Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Książkowa

Jaką książkę kupić chłopakowi?

Polecane posty

Gość Książkowa

Witam. Chcialabym zapytać czy zna może ktoś z Was ciekawą książkę, która mogłaby zainteresować 22-letniego chłopaka? Idą święta i planuję mojemu lubemu kupić książkę "która daje do myślenia" :) nie interesują mnie oczywiście romanse i tego typu teksty :) Z góry dziękuję za udzielone odpowiedzi :)

Gość Książkowa
Nie no, mój chłopak nalezy raczej do inteligentnych osób więc obrazki nie będa konieczne ;D Czyta dużo :) różnego rodzaju kryminały, przygodowe :) Ale chciałabym teraz mu kupić jakąś psychologiczną :)

Kup mu Sherlocka Holmesa to jest król :D A jeżeli lubi książki naukowe to polecam wszelakie książki Stephena Hawkinga Co by tu jeszcze hm... mówisz że psychologiczna... a myslisz ze spodobała by mu sie taka psychologiczna biograficzna ale napisana w formie opowiadania ksiazka? Np - Stój bo strzelę - Pokręcony świat Polecam również Imperium Słońca Osobiście uwielbiam też książkę "NIE BĘDZIE ROZEJMU Z WŁADCAMI" POUL ANDERSON ale to staaaaaara książka :) I może to głupie bo na pewno zna ale gdyby nie czytał to Opowiesc Wigilijna :P

Gość Eugenita
Może jakaś survivalowa? Mężczyźni lubią takie kliematy. Może "Szkoła przetrwania. Kultowy poradnik survivalowy" - Bear Grylls

Gość tonitka
Gdzie mogę kupić taką książkę?

Gość Książkowa
a może Mein Kampf? :)

Gość gość
Marek Krajewski - cykl o Lwowie na przykład