Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana głupotą córki

Moja 18 letnia córka jest z 52 letnim mężczyzną

Polecane posty

Gość załamana głupotą córki

Co ja mam robić? Jakby ojciec był to by pasem jej z dupy wybił tego dziada. Przecież ten facet jest starszy od niej o 34 lata :O. jest starszy ode mnie o 9 lat :O A ona się z nim gzi :O nie sądziłam że moja córka będzie zwykłą dziwką lecącą na kasę :O

I tu sobie odpowiedziałaś. Transakcja wiązana- ona daje dupę, on daje kasę i wszyscy są zadowoleni. Poza tobą ofkors

Nie miała żadnej biedy, przez ostatnie 6 lat wychowywałam ją samotnie, nie przelewało się ale nie było biedy :O miała na ciuchy czy kosmetyki i te inne swoje pierdoły A ten dziad to kurde kawaler jest w ogóle :D 52 lata i kawaler jeszcze :D żadna baba go nie chciała do tej pory i padło na moją córkę :O

Gość nn............................
Nie denerwuj się.Miałam podobną sytuację.nawet gorszą.ten typ siedział 10 lat w kryminale.Kiedy nasza córka nam go przedstawiła.Mało zawału z mężem nie dostaliśmy.po roku okazało się,że ten dupek jest 100% impotentem.Wszystko wróciło do normy .czego i Tobie życzę. POZDRAWIAM

"przez ostatnie 6 lat wychowywałam ją samotnie" I tu też jest część przyczyn. Podobno takie dziewczyny szukają w partnerze ojca którego nie miały.

No ale ona miała ojca. To nie tak że nas olał, a i wcześniej nas olewał i nie miała nigdy ojca. Mąż nie żyje, zmarł jak ona miała 12 lat, dość dobrze go pamięta, i był świetnym ojcem, poświęcał dzieciom dużo czasu i te bardzo go kochały. Więc szukała by nowego "ojca"?

Gość dcffcfcfcfcfc
Temat: Moja 18 letnia córka jest z 52 letnim mężczyzną 13:20 załamana głupotą córki Co ja mam robić? Jakby ojciec był to by pasem jej z d**y wybił tego dziada. Przecież ten facet jest starszy od niej o 34 lata . jest starszy ode mnie o 9 lat A ona się z nim gzi nie sądziłam że moja córka będzie zwykłą dziwką lecącą na kasę 13:24 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki Błagam, poradźcie coś, wiem że to jej życie, że skończyła 18 lat, ale nie mogę spokojnie patrzeć jak taki stary dziad trzyma ją za rękę nie wspominając już jak pomyślę co oni robią bleee ohyda 13:26 [zgłoś do usunięcia]aliksandra o bosz , nawet ja bym takiego nie chciała a mam 27 lat zlewam wszystko 13:27 [zgłoś do usunięcia]rus1 Nie jest z nim, tylko mu daje "rus1 Powiem tak- człowiek nie nadaje się do życia w tzw "raju" Jak ma wszystko i zero trosk to odpie**ala mu na łeb! Pomijając fakt że raj w moim tego słowa znaczeniu wszyscy katolicy określili by mianem grzechu. Tak więc poproszę bilet do piekła 1 klasą! Ps. stewardessy mają być szatynkami o ciemnych oczach i pijam whisky" Na poważne pytania odpowiadam poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. A ogólnie to wredny, cyniczny sk**wiel ze mnie. 13:27 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki No widzisz... nawet ty byś nie chciała co tam, ja bym nawet starego dziada nie chciała a mam 43 lata 13:30 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki Jeszcze żeby to był jakiś przystojny facet to bym zrozumiała, ale to jest zwykły stary dziad Garbaty, grubawy, zęby żółte, włosy tłuste... ale kasę ma... taki biznesmenik wsiowy 13:31 [zgłoś do usunięcia]aliksandra może miała biede w domu, a dziad jej kupuje luksusowe produkty tzw transakcja wiązana zlewam wszystko 13:32 [zgłoś do usunięcia]rus1 I tu sobie odpowiedziałaś. Transakcja wiązana- ona daje d**ę, on daje kasę i wszyscy są zadowoleni. Poza tobą ofkors "rus1 Powiem tak- człowiek nie nadaje się do życia w tzw "raju" Jak ma wszystko i zero trosk to odpie**ala mu na łeb! Pomijając fakt że raj w moim tego słowa znaczeniu wszyscy katolicy określili by mianem grzechu. Tak więc poproszę bilet do piekła 1 klasą! Ps. stewardessy mają być szatynkami o ciemnych oczach i pijam whisky" Na poważne pytania odpowiadam poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. A ogólnie to wredny, cyniczny sk**wiel ze mnie. 13:32 [zgłoś do usunięcia]rus1 aliksandra Szybsza byłaś... "rus1 Powiem tak- człowiek nie nadaje się do życia w tzw "raju" Jak ma wszystko i zero trosk to odpie**ala mu na łeb! Pomijając fakt że raj w moim tego słowa znaczeniu wszyscy katolicy określili by mianem grzechu. Tak więc poproszę bilet do piekła 1 klasą! Ps. stewardessy mają być szatynkami o ciemnych oczach i pijam whisky" Na poważne pytania odpowiadam poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. A ogólnie to wredny, cyniczny sk**wiel ze mnie. 13:34 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki Nie miała żadnej biedy, przez ostatnie 6 lat wychowywałam ją samotnie, nie przelewało się ale nie było biedy miała na ciuchy czy kosmetyki i te inne swoje pierdoły A ten dziad to kurde kawaler jest w ogóle 52 lata i kawaler jeszcze żadna baba go nie chciała do tej pory i padło na moją córkę 13:34 [zgłoś do usunięcia]nn............................ Nie denerwuj się.Miałam podobną sytuację.nawet gorszą.ten typ siedział 10 lat w kryminale.Kiedy nasza córka nam go przedstawiła.Mało zawału z mężem nie dostaliśmy.po roku okazało się,że ten d**ek jest 100% impotentem.Wszystko wróciło do normy .czego i Tobie życzę. POZDRAWIAM 13:35 [zgłoś do usunięcia]aliksandra bingo zlewam wszystko 13:35 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki Dobra, ale do rzeczy... JAK TO GÓWNO PRZERWAĆ? błagam poradźcie coś 13:36 [zgłoś do usunięcia]rus1 "przez ostatnie 6 lat wychowywałam ją samotnie" I tu też jest część przyczyn. Podobno takie dziewczyny szukają w partnerze ojca którego nie miały. "rus1 Powiem tak- człowiek nie nadaje się do życia w tzw "raju" Jak ma wszystko i zero trosk to odpie**ala mu na łeb! Pomijając fakt że raj w moim tego słowa znaczeniu wszyscy katolicy określili by mianem grzechu. Tak więc poproszę bilet do piekła 1 klasą! Ps. stewardessy mają być szatynkami o ciemnych oczach i pijam whisky" Na poważne pytania odpowiadam poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. A ogólnie to wredny, cyniczny sk**wiel ze mnie. 13:36 [zgłoś do usunięcia]aliksandra może potrzebuje ojca oczywiście w poczuciu mentalnym zlewam wszystko 13:38 [zgłoś do usunięcia]aliksandra rus1 teraz ty byłas pierwsza zlewam wszystko 13:39 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki No ale ona miała ojca. To nie tak że nas olał, a i wcześniej nas olewał i nie miała nigdy ojca. Mąż nie żyje, zmarł jak ona miała 12 lat, dość dobrze go pamięta, i był świetnym ojcem, poświęcał dzieciom dużo czasu i te bardzo go kochały. Więc szukała by nowego "ojca"? 13:39 [zgłoś do usunięcia]sosssssss sosssssss@tlen.pl'; oj dziewczyny dziewczyny [cool http://img822.imageshack.us/img822/8408/kafe Temat: Moja 18 letnia córka jest z 52 letnim mężczyzną 13:20 załamana głupotą córki Co ja mam robić? Jakby ojciec był to by pasem jej z d**y wybił tego dziada. Przecież ten facet jest starszy od niej o 34 lata . jest starszy ode mnie o 9 lat A ona się z nim gzi nie sądziłam że moja córka będzie zwykłą dziwką lecącą na kasę 13:24 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki Błagam, poradźcie coś, wiem że to jej życie, że skończyła 18 lat, ale nie mogę spokojnie patrzeć jak taki stary dziad trzyma ją za rękę nie wspominając już jak pomyślę co oni robią bleee ohyda 13:26 [zgłoś do usunięcia]aliksandra o bosz , nawet ja bym takiego nie chciała a mam 27 lat zlewam wszystko 13:27 [zgłoś do usunięcia]rus1 Nie jest z nim, tylko mu daje "rus1 Powiem tak- człowiek nie nadaje się do życia w tzw "raju" Jak ma wszystko i zero trosk to odpie**ala mu na łeb! Pomijając fakt że raj w moim tego słowa znaczeniu wszyscy katolicy określili by mianem grzechu. Tak więc poproszę bilet do piekła 1 klasą! Ps. stewardessy mają być szatynkami o ciemnych oczach i pijam whisky" Na poważne pytania odpowiadam poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. A ogólnie to wredny, cyniczny sk**wiel ze mnie. 13:27 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki No widzisz... nawet ty byś nie chciała co tam, ja bym nawet starego dziada nie chciała a mam 43 lata 13:30 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki Jeszcze żeby to był jakiś przystojny facet to bym zrozumiała, ale to jest zwykły stary dziad Garbaty, grubawy, zęby żółte, włosy tłuste... ale kasę ma... taki biznesmenik wsiowy 13:31 [zgłoś do usunięcia]aliksandra może miała biede w domu, a dziad jej kupuje luksusowe produkty tzw transakcja wiązana zlewam wszystko 13:32 [zgłoś do usunięcia]rus1 I tu sobie odpowiedziałaś. Transakcja wiązana- ona daje d**ę, on daje kasę i wszyscy są zadowoleni. Poza tobą ofkors "rus1 Powiem tak- człowiek nie nadaje się do życia w tzw "raju" Jak ma wszystko i zero trosk to odpie**ala mu na łeb! Pomijając fakt że raj w moim tego słowa znaczeniu wszyscy katolicy określili by mianem grzechu. Tak więc poproszę bilet do piekła 1 klasą! Ps. stewardessy mają być szatynkami o ciemnych oczach i pijam whisky" Na poważne pytania odpowiadam poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. A ogólnie to wredny, cyniczny sk**wiel ze mnie. 13:32 [zgłoś do usunięcia]rus1 aliksandra Szybsza byłaś... "rus1 Powiem tak- człowiek nie nadaje się do życia w tzw "raju" Jak ma wszystko i zero trosk to odpie**ala mu na łeb! Pomijając fakt że raj w moim tego słowa znaczeniu wszyscy katolicy określili by mianem grzechu. Tak więc poproszę bilet do piekła 1 klasą! Ps. stewardessy mają być szatynkami o ciemnych oczach i pijam whisky" Na poważne pytania odpowiadam poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. A ogólnie to wredny, cyniczny sk**wiel ze mnie. 13:34 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki Nie miała żadnej biedy, przez ostatnie 6 lat wychowywałam ją samotnie, nie przelewało się ale nie było biedy miała na ciuchy czy kosmetyki i te inne swoje pierdoły A ten dziad to kurde kawaler jest w ogóle 52 lata i kawaler jeszcze żadna baba go nie chciała do tej pory i padło na moją córkę 13:34 [zgłoś do usunięcia]nn............................ Nie denerwuj się.Miałam podobną sytuację.nawet gorszą.ten typ siedział 10 lat w kryminale.Kiedy nasza córka nam go przedstawiła.Mało zawału z mężem nie dostaliśmy.po roku okazało się,że ten d**ek jest 100% impotentem.Wszystko wróciło do normy .czego i Tobie życzę. POZDRAWIAM 13:35 [zgłoś do usunięcia]aliksandra bingo zlewam wszystko 13:35 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki Dobra, ale do rzeczy... JAK TO GÓWNO PRZERWAĆ? błagam poradźcie coś 13:36 [zgłoś do usunięcia]rus1 "przez ostatnie 6 lat wychowywałam ją samotnie" I tu też jest część przyczyn. Podobno takie dziewczyny szukają w partnerze ojca którego nie miały. "rus1 Powiem tak- człowiek nie nadaje się do życia w tzw "raju" Jak ma wszystko i zero trosk to odpie**ala mu na łeb! Pomijając fakt że raj w moim tego słowa znaczeniu wszyscy katolicy określili by mianem grzechu. Tak więc poproszę bilet do piekła 1 klasą! Ps. stewardessy mają być szatynkami o ciemnych oczach i pijam whisky" Na poważne pytania odpowiadam poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. A ogólnie to wredny, cyniczny sk**wiel ze mnie. 13:36 [zgłoś do usunięcia]aliksandra może potrzebuje ojca oczywiście w poczuciu mentalnym zlewam wszystko 13:38 [zgłoś do usunięcia]aliksandra rus1 teraz ty byłas pierwsza zlewam wszystko 13:39 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki No ale ona miała ojca. To nie tak że nas olał, a i wcześniej nas olewał i nie miała nigdy ojca. Mąż nie żyje, zmarł jak ona miała 12 lat, dość dobrze go pamięta, i był świetnym ojcem, poświęcał dzieciom dużo czasu i te bardzo go kochały. Więc szukała by nowego "ojca"? 13:39 [zgłoś do usunięcia]sosssssss sosssssss@tlen.pl'; oj dziewczyny dziewczyny [cool http://img822.imageshack.us/img822/8408/kafe Temat: Moja 18 letnia córka jest z 52 letnim mężczyzną 13:20 załamana głupotą córki Co ja mam robić? Jakby ojciec był to by pasem jej z d**y wybił tego dziada. Przecież ten facet jest starszy od niej o 34 lata . jest starszy ode mnie o 9 lat A ona się z nim gzi nie sądziłam że moja córka będzie zwykłą dziwką lecącą na kasę 13:24 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki Błagam, poradźcie coś, wiem że to jej życie, że skończyła 18 lat, ale nie mogę spokojnie patrzeć jak taki stary dziad trzyma ją za rękę nie wspominając już jak pomyślę co oni robią bleee ohyda 13:26 [zgłoś do usunięcia]aliksandra o bosz , nawet ja bym takiego nie chciała a mam 27 lat zlewam wszystko 13:27 [zgłoś do usunięcia]rus1 Nie jest z nim, tylko mu daje "rus1 Powiem tak- człowiek nie nadaje się do życia w tzw "raju" Jak ma wszystko i zero trosk to odpie**ala mu na łeb! Pomijając fakt że raj w moim tego słowa znaczeniu wszyscy katolicy określili by mianem grzechu. Tak więc poproszę bilet do piekła 1 klasą! Ps. stewardessy mają być szatynkami o ciemnych oczach i pijam whisky" Na poważne pytania odpowiadam poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. A ogólnie to wredny, cyniczny sk**wiel ze mnie. 13:27 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki No widzisz... nawet ty byś nie chciała co tam, ja bym nawet starego dziada nie chciała a mam 43 lata 13:30 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki Jeszcze żeby to był jakiś przystojny facet to bym zrozumiała, ale to jest zwykły stary dziad Garbaty, grubawy, zęby żółte, włosy tłuste... ale kasę ma... taki biznesmenik wsiowy 13:31 [zgłoś do usunięcia]aliksandra może miała biede w domu, a dziad jej kupuje luksusowe produkty tzw transakcja wiązana zlewam wszystko 13:32 [zgłoś do usunięcia]rus1 I tu sobie odpowiedziałaś. Transakcja wiązana- ona daje d**ę, on daje kasę i wszyscy są zadowoleni. Poza tobą ofkors "rus1 Powiem tak- człowiek nie nadaje się do życia w tzw "raju" Jak ma wszystko i zero trosk to odpie**ala mu na łeb! Pomijając fakt że raj w moim tego słowa znaczeniu wszyscy katolicy określili by mianem grzechu. Tak więc poproszę bilet do piekła 1 klasą! Ps. stewardessy mają być szatynkami o ciemnych oczach i pijam whisky" Na poważne pytania odpowiadam poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. A ogólnie to wredny, cyniczny sk**wiel ze mnie. 13:32 [zgłoś do usunięcia]rus1 aliksandra Szybsza byłaś... "rus1 Powiem tak- człowiek nie nadaje się do życia w tzw "raju" Jak ma wszystko i zero trosk to odpie**ala mu na łeb! Pomijając fakt że raj w moim tego słowa znaczeniu wszyscy katolicy określili by mianem grzechu. Tak więc poproszę bilet do piekła 1 klasą! Ps. stewardessy mają być szatynkami o ciemnych oczach i pijam whisky" Na poważne pytania odpowiadam poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. A ogólnie to wredny, cyniczny sk**wiel ze mnie. 13:34 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki Nie miała żadnej biedy, przez ostatnie 6 lat wychowywałam ją samotnie, nie przelewało się ale nie było biedy miała na ciuchy czy kosmetyki i te inne swoje pierdoły A ten dziad to kurde kawaler jest w ogóle 52 lata i kawaler jeszcze żadna baba go nie chciała do tej pory i padło na moją córkę 13:34 [zgłoś do usunięcia]nn............................ Nie denerwuj się.Miałam podobną sytuację.nawet gorszą.ten typ siedział 10 lat w kryminale.Kiedy nasza córka nam go przedstawiła.Mało zawału z mężem nie dostaliśmy.po roku okazało się,że ten d**ek jest 100% impotentem.Wszystko wróciło do normy .czego i Tobie życzę. POZDRAWIAM 13:35 [zgłoś do usunięcia]aliksandra bingo zlewam wszystko 13:35 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki Dobra, ale do rzeczy... JAK TO GÓWNO PRZERWAĆ? błagam poradźcie coś 13:36 [zgłoś do usunięcia]rus1 "przez ostatnie 6 lat wychowywałam ją samotnie" I tu też jest część przyczyn. Podobno takie dziewczyny szukają w partnerze ojca którego nie miały. "rus1 Powiem tak- człowiek nie nadaje się do życia w tzw "raju" Jak ma wszystko i zero trosk to odpie**ala mu na łeb! Pomijając fakt że raj w moim tego słowa znaczeniu wszyscy katolicy określili by mianem grzechu. Tak więc poproszę bilet do piekła 1 klasą! Ps. stewardessy mają być szatynkami o ciemnych oczach i pijam whisky" Na poważne pytania odpowiadam poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. A ogólnie to wredny, cyniczny sk**wiel ze mnie. 13:36 [zgłoś do usunięcia]aliksandra może potrzebuje ojca oczywiście w poczuciu mentalnym zlewam wszystko 13:38 [zgłoś do usunięcia]aliksandra rus1 teraz ty byłas pierwsza zlewam wszystko 13:39 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki No ale ona miała ojca. To nie tak że nas olał, a i wcześniej nas olewał i nie miała nigdy ojca. Mąż nie żyje, zmarł jak ona miała 12 lat, dość dobrze go pamięta, i był świetnym ojcem, poświęcał dzieciom dużo czasu i te bardzo go kochały. Więc szukała by nowego "ojca"? 13:39 [zgłoś do usunięcia]sosssssss sosssssss@tlen.pl'; oj dziewczyny dziewczyny [cool http://img822.imageshack.us/img822/8408/kafe Temat: Moja 18 letnia córka jest z 52 letnim mężczyzną 13:20 załamana głupotą córki Co ja mam robić? Jakby ojciec był to by pasem jej z d**y wybił tego dziada. Przecież ten facet jest starszy od niej o 34 lata . jest starszy ode mnie o 9 lat A ona się z nim gzi nie sądziłam że moja córka będzie zwykłą dziwką lecącą na kasę 13:24 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki Błagam, poradźcie coś, wiem że to jej życie, że skończyła 18 lat, ale nie mogę spokojnie patrzeć jak taki stary dziad trzyma ją za rękę nie wspominając już jak pomyślę co oni robią bleee ohyda 13:26 [zgłoś do usunięcia]aliksandra o bosz , nawet ja bym takiego nie chciała a mam 27 lat zlewam wszystko 13:27 [zgłoś do usunięcia]rus1 Nie jest z nim, tylko mu daje "rus1 Powiem tak- człowiek nie nadaje się do życia w tzw "raju" Jak ma wszystko i zero trosk to odpie**ala mu na łeb! Pomijając fakt że raj w moim tego słowa znaczeniu wszyscy katolicy określili by mianem grzechu. Tak więc poproszę bilet do piekła 1 klasą! Ps. stewardessy mają być szatynkami o ciemnych oczach i pijam whisky" Na poważne pytania odpowiadam poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. A ogólnie to wredny, cyniczny sk**wiel ze mnie. 13:27 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki No widzisz... nawet ty byś nie chciała co tam, ja bym nawet starego dziada nie chciała a mam 43 lata 13:30 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki Jeszcze żeby to był jakiś przystojny facet to bym zrozumiała, ale to jest zwykły stary dziad Garbaty, grubawy, zęby żółte, włosy tłuste... ale kasę ma... taki biznesmenik wsiowy 13:31 [zgłoś do usunięcia]aliksandra może miała biede w domu, a dziad jej kupuje luksusowe produkty tzw transakcja wiązana zlewam wszystko 13:32 [zgłoś do usunięcia]rus1 I tu sobie odpowiedziałaś. Transakcja wiązana- ona daje d**ę, on daje kasę i wszyscy są zadowoleni. Poza tobą ofkors "rus1 Powiem tak- człowiek nie nadaje się do życia w tzw "raju" Jak ma wszystko i zero trosk to odpie**ala mu na łeb! Pomijając fakt że raj w moim tego słowa znaczeniu wszyscy katolicy określili by mianem grzechu. Tak więc poproszę bilet do piekła 1 klasą! Ps. stewardessy mają być szatynkami o ciemnych oczach i pijam whisky" Na poważne pytania odpowiadam poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. A ogólnie to wredny, cyniczny sk**wiel ze mnie. 13:32 [zgłoś do usunięcia]rus1 aliksandra Szybsza byłaś... "rus1 Powiem tak- człowiek nie nadaje się do życia w tzw "raju" Jak ma wszystko i zero trosk to odpie**ala mu na łeb! Pomijając fakt że raj w moim tego słowa znaczeniu wszyscy katolicy określili by mianem grzechu. Tak więc poproszę bilet do piekła 1 klasą! Ps. stewardessy mają być szatynkami o ciemnych oczach i pijam whisky" Na poważne pytania odpowiadam poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. A ogólnie to wredny, cyniczny sk**wiel ze mnie. 13:34 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki Nie miała żadnej biedy, przez ostatnie 6 lat wychowywałam ją samotnie, nie przelewało się ale nie było biedy miała na ciuchy czy kosmetyki i te inne swoje pierdoły A ten dziad to kurde kawaler jest w ogóle 52 lata i kawaler jeszcze żadna baba go nie chciała do tej pory i padło na moją córkę 13:34 [zgłoś do usunięcia]nn............................ Nie denerwuj się.Miałam podobną sytuację.nawet gorszą.ten typ siedział 10 lat w kryminale.Kiedy nasza córka nam go przedstawiła.Mało zawału z mężem nie dostaliśmy.po roku okazało się,że ten d**ek jest 100% impotentem.Wszystko wróciło do normy .czego i Tobie życzę. POZDRAWIAM 13:35 [zgłoś do usunięcia]aliksandra bingo zlewam wszystko 13:35 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki Dobra, ale do rzeczy... JAK TO GÓWNO PRZERWAĆ? błagam poradźcie coś 13:36 [zgłoś do usunięcia]rus1 "przez ostatnie 6 lat wychowywałam ją samotnie" I tu też jest część przyczyn. Podobno takie dziewczyny szukają w partnerze ojca którego nie miały. "rus1 Powiem tak- człowiek nie nadaje się do życia w tzw "raju" Jak ma wszystko i zero trosk to odpie**ala mu na łeb! Pomijając fakt że raj w moim tego słowa znaczeniu wszyscy katolicy określili by mianem grzechu. Tak więc poproszę bilet do piekła 1 klasą! Ps. stewardessy mają być szatynkami o ciemnych oczach i pijam whisky" Na poważne pytania odpowiadam poważnie, na pozostałe- zgodnie z poziomem pytania. A ogólnie to wredny, cyniczny sk**wiel ze mnie. 13:36 [zgłoś do usunięcia]aliksandra może potrzebuje ojca oczywiście w poczuciu mentalnym zlewam wszystko 13:38 [zgłoś do usunięcia]aliksandra rus1 teraz ty byłas pierwsza zlewam wszystko 13:39 [zgłoś do usunięcia]załamana głupotą córki No ale ona miała ojca. To nie tak że nas olał, a i wcześniej nas olewał i nie miała nigdy ojca. Mąż nie żyje, zmarł jak ona miała 12 lat, dość dobrze go pamięta, i był świetnym ojcem, poświęcał dzieciom dużo czasu i te bardzo go kochały. Więc szukała by nowego "ojca"? 13:39 [zgłoś do usunięcia]sosssssss sosssssss@tlen.pl'; oj dziewczyny dziewczyny [cool http://img822.imageshack.us/img822/8408/kafe