Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona||||||||1

kłótnia z chłopakiem przez jego ojca... ocencie!!!

Polecane posty

Gość ona||||||||1

a wiec tak moj chlopak mieszka od mojego miasta 60 km, ostatnio mial opercje bardzo powazna i musi byc cigle w cieple czyli w domu przez niecaly rok czasu, ja do niego przyjezdzam co jakis czas na jakis tydzien czasu jak juz przyjade poniewz bilety sa drogie. Glupio mi jest tyle u niego siedziec mowilam mu to setki rzy ale on zawsze mnie zatrzymywal zebym zostla . Dzisiaj bylam u niego jedlismy w kuchni a jego ojciec przyszedl i pyta czy jade dzis czy jutro do domu bo on jedzie do mojego miasta akurat i mnie podwiezie ( ja dopiero do niego przyjechALM DO MOJEGO CHLOPAKA) strasznie glupio mi sie zrobilo bo myslalam ze mam zostac dluzej bo chlopak nalegal zebym zostala,i powiedzialam ze jutro jade a moj chlopak nic sie nie odezwal!!!!!! normalnie nic!!! a to on ciagle prosi zebym dluzej u niego została , poklocilismy sie i pojechalam do domu nie odzywamy sie do siebie...... nie wiem gdzie lezy wina po mojej stronie czy po jego? ocencie

Gość ona||||||||1
nikt nie odpowie?

Gość ..NATALA..
jak wysiadywałas tygodniami,to chłopak pewnie się nasłuchał od rodziców.

Gość ona||||||||1
nie rodzicie nic mu nie mowili bo on mi wszystko mowi jakby cois powiedzieli jego matka mnie bardzo lubi, a jego ojca w rodzinie nikt nie lubi jego matka go z domu jjakis czas temu wyrzucila pare lat go nie bylo nie mieszkal z nimi , i teraz tez jego matka chce go wyrzucic z domu bo to strszny czlowiek ciagle sie drze wydziera nikt z rodzenstwa z nim nie gada, troche mi sie wydaje ze moj chlpk nic sie nie odezwal bo sie go boi , j nie wiem juz co o tym myslec:( nich ktps doradzi

Gość ona||||||||1
????

Gość ona||||||||1
nikt nic nie napisze?

Skoro to taki toksyczny czlowiek to czym sie przejmujesz? Zrobilas chlopakowi awanture ze nie zareagowal na to? Moze on tez nie ma ochoty sie z nim uzerac i wolal przemilczec niz robic awanture.

Gość ona||||||||1
:(

Gość trafiłyście na dobre forum
A czemu poprostu nie powiedziałaś że ani dziś ani jutro?

Gość ona||||||||1
bo mi glupio bylo...