy. ja byłem żonaty z dwójką dzieci. poszło na jego konto.jestem przekonany że z różnych względów podobnych przypadków jest sporo.Bardzo mnie ciekawi ilu z nas wychowuje czyjeś dzieci.diś nie dałbym ręki ze i u mnie oboje są moje.

Gość zona lajdaka
Nie są twoje :D

Czy ta kobieta nie uprawiała seksu bez zabezpieczenia z tamtym partnerem, że jest pewna, że to Twoje, a nie jego?

Gość niebedeprzeklinacccc
Oczywiście, że z mężem rypała się zabezpieczona po zęby a z kochankiem na żywioł. Oj naiwny koleś :D

Gość kjhgfd
he he znam taką co męzowi tylko w gumie a kochankowi bez...no i ma z nim dzieciaszka

Ja z mężem bez zabezpieczenia, z kochankiem tylko z zabezpieczeniem i i tak się zastanawiam co bym zrobiła, gdybym zaszła w ciążę, a data poczęcia wskazywałaby na czas spotkań z kochankiem :o

Gość LAJDAK
nie zabezpieczała.byli ze sobą ponad rok i mieli się chajtać nie mieli potrzeby.pracowaliśmy ze sobą jeszcze 15 lat czasami go widywałem.często słyszałem ze coś macno bardziej do mnie podobny niż do 'ojca' zresztą matka chyba najlepjej wie. a problemem było utrzymanie obydwu związków i się udało. A co do moich to wierzę że faktycznie sa moje, ale na DNA bym się nie zdecydował szczególnie córy.zresztą po co mają 21 i 19 lat.tylko problemy mogłyby wyniknąć.chodzi o fakty ile jest takich przypadków.matki raczej wiedzą

"matki raczej wiedzą" Nie jestem matką, więc trudno mi się wypowiadać. Ale jestem pewna, że dopóki dziecko by się nie urodziło to miałabym cały czas wątpliwości kto jest ojcem. A ukryć by się nie dało, bo bardzo się od siebie różnią fizycznie.

Gość MAMA LAJDAKA
Przykro mi synu informować Cię tu i teraz, ale niestety Twój ojciec nie jest Twoim ojcem. na dobrą sprawę to nie wiem kim jest Twój ojciec... Na imprezie było kilku chłopców spod celi i w sumie to ciesz się, że nie szczekasz bo taka zabawa była. Wybaczysz mi?

Perwersja, jak bedziesz matka to ci opadna, kazda kobieta po ciazy ma zwisy a nie cycki.

"w sumie to ciesz się, że nie szczekasz bo taka zabawa była." Pies nie może zapłodnić kobiety 😴

Gość do Perwersji..............
jeśli nie boisz się, że Cię to jakoś zdemaskuje, to: jak wygląda Twój mąż, a jak kochanek? chodzi mi o kolor i długość włosów, wzrost, posturę :) czysta ciekawość, nie gniewaj się :)

Wzrost mniej więcej ten sam, postura-kochanek trochę grubszy niż mąż. Mąż włosy i oczy ciemne, zresztą tak jak i u mnie w rodzinie większość, a kochanek blondyn z szarymi oczami. Długość włosów :D w zależności jak się akurat który ostrzyże :D Ale obecnie raczej podobna.

Gość do Perwersji..............
Dziękuję, że odpowiedziałaś :) Zupełnie inaczej sobie ich wyobrażałam. Pozdrawiam Cię serdecznie :)

Gość LAJDAK
Jaja sobie robicie ale takie są fakty.i jestem pewny że nie jedna żona idąc na bok przyniosła urobek na kąto męża.żyję już na tym swiecie trochę i co nieco wiem. interesuje mnie na jaką skalę są to przypadki

Gość śmierć anaaaalfabetom
żyjesz już tyle, a słownika ortograficznego nigdy nie widziałeś? :O