Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość youuoyyouuoyyou

nienawidze facetow czemu on to robi nie wiem jak mam postapic

Polecane posty

Gość youuoyyouuoyyou

pracuje od pol roku z pewnym chlopakiem odrazu przyadlismy sobie do gustu zaczelismy sie spotykac ,byly romantyczne chwile a tu nagle mi z miesiac temu powiedzial,ze jego byla dziewczyna tez pracuje w tej firmie ale juz do niej nic czuje...a z tydzien temu zaczal mi mowic,ze spedzil z nia cudowne chwile,ze ma sliczny glos ,ze ma to ccos w sobie...opowiedzial mi nawet ich pierwszy pocalunek..dzisiaj mnie olewal i tak sie do niej ciagle przystawial:(mam ochote sie zwolnic ale nie moge bo z praca ciezka ale dzisiaj sie poplakalam w pracy w lazience:( znowu porazka tak mam zaawsze

Gość youuoyyouuoyyou
prosze o rade:(zalezalo mi na nim

Gość podnoszzzzzeeeeeeeeeeeeeee
podnosze

Oj! dziewczyno !jakiej rady oczekujesz!! Kazda normalna , szanujaca sie dziewczyna , kopnela by go w dupe...niech pouklada sprawy ze swojea dziewczyna!! I dlaczego ryczysz? ciesz sie! ze tak szybko pokazal swoje prawdziwe oblicze.Gorzej by bylo gdybys byla oblozona dziecmi i dowiedziala bys sie ze "mezus" urzeduje z byla dziewczyna.Kopnij faceta w jaja , i nich spieprza w cholere jasna...tego kwiatu pol swiatu...Nie szkoda Ci czasu na wysluchiwanie tych bzdur, jakie Ci opowiada....Koncz ta znajomosc !!!!!