Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odliczarka czasu

za 11 dni Wigilia!!!

Polecane posty

Gość odliczarka czasu

czujecie to, czy nie?

Gość nie mam czasu
na takie głupoty

Gość kalasznikov hermanov
Wenus, użyj antyperspirantu, wtedy inne zapachy też do ciebie dotrą :)

Gość cholweka
a ja czuję, dodatkowo 25 wychodzę za mąż, ale martwię się, że tak zimno a ja w sukience hmm

Gość ffeeffegrgjhk
no i chuj :O

Gość odliczarka czasu
nie przesadzajcie...no normalne ze jak sie jest dzieckiem to inaczej to wyglada ale teraz tez nie jest najgorzej :) proponuje sciagnac piosenki swiateczne, zaczac piec pierniki albo wybrac sie na spacer i wtedy jak zobaczycie swiatelka itd to moze wtedy poczujecie.

Gość odliczarka czasu
ja bym nie chciala wziasc slubu w swieta, grudzien jeszcze przeleci ale w swieta...

pierniki już upieczone, codziennie słucham piosenek świątecznych, mm już choineczkę i idę dzisiaj na zakupy świąteczne ale dalej to nie jest to samo jak kiedyś. Chociaż jak jestem na mieście to czuje najabardziej te zbliżające się święta.

Spacer? dl amnie spacer to niepotrzebne marznięcie i żadne światełka mnie nie wprowadzą w atmosfere świąt..:o Ja nie mam ogólnie z tym problemu, ale w tym roku wyjątkowo jestem zajęta wieloma sprawami i nawet w same święta nie będe świętować i odpoczywać tylko 12/24 poza domem.. Ale za rok sobie odbije :P

Ja pierników nie pieke :P Nigdy nie piekłam.. Ale jak zrobie szyszki to pewnie mi się odmieni z tymi świętami :D Choinka jeszcze nei ubrana.. Ale fakt faktem jak się wyjdzie na miasto, do sklepow to od razu widdac i czuć że święta :D Może jakaś zmiana image kafeterii ? W bardziej świąteczna:D:P

Gość PRka
czuję od dawna, tylko dziś wyjątkowo nie, bo całą noc nie spałam i nie pośpię do 1 w nocy czyli łącznie 40 ZNOWU. Ale Wigilii się nie mogę doczekać!!!! :)))

Gość odliczarka czasu
to od Ciebie wyczytałam ten przepis na szyszki chyba ;) sprobuje je w tym roku zrobic :D

może za mało snu;) albo kafeteria już na Ciebie tak działa:D myślę, że nawet jakbyśmy wszyscy napisali taką petycję to nic by to nie zmieniło. Dalej będą wyskakiwać głupie, fioletowe reklamy na cały ekran:O

Gość PRka
*godzin. Ale Ci zazdroszczę ślubu w Święta! :D Mi się marzy taki, byle śnieżny, kocham Święta. A jakby śniegu nie było to pojechałabym w góry byle był :D Zimno nie zimno, wszyscy biorą w lecie to raz, dwa w Święta jest niepowtarzalna atmosfera ;D

Gość PRka
to o za mało snu to do mnie? Uwierz, jakbym mogła to bym zasnęła na stojąco ale mam jeszcze 2000 słów do napisania i 4 godziny, a wieczorem późnym siostrę odbieram z lotniska.

Ja tam wole nie marznąć w ten dzień który ma być dla mnie najwspanialszym :) Koleżanka ma na płycie jak prawie się wywróciła na lodzie wychodząc ze swojego domu :D Ja dziękuje za takie tańce na lodzie :D Ja mam we wrzesniu weselicho i jak dla mnie akurat. Nie za zimno, nie za ciepło, komarów tyle nie ma :D cudo :D:D guma - O tak, nie wyspana... poszlam znów po 2 spać przez tą głupią kafe, a wstałam o 7 😴 Chociazby tą fioletową reklame zamienili na jakąś świąteczną:D

szczerze napiszę co myślę o ślubie 25 grudnia- jest to straszne chujostwo, ponieważ tym czynem ludzie niszczą święta niektórym ludziom. Nikt nie myśli, że kucharki, kelnerki itd. też mają rodzinę i chcą spędzić święta razem z nimi. Ale to tylko moja sentencja myślowa, nie musicie tego rozumieć i zwyzywajcie mnie jak zawsze

Gość odliczarka czasu
Jesli ktos nas czyta- czy jest mozliwosc zmiany tła ???? na bardziej świąteczne?