Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsdssdds

Wszystkie seriale jakie obejrzałam w swoim życiu i o które się kłóciłam z mężem

Polecane posty

Gość sdsdssdds

bo on twierdzi że wolę serial od niego i ma racje:D po prostu milosc, alvaro, z glowa w chmurach, dziedziczna nienawisc, slodka trucizna, barwy grzechu, luz maria, fiorella, cud milosci, serca na rozdrozu, zbuntowany aniol, dziki ksiezyc, amor latino, poslaniec szczescia, paloma, przyjaciolki i rywalki, corka przeznaczenia, bialy welon, zdradzona milosc, prawdziwa milosc, sciezki milosci, grzesznica, gorzka zemsta, prawo pozadania, brzydula, moja piekna grubaska, zemsta moja milosc, marzenia nic nie kosztuja, kobieta judasz, cena marzen a nawet niewolnice isaure jedna i druga wersje, hacjenda la tormenta, wieczny plomien milosci, kobieta w lustrze, wdowa w bieli, elisa z rivombrosy, oraz dynastie, powrot do edenu, dallas, żar młodości. Teraz ogladam: nie igraj z aniolem, morze milosci, osaczona, burza uczuc, pustynna milosc, gdzie jest elisa. Oraz oglądam takie produkcje jak: klan, plebania, m jak milosc, na dobre i na zle, barwy szczescie, na wspolnej, majka, licencja na wychowanie, zlotopolscy. Ogladalam rowniez polska brzydule, zycie jak poker, adama i ewa, pensjonat pod roza, kiepskich, hele w opalach, nianie, kochaj mnie kochaj, 13 posterunek, miodowe lata, graczykow, rodzine zastepcza i wiele innych. Wszystkie te seriale nagrywalam sobie na kasety video :D:D:D:D i kolekcjonuje wszystko. Nawet te polskie opery mydlane :)

Gość ssssssss7655
gąrączkę nadal ma?

Gość sdsdssdds
Kto ma goraczke. Moj maz nie rozumie ze serial jest jedna z czesci mojego zycia. Tylko to mi pozostalo, w koncu jak ktos siedzi caly dzien w domu, nie ma w tym domu nic do roboty to co ma kobieta zrobic. Lezec do gory brzuchem jak moge sie zajac czyms pozytecznym. Im wiecej seriali to tym więcej rozrywki dla mnie.

Gość ja też oglądałam Dziki Księżyc
ale uważam że Leticja była ładniejsza od Mariji.

a miłosny nokaut może oglądałaś ? bo przegapiłam końcowe odcinki i nie wiem jak się skończyło :(

Gość sdsdssdds
Miłosnego nokautu nie oglądałam, to znaczy oglądałam taki serial jak jesteś moim życiem ale nie wiem czy to oto ci chodzi?