Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieśmiała_duszyczka

Rozmowa kwalifikacyjna. Też się stresujecie?

Polecane posty

Gość Nieśmiała_duszyczka

Hej. Może ma ktoś sprawdzony sposób na ogromny stres związany z rozmowami kwalifikacyjnymi? Ogólnie jestem nieśmiała, ale rozmowa kwalifikacyjna wręcz mnie przeraża. Skończyłam studia, chcę znaleźć pracę, jednak najlepiej wychodzi mi wysyłanie CV. Jak mnie ktoś zaprosi na rozmowę, jestem tak przerażona, że słyszę jak mi serce kołacze i często składam dziwne zdania (ze stresu). Potem żałuję, że zapomniałam powiedzieć o kilku istotnych rzeczach. Wypadam na rozmowach bardzo słabo i ciągle jestem bez pracy. Może ma ktoś jakąś radę na to?

Gość kąkuręcja
Ja się nie stresuję, bo to ja je przeprowadzam :D

Gość mała24xx
jedna rada: wysylaj cv gdzie sie da, w idz na kazda rozmowe, nawet na takie ktore wiesz ze nie przyjmiesz..... im wiecej rozmow tym mniejszy stres na kolejnych, po prostu wysylaj cv na ilosc nie na jakosc...

Gość gdy mialam 18;at
hje! wszyscy sie stresuja na rozmwoie kwalifikacyjnej, najlepeij to chyba po prostu wrzucic na luz i tyle.

ja też się stresowałam ;) Pewnego razu pojechałam zawieźć podanie o pracę, które miałam zostawić na portierni. No ale jakoś tak wyszło, że zaprosili mnie na zakład bo chcieli od ręki z mną rozmawiać. Byłam w takim szoku, że nawet nie zdążyłam sie zestresować. A co do ubioru, to byłam w dżinsach i koszulce. A pracę dostałam;) I to bez znajomości;)