Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narciarz z gór..............

Nie mam szans u ładnych kobiet , właściwie u żadnych nie mam szans

Polecane posty

Gość narciarz z gór..............

Witam Szedłem tak sobie ulicą dzisiaj i widziałem tyle ładnych , a niektórych wręcz pięknych kobiet. Ja jestem zwyczajnym facetem , a one wyglądały naprawdę nieziemsko. Mógłbym do jakiejś zagadać etc. bo sam nikogo nie mam-właściwie nigdy nie miałem. Tylko , że po pierwsze nie mam odwagi , a po drugie kobieta atrakcyjna na pewno już kogoś ma. Odpuszczam więc sobie. Zdaję sobie także sprawę , że pewnie nie mam szans u żadnej. Nie jestem jakiś supertowarzyski więc zagadanie kosztuje mnie bardzo dużo wysiłku. Wiem , że za szybko odpuszczam , że nawet nie próbuję zagadać , ale "nie dla psa kiełbasa". Atrakcyjne , ładne kobiety mogą mieć każdego faceta , więc szansa , że któraś zainteresuje się mną jest raczej niewielka. Mam już 28 lat i wiem , że w tym wieku bardzo trudno o kogoś wolnego , kto nie straszy wyglądem , ma jakoś poukładane w głowie itd. Smutne to trochę ale prawdziwe. Pozdrawiam

oh..przestań!tak jak przystojni faceci(bo o takich tu mówimy)wolą żenić sie z mniej urodziwymi tak jest i odwrotnie ,te atrakcyjne wolą normalnych ,zaradnych i z poczuciem humoru facetów-przynajmniej nie muszą ich pilnować;) dasz radę!uśmiech na usta ,na ulicę i działaj!

"bardzo trudno o kogoś wolnego , kto nie straszy wyglądem , ma jakoś poukładane w głowie" a sam nie straszysz wyglądem i masz poukładane w głowie skoro szukasz takiej kobiety? weźcie wy faceci najpierw spójrzcie na siebie... każdy by chciał piękną i mądrą dziewicę, która nie miałaby zbyt wielkich wymagań wobec faceta. ba, najlepiej żeby nie miała żadnych wymagań. a faceci sami są uczuciowymi kastratami zdolnymi jedynie do żądania świętego spokoju i seksu 3 razy dziennie. plus obiad evday. :o