Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alishjanna

dziewczyny doradźcie :(

Polecane posty

Gość alishjanna

jestem z chłopakiem ponad 3 lata. Ostatnio się kłócimy trochę. Ja jestem taka że coś wykrzyczę i zapominam on chowa w sobie. Generalnie jeszcze 3 dni temu bardzo mnie kochał. Ja go kocham na maxa i strasznie się boje. W piatek napisał, że przez już ma dosyć tych afer z byle powodów, potem,że nie chce mu się gadać, potem że idzie na piwo i będzie pozno, potem że w ogole nie będzie i teraz pisze mi że ten zwiazek nie ma realnie szans itd. Rok temu mielismy podobną sytuację i jakoś go przekonałam. Wiem że jest bardzo zły ale strasznie się boje że już nie dam rady go przekonać. Doradźcie mi dziewczyny bo strasznie się czuje

Gość alishjanna
:(

Poprostu chyba kobito czas sie zmienic i nierobic awantur zbyle powodu pozatym,faceci teraz maja tak...dla nich najwazniejsze jest w zyciu dobrze platna praca i satysfakcjonujaca,mieszkanie,fura i to niebyle jaka,laptop,albo jakies pleay..a na koncu potrzeba im kobiety z ktora sie przespia a rano najlepiej to zeby juz jej niebylo....takze jak dlamnie to olej to niekloc sie i nierob mu awantur i powiedz mu ze do trzech razy sztuka,pozatym,i tak moge ci powiedziec juz odrazu ze wam niewypali bo skoro on juz sie zastanawia.....to znaczy ze juz podjol decyzje...:P

Gość tertetert
przede wszystkim nic na siłę. jak on nie chce, to nie wyjdzie nic z tego. raz go zatrzymałaś, może i dwa, ale w końcu odejdzie. takie jest życie.

Gość koralina111
nie widze szans na trwałość tego związku... dajcie sobie spokój i nie męczcie sie bo to i tak sie rozpadnie a ty bedziesz żałowała straconego czasu ...