Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

a ile zapłacicie za info czyim projektem jest carrie bradshow?

Polecane posty

przykro mi :classic_cool: ale jestem zajebiście mądra , domyślna i elokwentna 🖐️:classic_cool:

Gość nigdy sie nie spotkałam z tym
tylko teraz pytanie czyims projektem jestes ty ? :o

Gość booooooooooooonk
tym razem to znowu ja ty naprawde ja lubisz ? :O jestem tu troche i tak czytam niektorych i sa zajebisci ale ta carie to nieudacznik jakich tu malo

Gość booooooooooooonk
ale ja cie pytam powaznie czemu sadzisz ze to projekt i se ze mnie kpisz ? pytam sie czy naprawde ja lubicie bo takiej obciachowej baby tu jeszcze nie widzialem

breja nie wierzę. dokładnie wszystko zplanowałem i to był plan idealny na pewną, łatwą i szybką kase:O przez ciebie rodzinka nie dostanie prezentów pod choinkę🖐️ mogą ci podziękowac. i nie wierzę w to śledztwo:O ktoś musiał mnie zdradzić, wygadać, na pewno jeden z moich projektów, i na pewno to był carrie bradshow:O

rozgryzłeś mnie :O śledztwa nie było , ale za to Carrie mi wiele powiedziała . z innymi Twoimi projektami też mam kontakt 🖐️ nawet szykujemy pewną akcję która ma na celu zdemaskowanie Ciebie mój drogi , ale to cii bo to tajna akcja :classic_cool:

projekt nie jest boooonku od tego by go lubić. projekt ma spełniać zadanie dla jakiego został stworzony. mnie np wszystkie moje projekty służą jednemu celowi - zbieraniu danych i materiałów do książki " Kafeteriusz od A do Z - wnikliwe studium przegrańca"

musisz je lepiej tresować . wiesz , jeśli chcesz moge Ci w tym pomóc ale dostaje połowe kasy za książkę 🖐️

Gość własnie! carrie jest b fajna
tym razem(...) a co ty wlasciwie masz do carrie? nie mozesz sie od niej odpieprzyc ?

Gość booooooooooooonk
przybyl obronca carrie :O

Gość aotor projektu tym razem to zn
widzisz tym razem to znowu ja. moze i te twoje projekty, ktore sobie przypisujesz sa fajne, ale ty juz jako projekt jestes slaby i nawet sama breja to potwierdziła :classic_cool:

Tym razem to znowu ja/ może idź jednak na ten odwyk ? dobrze Ci zrobi , może nawet się odnajdziesz w tej całej trudnej i niesamowicie zagmatwanej sytuacji :classic_cool:🖐️

sodome i gomore ? :classic_cool: może zostaw jakieś projekty które będą tu pilnować porządku ? :classic_cool:

Gość a skad ty wiesz
a czy ja moglabym zostac twoim projektem tym razem to znowu ja? albo twoim i breji. takie wspolne kafe dziecko byście mieli :) tylko prosilabym o jakis nick i wytyczne ad. zachowania :o