Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajansiarz

A kartki na Święta to już macie drodzy kafeteriusze wysłane?

Polecane posty

Gość myslisz ze poczte
w tym roku zasypie... skoro tak wczesnie pytasz czy wyslane :D ;)

W czwartek wysłałam. Zastanawiam się czy do jeszcze jednej osoby nie wysłać, ale nie jestem pewna czy to nie byłoby w pewnym sensie narzucanie się.

Cze Aster, kope dni To mi sie podoba, muszę wziąć z Ciebie przykład :classic_cool: Pocztę co roku zasypuje - jeśli nie śnieg to na pewno dzikie stado przesyłek listowych, trzeba więc być przezornym i wyjść przed tłum :P

ale jak tak wszyscy wyjdziemy przed tłum to czy wtedy tak naprawdę będziemy przed tym tłumem ?

Carrie A jak u Ciebie z tym zwyczajem kartkowym? :classic_cool: Breja, rzecz w tym, żeby nie wszyscy byli przezorni :classic_cool: A wysyłacie priorytetem czy zwykłym? :P

Gość poleconym za zwrotnym
poswiadczeniem odbioru :classic_cool:

Gość ja zaraz zabieram sie za
wypisywanie za to koperty mam wszystkie zaadresowane :P

Ja właśnie nigdy nie wiem, czy jest dostatecznie dużo czasu, żeby pożydzić i wysłać zwykłym, czy może już wbijam sie w ten nieogarnięty tłum świątecznych nadawców i lepiej priorytetem :O Poza tym faktycznie dochodzi jeszcze ta opcja ZPO, której wcześniej nie brałem pod uwagę 😭 Ależ to życie jest kureskie :classic_cool: Perwersja, co do tego że wahasz się z wysłaniem jakiejś kartki, to co jak co, ale ciężko żeby świąteczna kartka z życzeniami była narzucająca się. To zawsze jest miłe.

"ja wysyłam priorytetem i najdroższym kurierem..ale na koszt odbiorcy :classic_cool:" A to Ty z Krakowa jesteś? 😴

Gość gość
Ja juz mam