Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lililililili

wrocilam z randki i mam dola :(

Polecane posty

Gość lililililili

kupilam sobie wino, jak nigdy. lat 28, zero znajomych w swoim wieku, randka byla 3 z kolei ale byly duze przerwy, w tzw. miedzyczasie spotykalam sie z kims pol roku, chyba go pokochalam, zostawil mnie, teraz mialam randke, mialam nadzieje, ze bedzie jakas chemia, ale zero :( nie chce byc sama , tak mi zle...

Gość dsk
nie ty jedna masz taki problem, takich osob jest wiele...

Gość hmmmmmmnnnnn
a ja mam 20 lat i trzymam swojego faceta przy sobie nogami i rekami bo sie boje, ze stara panna zostane... bez urazy, ale chyba slusznie robie

Gość imprezola
nie Ty jedna tak masz..

Gość rioanaconda
współczuję, miałam podobnie jak miałam 28 lat teraz mam 36 i wiesz nic się nie zmieniło od tego czasu :-(((( tylko pogodziłam się z samotnością mam nadzieję że inaczej skończysz niż ja choć ja nie mam tak źle, zaczełam mysleć tylko o osbie, praca-super, mnóstwo zajęć, nadal szlifuję język, wybieram się do ameryki południowej, zapominam po woli jak to jest byc z kimś i nie szukam na siłę ale jak byłam w twoim wieku to byłam przekonana że książe z bajki nadjedzie tuż zaraz.....nie nadjechał...trudno :-) żyję sobie sama tylko to wino....nie zaczynaj nawet....ja tez któregoś dnia otworzyłam wino ze smutku i z samotności.....a potem otwierałam je codziennie.....na szczęscie to już za mną...

Gość lililililili
wlkp :(

Gość lililililili
alkoholizm mi nie grozi on chcial isc jeszcze do innego klubu, nad ranem wracac, a ja juz mialam dosc po 5min. wiem, ze ponoc charakter ma fajny, ulozony, etc.,ale zupelnie nia ma tewgo "czegos:"