Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pupik

Powiedzieć mu o zdradzie czy nie?

Polecane posty

Jestem z chłopakiem od 9 miesiecy. Nie jest z mojego miasta wiec widujemy sie w weekendy poniewaz on pracuje. on niedlugo bedzie mial 21 lat a ja mam 18. Bardzo go kocham ale zdazylo mi sie pare razy go zdradzic. i to nie byl jakis romans tylko seks bez zobowiazan. Od tamtych "wybryków" minelo pol roku. Przysiegłam Bogu ze wiecej go nie zdradze i udalo sie. Przynajmniej na dzien dzisiejszy i wieze ze tak bedzie zawsze. Mój chlopak przede mna mial dziewczyne ktora go zdradzala i dlatego jest mi podwojnie ciezko... mam potworne wyrzuty sumienia. Nie wiem czy mu o tym powiedziec czy nie, czy lepiej zeby zyl w nieświadomosci i zebysmy zyli jakby sie nic nie wydarzylo... I darujcie sobie obelgi i wyzwiska tylko prosze was o jakas porade...

Gość Anulka:)
Zostaw go, jak najszybciej. Bo prędzej czy później będzie przez ciebie cierpiał:o.

Gość i tak nie powiesz
wiec wypad 🖐️

Gość ewa450
Pupik wez jeszcze raz zdradz twojego chlopaka nie bądz glupia używaj życie a chłopakowi szaaa ani słowa o tym

Gość jajajajajjajaldoisejhfjs
powiedz. ja powiedzialam o swojej zdradzie i wybaczyl (co prawda nie doszlo do seksu,ale dla mnie pocalunek z innym facetem to tez zdrada)

chcesz rady?? zastanów się poważnie nad tym co zrobiłaś i czy aby na pewno to się nie powtórzy..... szkoda chłopaka

Gość 11111111
W ŁEB SIE NAJPIERW JEBNIJ, ZEBYS ZMADRZAŁA TROCHE, POZNIEJ MU POWIEDZ, A JAK CIE W ZAD KOPNIE TO MOZE ZROZUMIESZ CO MU ZROBIŁAS, A POZATYM JA TY BYS SIE CZUŁA GDYBY ON BYLE KOGO BZYKAŁ NA BOKU, JAK MASZ OCHOTE SIE ŁAJDACZYC TO CZYN TO BEDAC SAMA A NIE Z KIMS. SŁOW MI BRAKUJE NA TAKIE KRETYNKI

Dziewczyno masz 18lat widac,ze jestes niedojrzala.. piszesz, ze bardzo kochasz swojego faceta tak?! to czemu innym rozkraczasz nogi ? wyobraz sobie taka sytuacje tylko odwrotnie.. jak bys sie czula ?! wyobraz sobie, ze byl w srodku innej laski, ze ja piep**yl, ze mu bylo dobrze z nia, ze pojekiwal z zadowolenia.. i co czujesz ? zlosc, gniew ?! to pomysl jaka krzywde mu wyrzadzilas zdradzajac go te PARE RAZY!!! minelo pol roku a Ty tak spokojnie o tym piszesz i pytasz nas czy mu nagle powiedziec o zdradzie ? nagle Cie oswiecilo ? matko swieta... dziewczyno jak ja Cie prosze, zostaw tego chlopaka w spokoju, niech nie cierpi.. i nawet nie mow mu o tym tylko go zostaw. Bo to jest pewne,ze Tobie zdarzy sie to poraz kolejny.. dziewczyna w tym wieku potrzebuje faceta, a jak widac dla Ciebie widzenie sie co weekend to za malo.. - PROSZE, TO MOJA RADA !!

Gość 11111111
AHA I ZADAJ SOBIE TEZ TAKIE PYTANIE CZY CHCESZ Z NIM BYC CZY TYLKO OT TAK TAKI KAPRYS MASZ ABY PRZYJEZDZAŁ DO CIEBIE KTOS Z NNEGO MIASTA , TAKI KTOS KTO NIE ZNA CIE I NIE WIE JAK PROWADZISZ SIE, I NASTEPNE TAKIE CZY JAK JUZ JEZLI BEDZIECIE RAZEM( OBY DO TEGO NIE DOSZŁO BO SZKODA CHŁOPAKA DLA TAKIEGO CZEGOS JAK TY) TO BEDZIESZ MU MOWIŁA TYLKO TO CO CHCESZ I UZNASZ ZE MOZESZ MU POWIEDZIEC, I CO BEDZIE DLA CIEBIE DOBRE, BO ON NIE LICZY SIE . JESLI TAK TO WSPOŁCZUJE MU

Gość 11111111
ZA NAUKE LUB ROBOTE WZIEŁA BYS SIE LADACZNICO, ZRESZTA NIE MA CZEMU DZIWIC SIE WIEKSZOSC MLODYCH DZIEWCZYN WYCHODZI DZIS Z ZAŁORZENIA ZE CIPKA TO NIE MYDŁO I NIE WYMYDLI SIE, TYLKO CIEKAWE CZY JAKBY WPADKE ZALICZYŁA TO POZNIEJ LOSOWAŁA BY KTO SZCZESLIWYM TATUSIEM ZOSTAC BY MIAŁ, NOTUJESZ TO Z KIM I KIEDY SYPIASZ, CZY POD DYSKOTEKA JAKAS TO ROBISZ I KRESKI SCYZORYKIEM NA DRZEWIE ROBISZ , JAK JANEK W 4 PANCERNYCH NA KOLBIE KARABINU BWYCINAK WARBY SOBIE, PO KAZDYM TRAFIONYM NIEPRZYJACIELU.

Gość ZielonaLudka
uśmiałam sie do bólu... :D

Gość 11111111
SMIECH DO BOLU , PODOBNO ZDROWY JEST, CZYZ NIE? CZASEM WYSTEPUJE TEZ SMIECH PRZEZ ŁZY, I PEWNIE TAK TEN BIDNY CHŁOPAK BEDZIE MIAŁ JAK PRAWDY O TEY GRZECZNEJ NIEWIASCIE WRESZCIE DOWIE SIE, PŁAKAŁ BEDZIE BO ROGI PRZYPRAWIŁA MU I NICZYM ŁOS ZAPEWNE WTEDY POCZUŁ SIE, A SMIAŁ ZTEGO ZE , INNE BUCE BEDA W NIEJ KONCZYC , I BYCMOZE NIE ZARAZI SIE OD NIEJ CZYM, BO TERAZ TO , OBAWY POWINIEN PRZED NIA MIEC, ABY NIE BYLO CZASEM TAK ZE PREZENT JAKIS JESZCZE OD NIEJ DOSTANIE, A ONA POWIE MU , ODDAJE TOBIE CO KRYJE W SOBIE I JAK JOGURT POCZUJ SIE, NIECH ZYJA ZYWE KULTURY BAKTERI

Gość 11111111
NIE NIE MOW , TO OCZYWISTE CHYBA JEST, NAPISZ MU LEPIEJ PROSZE CIE KROTKI LST, TO FACET NA PALIWIE ZAOSZCZEDZI I WOGOLE, SPOKOJNY BARDZIEJ BEDZIE JAK NIE ZOBACZY TAKIEJ PANI JUZ

Dogryzacie zamiast doradzic... wiem ze zle zrobilam, żałuje tego bardzo. To nie jest tak ze ja sie ciesze ze go zdradzilam... Teraz zeszlam ze zlej drogi

Gość lekka zenada
Jaka trzeba byc szmata, zeby wiedzac o tym, ze gosc juz przezyl zdrade, co na pewno zachwialo jego swiatopogladem, fundowac mu drugi raz to samo? Autorka jest kompletnyme zerem, dnem.

Znasz powiedzonko ciało puszczone raz, puszcza się cały czas? Nie raz go jeszcze zdradzisz, skoro masz do tego ciągoty. Zostaw go po prostu, po co ma cierpieć?

Skoro to nie byl bym sex tylko zwykly pocalnek to inaczej..ale ty go naprawde zdardzilas idac z nim do lozka. co innego pocalunek bo to mozna wybaczyc ale takie cos ty chyba ci raczej nie wybaczy

mówisz podwójnie ci ciężko........ dobra jesteś:) chciałaś to zdradzałaś teraz pomóż sobie sama:)

Gość atari zwei
jakże ci doradzić gdy nie mówisz co chcesz uzyskać ?

dziewczyno nie widzisz, ze kazdy Cie tu gnebi ?! dla kazdego jestes stracona bo sie puscilas chociaz jestes w zwiazku... weztemu chlopakowi swojemu nie mydl oczu i rozstan sie z nim zeby nie cierpial!!

Mam w nosie ze mnie gnebicie. Zaraz sie normalnie rozplacze. Chcialam tylko rady z waszej strony.

powiedz mu ... im szybciej sie dowie że jest z lachociągiem tym lepiej dla niego :)

Gość reeterter
Nie mow mu, ale go zostaw :o To ty sie puszczalas i mialas w dupie jego uczucia,dlaczego on ma teraz cierpiec? Najwieksza kara powinno byc dla ciebie wlasnie zycie z tymi wyrzutami,jesli w ogole jakiekolwiek odczuwasz.Bo podejrzewam ze dupa ci sie pali,zdalas sobie sprawe ze to moze wyjsc na jaw i stad ta nagla skrucha,nagle po takim czasie.. Jak mu powiesz to bedzie kolejnym gosciem pokrzywionym emocjonalnie przez pierdolniete typiary. Oszczedz fajnego chlopaka i znajdz sobie kogos o podobnej mentalnosci do siebie.

Mieliscie racje ze zrobie to po raz kolejny. Znowu go zdradzilam. Przyznalam sie mu do tego wczoraj. Znajde se kogos o moim toku myslenia i dzialania i bedzie git bo widac za dobrze mi z nim bylo.

Mieliscie racje ze zrobie to po raz kolejny. Znowu go zdradzilam. Przyznalam sie mu do tego wczoraj. Znajde se kogos o moim toku myslenia i dzialania i bedzie git bo widac za dobrze mi z nim bylo.