Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika17051

i wez tu badz wyrozumiala

Polecane posty

sluchajcie niewiem czy mam dobre podejscie do tej sytuacji,moj syn jest niezna swojego ojca poniewaz on zginol w wypadku jak bylam w drugim miesiacu czwartym miesiacu......dluga historia.....moja mama mi pomaga w jego wychowywaniu......chrzestna mojego malego(chrzestna malego jest ojca dziecka siostra rodzona)...przez caly okres nawet nikt sie mnie niezapytal z jegoi rodziny czy mi w czyms niepomoc.....beszczelna jego siostra ostatnio napisala do mojego brata na nk co ma kupic na mikolajki malemu....moja mama nic mi otym niepowidziala do dzis jak przyszla paczka od niej.....potym jak sie otym dowiedzialam ...napisalam jej na nk wiadomosc ze paczunia doszla i niezycze sobie aby takie kwestie uzgadniala zemna a nie z moim mlodszym rodzentwem na kniec z czystej grzecznosci napisalam jej zyczenia swiateczne i noworoczne......a on mi napisala ze coraz bardzie sie uswiadami w fakcie jak jestem podla......kuzwa sama na wszystko musze zarobic na utrzymanie swoje i malego dodam ze jego rodzice nic nieloza na malego wogle.....i ona mi pisze jaka to jestem podla:( JAKAS MASAKRA

Gość amsosjisjis
Jesteś chyba bardzo młoda?

Gość annakarenina9000
Pisanie "paczunia" i kontaktowanie się przez nk jest infantylne...:O

to w 2 miesiącu czy 4 ? Nieistotne , ale nie pisz na oślep . Troche chaotycznie napisałaś , czego sie czepiasz ? wysłała paczke to jeszcze Ci źle ? No kobieto wybacz .. Wcale nie dziwię jej sie , że tak Ci napisała . I przepraszam ale z jakiej racji rodzina ma Ci płacić ? Coś tam niby jest , że sądownie możesz sie ubiegać .. No ale piszesz jakby ich obowiązkiem było utrzymać Ci dziecko . Z tego co wyczytałam jest Jego matką chrzestną , wysłała mu paczke , czego jeszcze oczekujesz ? Że Ci będzie małego utrzymywać ?

Gość Johny Canada
jestes pojebana mało ze wyslala paczke to jeszcze masz kuzwa pretensje

sesesesess>>>>moze zapytalabys sie jakie mam z nimi relacje pozatym,szczerze to ja niepotrzebuje niczyjej pomocy radze sobie i jest mi dobrze tak jak jest pozatym to oni maja do mnie pretensje.....a jak dlamnie nietaktowne bylo pisanie do mojego mlodszego rodzenstwa.....ja nie gryze

No dobrze , ale pomyśl czy Ty byłaś taktowna pisząc do niej w ten sposób ? Ona po prostu kupiła Twojemu dziecku prezent. Poza tym sama piszesz , że relacje między Wami są nienajlepsze więc po pierwsze : po co mam o to pytać ? po drugie : sama sobie odpowiedz(skoro Wasze relacje nie są najlepsze) czemu napisała do Twojego brata ? :D

Gość gbethtetyhtyhjrthje
napisalam jej na nk wiadomosc ze paczunia doszla i niezycze sobie aby takie kwestie uzgadniala zemna a nie z moim mlodszym rodzentwem--> to w końcu z kim ma uzgadnia ćskoro nie życzysz sobie zeby to robiła z toba, ani z twoim rodzeństwem?? a on mi napisala ze coraz bardzie sie uswiadami w fakcie jak jestem podla-> mówisz ze się uświadamia?? a jak to sie robi?? dziewczyno ty mi tu nie pisz że masz 25 lat, bo hańbisz mój rocznik:o