Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryzys_na_30

Kryzys wieku sredniego przed 30 :) ?

Polecane posty

Gość kryzys_na_30

Mam juz prawie 30 lat i ostatnio dopadl mnie kryzys (wieku sredniego ?) :( Nie moge ulozyc sobie zycia. Chcialbym miec juz zone, rodzine, dzieci ale jakos nie wychodzi mi z kobietami. Mialem w swoim zyciu kilka dluzszych i krotszych zwiazkow. Ogolnie nie narzekam na brak powodzenia i raczej nie mam problemu z kobietami, a moze wlasnie mam? Co spoktam jakas kobiete to na poczatku jest fajnie - zauroczenie, wspolne spedzanie czasu, fajny sex itd... ale niestety po jakims czasie (czasami krotszym, czasami dluzszym) wszystko sie rozpada. Czasami z mojej inicjatywy, czasami z inicjatywy kobiety... Wszystko uklada mi sie super poza zyciem uczuciowym. Mam fajna prace, dobrze platna, mieszkanie, samochod i ogolnie pieniadze na co tylko chce... Od kilku dni intensywnie rozmyslam nad swoim zycie i zaczyna mnie meczyc taka sytuacja i czuje sie samotny, mimo iz wiekszosc czasu jestem z kims. Coraz bardziej nachodzi mnie mysl, ze chyba nie uloze sobie zycia... Mam dzisiaj naprawde podly nastroj :( Gdzie znalezc ta jedyna ?????????????????????

Gość starość nie radość:)
dla ike 30 lat to dopiero wiek dojrzewania :D:D:D:D:D:D jak staro się można czuć w wieku lat 33:p

Gość no to pozamiatane
jesli facet sie nie ozeni do 30 to juz sie nie ozeni.

Gość Anulka:)
A skąd jesteś? :classic_cool:

to po prostu deprecha a nie zaden kryzys...na wiosne ci przejdzie ;) no chyba ze wczesniej poznasz fajna babke. :)

Gość gziugzium
piękneee:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kryzys_na_30
No deprecha niestety jest :( Nie mam jakis wielkich wymagan. Wiadomo chce ladna, inteligna, zabawna, itd... ale bez przesady - poprostu normalna. Tak jak pisalem nie mam problemu ze znalezieniem kobiety ale z reguly znajduje takie co albo nie chca jeszcze za bardzo sie angazowac (dziwne troche dla mnie przed 30) albo sa dziwne i same nie wiedza czego chca ;)

Gość truskawkowapolewa
Trudno powiedzieć, czy jest to początek depresji czy może raczej kryzys. Jeśli jednak czujesz się samotnie ze swoim problemem to ja bym na twoim miejscu sięgnęła po jedną z książek z wydawnictwa alehistorie.pl Są tam opisane prawdziwe historie osób, które zmierzyły się z depresją i kryzysem wieku średniego. Może taka lektura ci nieco pomoże.