Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak się zapytam

Facet słabo...wyposażony, byłyście z takim ???

Polecane posty

Gość a tak się zapytam

mam tu na mysli oczywiście to, co nosi w majtkach :P miałyście kiedykolwiek do czynienia z takimi panami ? jak było wam w łóżku? ja osobiście miałam...facet widać temperament miał, i naprawdę potrafił kobietę zajebiście rozbudzić, ale...hm..że tak powiem trochę się ...wyślizgiwał :O i nie piszcie mi tutaj, ze pewnie jestem rozepchana i tym podobne, bo nie o to chodzi :)

Gość a tak się zapytam
Cipsko mam jak wielki kanion :classic_cool:

kiedyś byłam z chłopem dość szczupłym (szczuplejsi podobno maja wieksze badągi :D) ale w tym przypadku to chyba nie prawda :O mówie chyba bo, nie widziałam jego badąga a tylko dotykałam w ciemności 2 razy. Był mały i gruby :O tak mi sie wydaje... jednym slowem chujowy.

Gość mjodeck
Byłem. Wprost chujowy.

Gość a tak się zapytam
dobrze ze chociaz lubie smak spermy:)

Gość butelke zwrotne
nayarana a jaki miał być penis "docipny" ? Z natury a właściwie z definicji organ płciowy męski jest chujowy.

Gość zbysiasty
miał być "cipowy" chyba :D

Gość a tak się zapytam
matko, wszedzie te podszywy :O

Gość a tak się zapytam
a dobrze wam bylo z nimi w łóżku ? mi generalnie było jak najbardziej ok, no ale w pewnym momencie to "wyślizgiwanie" zaczęło byc krępujące

Gość butelke zwrotne
Jasne że nie jasne i nie ciemne :classic_cool:

ja bylam kiedys z takim..mimo ze potrafil mnie rozbudzic..to jego kutas byl tak maly ze wypadal mi z reki jak go piescilam.. facet 185cm wzrostu, dobrze zbudowany

Gość ahahahahaha
no to was pobije mi sie miescil caly w buzi, caly !!! dla mnie wydawalo sie wczesniej niemozliwe, a w sumie to sie nie zastanawialam :O do osoby wyzej, jak to wypadal z reki? moze trzeba bylo mocniej scisnac? a uprawialas z nim pozniej seks czy zrezygnowalas? nie rozumiem o co chodzi z tym wypadaniem z reki

Gość ahahahahaha
no nie dziwie ci sie :O a jak sam seks? dobrze bylo? czulas cos?

Gość ahahahahaha
i wez mi powiedz, tak na oko ile mial cm. podczas wzwodu?

jejku tak na oko ciezko.. 10-12cm moze.. wiesz, on mnie rozdziewiczyl, bolalo, zreszta mialam zerowe pojecie o seksie. potem bylam z innym facetem a z tym "krotkim" wyladowalam w lozku po 2 latach od zerwania i po prostu roznica ze aż żal..

Gość po...lone to wszystko
u baby co ma cipkę o średnicy studni każdy gościu będzie słabo wyposażony i bedzie się poruszał jak sznur w studni....

Gość ahahahahaha
no walsnie dlatego sie pytam ile mial, bo mi sie wydaje ze ten moj mial podobnie, ale pewnosci nie mam, po cm. nie pobieglam

Gość pewnie wiekszosci sie taki
przytrafil chociaz raz , ale ja pamietam moj eks mial takiego malego ze w sumie nic nie czulam w zasadzie bardziej liczy sie grubosc a on mial takiego z pare cm i chudego - wiec sobie wyobrazcie ze on sie probowal prezyc itd. a ja musialam grac ze tak powiem no bo glupio cos powiedziec , a jestem szanujaca sie kobieta wiec to ze nie czulam nic to nie przez to ze mialam nie wiadomo ile partnerow tylko po prostu mial za malego ;]

Gość po...lone to wszystko
albo ty miałaś rozpierdoloną tzypę jak wiadro

Gość pomyśl
Kiedyś przeczytałam artykuł, gdzie wypowiadał się chirurg plastyk o zażenowaniu niektórych mężczyzn z powodu wyślizgiwania się penisa z pochwy. Nie ukrywam, byłam zbulwersowana, a najgorsze było to , że dupek zasugerował, aby panie zrobiły plastykę pochwy, by zapobiec podobnym sytuacjom. No tego było już za wiele jak dla mnie. Czy to moja wina , że jakiś gostek ma małego, czy to my kobiety mamy popadać w kompleksy? Czy aby napewno to my mamy za dużą ? a może mężczyźni mają za małego? Faceci to szowiniści, mistrzowie w przekręcaniu kota ogonem. Zatem dobierajmy się tak jak powiedzial krawiec w "Skrzypku na dachu" , dobierajmy się jak rękawiczki, wtedy powinno być dobrze.

Gość pewnie wiekszosci sie taki
rozpierdolona nie jestem ale ty chyba masz rozpierdolony mozg skoro tak piszesz , glupku wypowiadajacy sie pod moim postem ... ;] , niektorzy faceci po prostu maja za maly osprzet :P i tyle , ale wlasnie grubosc ma znaczenie

Gość kokjojo
a ja wam napisze ze nie porównywałem sie ale jak dziewczyna jest na mnie to czasami przerywamy seksik bo za daleko wcchodzi i ja boli, tez z tego powodu unikamy pozycji z tylu. ale i tak dobrze mi z tym i fajnie aszczegulnie ekstra jest glebokie gardło

Gość ahahahahaha
może niech oni sobie zrobia plastykę fiuta :O jeszcze pod nóż mam iść, bo jakiś frajer z mikro sprzętem będzie się wykłócał, że jestem jakaś rozepchana mialam kilku facetów w zyciu, zaden nie byl jakos szczególnie hojnie obdarowany, wiec nie przesadzajmy, ale jesli juz to nbie mieli mnie nawet czym "rozepchac"

Gość gość
jeszcze pod nóż mam iść, bo jakiś frajer z mikro sprzętem będzie się wykłócał, że jestem jakaś rozepchana mialam kilku facetów w zyciu, zaden nie byl jakos szczególnie ch*jnie obdarowany, wiec nie przesadzajmy, ale jesli juz to nbie mieli mnie nawet czym "rozepchac" hahahaha :D

Gość gość
Małe fiuty są beznadziejne. Wyglądają śmiesznie, karykaturalnie, nie podniecają i nie dają przyjemności. Faceci z małym chujkiem powiedzą, że dziewczyna jak wiadro hah kompleksy wyłażą :P A jeszcze takie chude, cienkie to już w ogóle żałosny widok. Miałam kiedyś faceta, który nie miał sie zbytnio czym pochwalić, to nie dość że w łóżku c**a, to jeszcze chory z zazdrości i kompleksów.. A jak bzykał, to nic nie czułam zupełnie, to było wręcz śmieszne :D

Gość gość
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość gość
małe chuje powinno sie odcinac