Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monterka

Zarabiam 1500 tys, a wiesniaki, ktore nie skonczyly studiow, znacznie wiecej!

Polecane posty

Gość monterka

Przeciez to jest chore - ciesla dostaje nawet 20 zl za godzine i to za co - za prace fizyczna. Kazdy moze byc pracownikiem fizycznym, a nie kazdy moze studiowac, szczegolnie takie kierunki jak ja.

Gość testóooję
No to zostań pracownikiem fizycznym, przecież "każdy może". :P

Gość chwalisz się czy żalisz?
­

Gość widać żeś po dobrych studiach
zarabiasz 1500000 i ci mało?:D

Gość chwalisz się czy żalisz?
zarobki podałaś w indyjskich rupiach czy rublach białoruskich?

Gość jjyjyjyjy
tez bym chcial zarabiac półtora miliona

Gość ino wicha zajeżdza
jo jo jo buraku nawet nie potrafisz napisac poprawnie kwoty in0 dupa

Gość taka uczona a nawet nie umie k
kwoty napisac hahaha Jak bys 1 dzien poszla robic wfizycznie to bys kwiczała jak zarzynana swinia :D

Gość bellaaaaaaaaa
Ty ciulu kurwa a co Ci przeszkadza , że ktoś nie ma studiów ? :O właśnie udowodniłeś , ze jesteś wieśniakiem jakich na tym świecie masa - czyli ' wszechwiedzących studentów '' jełopie .

Gość pshestan sheh opyerjehlach
ale to 1500tys to jest w zlotych w wartosci przed reforma w latach 90?

Gość jesssicca
nastepna fantazja

Gość fghgfj
a co studiowałas????????? bo jesli psychologie lub pedagogike lub resocjalizacje lub biblitekoznawtswo lub hstorie to nie dziwie sie

Gość szukasia
ja jestem po ogólniaku tylko i wyciągam 3,5-4tys mies.ale na s tudia mam zamiar isc jak juz kredyty pozpłacam i na nie zarobie

Gość vhcgc
Kazdy moze byc pracownikiem fizycznym, a nie kazdy moze studiowac no to kochana pokaż jak tniesz deski i budujesz domek drewniany .. Bierz piłe i do roboty !! albo na jutro zamawiam u ciebie drewnianą trumne http://i2.pinger.pl/pgr155/f75411c3001b5a6a4b841a55/trumna2.JPG jesli ciesla taka zrobi to ty też .. Pozdrowienia .

Gość pshestan sheh opyerjehlach
wlasnie zeKAZDY moze studiowa,tylko niektrym bedzie ciezej a niektorym latiwej....

Gość monterka
ale ja jestem tylko babą . .Nie zbuduje domu sama .Nie potrafie , nie mam siły . JEstem beznadziejna :(

Gość vhcgc
ale chciałas wiecej zarabiac od ciesli . Wiec zbuduj mi altanke drewnianą ...

Gość matacz ,,,....
a jakiż to kierunek skonczyłaś ? wiadac jakis typowy i jak zycie pokazuje niepotrzebny :) inaczej zarabialas by wiecej .Dzis byle kmiot ma studia skonczone , takie są moje obserwacje . Kogo potrzeba ? kto jest potrzebny ? FACHOWCY ! i ci dzis i w przyszłosci beda zarabiac . Humanistów jest na pęczki . Znalesc dobrego mechanika samochodowego to naprawde dzis problem . Mam znajomych którzy szukają i znalesc nie mogą , a co co u nich pracowali i zarabiali po okolo 4 tys wyjechali za granicę . Kierowca z wszystkimi uprawnieniami to samo - poszukiwany . operatorzy maszyn specjalistycznych - a jak ze ! kierowca operator dzwigu dzis zarabia 80 zł na godzinę i nie ma takich , młodzi sie uczą na studiach , a starzy na emeryturach i nie ma fachowca ! Ci po medycynie maja jeszcze szanse , ci po studiach technicznych - dobrych - to samo , reszta ma kredki

Gość matacz ,,,....
i to nie jest chore ! TO JEST WRECZ NORMALNE !! Liczy sie bowiem nie to jakie masz wyjształcenie , ale co potrafisz zrobic i jakie jest zapotrzebowanie na rynku na to .

Gość do monetrka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty myślisz, że wieśniaki są nie wykształciuchy? mylisz się! rozejrzy się po swoim mieście i zobacz ile chodzi tam prymitywów, bambrów i w ogóle, w centrum handlowych zatrudniane sa dziewczyny co maja min. średnie najwiekcej bezrobotnych jest wśród studentów to nie jest już tak jak w latach 70-tych ze jak ktoś miał średnie to od razu do dobrej pracy i do biura czasy się zmieniły teraz studia same to NIC!!!

Gość matacz ,,,....
za 20 zł na godzine ja nie wstaje z łózka , a mam tylko zawodowe wykształcenie . Jestem jakis gorszy ? byc moze , ale to ja zarabiam tyle ile zarabiam , w dodatku mam wlasny interes i wlasne inne prowadze działania pozwalajace mi zarobić ! Wiec co sie liczy ? zaradnosc ? pomysł ? operatywność ? a moze mam jeczeć ? :)

Gość uikjz
moj ojciec jet ciesla i robi wszystko . zarabia 4 tys miesiecznie ale potrafi wiecej niz zwykly budowlaniec.. robi drewniane schody , postawi dom murowany albo drewniany , dach drewniany .. ciesla to fach ..

Dobrze ci tak. Wieśniaki wiodą sobie dostatnie życie a ty klaso wyższa bieduj! Myślałaś że wieśniaki będą ci zazdrościli papierków co? Co ci po wykształceniu jak we łbie sieczka...

Gość do monetrka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MATACZ i Ty osiagniesz to co chcesz w życiu, sama mam wykształcenie wyższe i wiem że teraz może mieć je każdy jeden burak, a już w ogóle na prywatnych, ale są tacy studęci bądź studentki które myslą że mają mgr magazyniera to są kimś! gówno prawda

Gość uikjz
a po godzinach ojciec obsługuje znudzone i bogate starsze panie takie po 40ce - ma z tego i radochę i dodatkową kasę :)

Gość ehhjgh
też uważam,że cieśla to fach którego brakuje na naszym rynku ,brakuje solidnych produktów,wszędzie szajs nie warty swojej ceny

Gość ehhjgh
tak samo brakuje szewców i krawcowych ,mam dość chińskiego szajsu,buty z tektury i ceraty w których pocą się nogi klejone tanim klejem,trochę wody but dostanie i dupa w dodatku z toksycznych materiałów wszystko robione ubrania jak szmaty z tanich chińskich "tkanin",po wypraniu można na śmietnik wyrzucić zobaczycie jeszcze wrócą te zawody i ci ludzie będą kokosy zarabiać niedawno poznałam wujka mojego męża,jest cieślą...bardzo inteligentny i kulturalny człowiek,niejeden mgr mógłby się przy nim zawstydzić

Gość ehhjgh
te zawody są bardzo praktyczne,a Ty autorko co robisz dla świata? Co przeciętny człowiek ma z Twojego wykształcenia ?