Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbyyyyrrra22

PLESNIAWKA POCHWY... pomocie prosze wazne

Polecane posty

Gość dbyyyyrrra22

czy ktoras was majac ta chorobe miala rowniez ostre zapalenie drog moczowych? I JAK DLUGO TRWALO TO ZAPALENIE?

Gość czy czujecie swieta
do wyleczenia i w sumie przez kilka miechow bierz priobriotyki..to wlasnie ich brak tak wplywa na kobiecy organizm..co Ci mowil lekarz?

Gość dbyyyyrrra22
to mialas to zapalenie? caly czas trwania choroby? moj lekarz nic nie mowil przez 2 miesiace nie mogl odkryc zrodla choroby wiec nie jestem do konca pewna czy to zapalenie przy tej chorobie wystepuje? (co do lekarzy to mieszkam w anglii wiec to jest norma)

Gość czy czujecie swieta
ja w de..hihi .Musialam wyleczyc zapalenie..a przy antybiotykach nabawialm sie plesniawki pochwy..leczylam sie 2 miesiace

Gość dbyyyyrrra22
nie wiem jak to sie leczy ... patrzylam na necie ale wszystko na recepte. lekarz dal mi tylko jedna tabletke i masc i powiedzial ze z tydzien bede zdrowa... do konca nie wiem czy mu wierzyc

Gość czy czujecie swieta
idz do innego..cholerka to leczy sie dlugo..pisze Ci ze bralam 2 miechy antybiotki i priobriotyki..zreszta lykam je do dzisiaj a minelo pol roku

Gość dbyyyyrrra22
nie mogle isc do innego. bylam u trzech. nie wazne ... nie mieszkasz w anglii to nie zrozumiesz. da sie to jakos wyleczyc domowymi sposobami>?

Gość czy czujecie swieta
kup furagin na zapalenie..i jakis priobriotyk..unikaj slodyczy i slodkich napoi..no i sexu jak narazie..zdrowia zycze

Gość czy czujecie swieta
1. wypić pół litra zimnej przegotowanej wody, 2. napełnić dwa termofory gorącą wodą (lub dwie butelki ), umieścić jeden pod krzyżem, a drugi w okolicy krocza, między nogami, 3. spożyć łyżeczkę sody oczyszczonej rozpuszczonej w wodzie, 4. zażyć dwa środki przeciwbólowe, 5. pić tak dużo wody, jak tylko jest to możliwe, 6. przed snem zrobić sobie nasiadówkę na gorącym, parującym naparze z mieszanki ziołowej Vagosan według zaleceń na opakowaniu oraz dodawać napar do kąpieli, 7. iść do łóżka, przykryć się dwoma kołdrami i odpoczywać z nogami uniesionymi do góry, 8. za każdym razem po oddaniu moczu delikatnie umyć i osuszyć swoje genitalia, 9. opróżniać pęcherz tak bardzo, jak to tylko możliwe, 10. przez co najmniej dwa tygodnie zażywać dwa razy dziennie, rano i wieczorem, po dwie kapsułki leku zawierającego błękit metylenowy, np. Ginjal, ponieważ odkaża pęcherz i cewkę moczową.